ενα απο τα αγαπημένα μου τεχνικα θρασοντεθ αλμπουμ…οποιος το εχει ακουσει ξερει. Οι υπολοιποι σπεύστε!!
Δεν το έχω ακούσει αλλά το εξώφυλλο μου λέει “κατέβασέ με!”
ναι εχεις δικιο, το εξωφυλλο ειναι φανταστικο!!! εμ, Dan Seagrave ειναι αυτος…8)
που να ακουσεις και το περιεχομενο ε.
δε λες τιποτα! αφου ειχαν την μηχανη ρεεεεε…
paul fuckin’ bostaph…
πάω να βάλω τα κλάματα ΤΩΡΑ! που τους θυμήθηκες αυτούς! Βασικά δεν έχω ακούσει αυτόν τον δίσκο αλλά έναν άλλον ονόματι The Erosion Of Sanity, ο οποίος ήταν γαμάτος, αλλά σε πιο death - ιαρικες καταστάσεις. Τον είχα σε κασσέτα…και έχω να τον ακούσωεδώ και κάααααααμποσα χρονάκια.
Εχει ακουσει κανεις znowhite?Eιχαν γυναικεια φωνητικα και ειχαν κυκλοφορησει και εναν δισκο μου φαινεται.
znowhite? μάλιστα. Σωστός. Είχαν βγάλει ενα full length αλμπουμ ονόματι act of god (και κάποια ep) και το στυλ τους ήταν κάτι ανάμεσα σε early Μetallica, Anthrax με πιο speed άτες διαθέσεις. Αν σου αρέσανε τσέκαρε και τους Cyclone Temple, οι οποίοι ήταν η συνέχεια των Znowhite, αλλά χωρίς την τραγουδίστρια. Το στυλ πάντως ήταν ίδιο πάνω - κάτω. Πάντως αν γουστάρεις γυναικεία φωνητικά σε thrash καταστάσεις ala Bay area style, σου προτείνω να ψάξεις τους Sentinel Beast. Και αν θες και κάτι σε γερμανική σχολή, τσέκαρε το Finished with the dogs των Holy Moses.
ετσι!! ακουσε και αυτον, ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο καλος! Μετα φορα και τζην σωληνα, τ σερτ αμανικο Γκοργκατς και ζωνη με σφαιρες και βγες εξω!!!
xaxa! ξέχασες και το παπούτσι nike με τα κορδόνια σφιγμένα τέρμα!
κατεβαζω τωρα το Mindwaves απο τους Γερμανους Assorted Heap…
Για να δουμε τι λενε…
Χωσε κανα info ρε παναγιωτη
Οι Assorted Heap εμφανίστηκαν τέλη 80. Με τον πρώτο δίσκο τους αφήσαν αρκετά καλές εντυπώσεις παίζοντας τυπικό full speed γερμανικό thrash. Mε την επόμενη κυκλοφορία τους “Mind Waves” δημιούργησαν ένα αρισούργημα στον χώρο, μία από τις καλυτερες thrash δουλειές ever. Η εξέλιξη τους από το πρώτο δίσκο στον 2ο ήταν απίστευτη. Σε αυτόν τον δίσκο θα βρεις απίστευτα heavy riffs που σου κολλάνε απευθείας στο μυαλό. Coloured Eyes, Nice to Beat You χαρακτηριστικά δείγματα thrash: ταχύτητα και όγκος. Ειδική αναφορά στο έπος What I Confess στο οποίο οι ταχύτητες πέφτουν δίνοντας την θέση τους σε ένα μελαγχολικό feeling. Πέρα άπο όλα αυτά, πιστεύω ότι το σήμα κατατεθέν αυτού του δίσκου είναι η dark ατμόσφαιρα που τον διακατέχει και για αυτό ίσως αποτελεί μία από τις εξέχουσες κυκλοφορίες του είδους.
Ελπίζω να σε κατατόπισα μερικώς.
Oι Θεοί Nuclear Assault έχουν αναφερθεί?:-k (Handle with care και Game over υπέρτατοι δίσκοι…Και το απολυτο hit τους φυσικά Hang the pope)
Game Over = δισκάρα.
Hang The Pope = :lol3: :papas: :respect:
αλλά το αγαπημένο μου κοπανητό από αυτόν τον δίσκο είναι το After the Holocaust.
καλά και για το Ηandle with care ότι και να πουμε είναι φτωχο…
Btw, το Third world genocide του 2005 το έχει υπόψιν του κανείς? εμένα δεν με εντυπωσιάσε ποτέ. Από τότε απέγιναν αυτοί??
:lol:
Ρε συ παναγιωτη εγκυκλοπαιδεια εισαι???
ναι,ναι στον τομεα thrash ειναι…:respect: :respect:
σε ο,τι αφορα τωρα το mindwaves,κιθαριστικα ειναι αψογο…
+συμφωνω απολυτα ο,τι η ατμοσφαιρα ειναι κατι το ξεχωριστο…σε αυτο συμβαλλουν και τα φοβερα ανατριχιαστικα φωνητικα σε ορισμενα πιο αργα σημεια
οταν λεμε για speed/thrash, εννοειται πως βαζουμε μεσα εργα των ακόλουθων απο την παλια γενια:
και αυτα απο τη νέα:
ολα δισκαρες…
Καλά αν είναι να αναφέρουμε και τις κλασσικές κυκλοφορίες, θα με κάνετε ban, λόγω πολυλογίας. Πάντως όντως οι κυκλοφορίες που ανέφερε ο Angmar είναι ορόσημα. Ειδικά το Surf Nicaragua… όσους δίσκους και να βγάζανε οι Sacred Reich, ποτέ δεν θα ξεπερνούσαν αυτό το επικό ep. Το ομώνυμο κομμάτι ειδικά μοιράζει εγκεφαλικά.
Τώρα για τους Municipal Waste διατηρώ ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Στην θέση τους θα έβαζα τους πολύ καλούς Abandoned:
καθώς και το φετινό τους
Respect @ panagiotis. END!!!