μερακλιδικο fanfic παντως, ωραιος.
κοιταζα προσφατα το twitter του filoni (που δεν πολυχρησιμοποιει), συχνα ανεβαζε πολυ ομορφα δικα του σκιτσακια, συνηθως με ahsoka, συνοδευομενα απο quotes του Αρχοντα
μερακλιδικο fanfic παντως, ωραιος.
κοιταζα προσφατα το twitter του filoni (που δεν πολυχρησιμοποιει), συχνα ανεβαζε πολυ ομορφα δικα του σκιτσακια, συνηθως με ahsoka, συνοδευομενα απο quotes του Αρχοντα
Νταξει, ανεβηκε εκθετικα η ποιοτητα της σεζον απο το επεισοδιο με την Ασοκα και μετα, και τα δυο τελευταια ήταν αριστουργηματα.
Θα υπαρξει τριτη σεζον; δεν εχω παρακολουθησει ολες τις ανακοινωσεις και σας βλεπω δω περα τερμα καυλωμενους.
επισης το Last Jedi γαμαει, εκτος της σκηνης με το καζινο
Θα υπαρξει και 3η και 4η σεζον Mandalorian, αλλα πρωτα θα βγει τον επομενο Δεκεμβριο αυτο το spin off που βασιζεται στην τελευταια σκηνη του φιναλε της 2ης σεζον.
Υποψιαζομαι πως στο Mandalorian θα γινει ενας κακος χαμος στο budget αφου σε 3η και 4η σεζον πρεπει να δουμε Liberation of Mandalore.
Τωρα για το Last Jedi ενταξει καθε αποψη σεβαστη, για μενα ειναι ο,τι χειροτερο εχει βγει ποτε σε Star Wars συμπεριλαμβανομενου του Holiday Special με τα Wookies και ολες τις ταινιες και σειρες Lego Star Wars. Βασικα το Spaceballs ειναι καλυτερη Star Wars ταινια απο το Last Jedi για μενα, πιο πιστο στο franchise.
Η LFL και συγκεκριμενα η ομαδα του Filoni αναπτυσσει συνολικα 4 σειρες στο timeline του Mandalorian:
Το μονο που μου λειπει βασικα ειναι το budget αλλιως εννοειται πως το σεναριο μου ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε απο τα sequels ε. Και εχω σκεφτει και πολλες ακομα λεπτομερειες, δεν υπαρχει πουθενα τρυπα βασικα.
Η σκηνή στο καζίνο είναι απ τις πιο ανούσιες και βαρετές που έχω δει σε ταινία. Και έλεος με αυτήν την Rose Tico σώνει και καλά να μας νοιάξει… Απ τους πιο αδιάφορους χαρακτήρας αν όχι ο πιο αδιάφορος{Γενικα στην νέα τριλογία εισήγαγαν τόσους νέους χαρακτήρες και οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι ή εκνευριστικοί}.
Από Last Jedi κρατάω μόνο την μάχη στο throne room και την ερμηνεία του Driver ως Kylo. Εξαιρετικός
Και πάλι καλά που μας έδειξε Luke το Mandalorian γτ ο Luke της ταινίας δεν είναι Luke. Αδυνατώ να πιστέψω πως μετά το return of the jedi θα είχε εξελιχθεί έτσι σαν χαρακτήρας. Μάλιστα ο ίδιος ο Χαμιλ εξέφρασε κάπως παραπάνω από φανερά οτί τον σκάτωσαν τον χαρακτήρα. Βέβαια κύριος και ηθοποιάρα έδωσε γαμάτη ερμηνεία
Πληθαίνουν πάντως οι θεωρίες που θέλουν τις sequel ταινίες να μένουν στην άκρη με κάποιο τρόπο.
Μια ακόμα, που μάλιστα υποστηρίζει πως προέρχεται ως πληροφορία μέσα από την LucasFilms, είναι τούτη εδώ.
Εννοείται major spoilers για όσους δεν έχουν δει Mando.
Μου φαινεται σουρεαλ να ακυρωσουν εντελως τα Sequels , γι αυτο και θεωρω οτι το World Between Worlds ειναι μονοδρομος για κατι τετοιο. Θα δουμε. Ενδιαφερον το αρθρο.
Rian Johnson is done with Star Wars for the foreseeable future. There is no Rian trilogy, there never was a Rian trilogy, and the people who call the shots now all blame him for the sequel trilogy’s failure. Yes, they’ll throw him some niceties from time to time, but when it comes time to take responsibility for Star Wars not meeting its full potential in the last 4 years, they throw Last Jedi under the bus as quickly as they can. The market has spoken.
good…goood…
Ας μην χαιρομαστε ακομα.
Η αληθεια ειναι πως το Star Wars δεν χρειαζεται πλεον τον RJ και ο RJ δεν χρειαζεται το SW.
Διαβαζοντας ομως το αρθρο και τα σχολια ξανα, ειναι μαλλον τεραστια μουφα… δε νομιζω οτι εχει καθολου inside info ο τυπος που το εγραψε, μαλλον μαλακιες λεει.
Τα δεδομενα ειναι δυο ομως:
Το μονο λογικο συμπερασμα ειναι πως ολο αυτο θα επηρεαζει πολυ τα sequels και θα γινει μεγαλο retcon σιγουρα, δε νομιζω ομως ακυρωση των sequels.
ακυρωση οχι αλλα οπως ειπατε και αλλοι, αυτο με τον χωροχρονο θα παιξει…
Παιδια, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σβησουν τα σηκουελ, οι λογοι ειναι πολλοι οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ. Καποια ρετκον ειναι σιγουρα πιθανα και αυτο θα κανουν γενικα με ηπιο τροπο χωρις να ακυρωνουν την τριλογια, αυτο ειναι το πιο ρεαλιστικο σεναριο.
Το world between worlds ειναι αμφιβολο ως στοιχειο και θελει τεραστια προσοχη, μην ξεχναμε πως η φυση του ειναι πολυ ‘‘μη σταρ γουορς’’ και μια εκτενη χρηση του, ειδικα με τετοιες συνεπειες ρετκον, μαζικων αλλαγων κλπ, εχει τεραστιο κινδυνο να φανει πολυ εκτος τοπου και χρονου για πολυ κοσμο. Γενικα περιπλεκει πολυ τα πραγματα ως κονσεπτ και θα γεννησει πολλα ερωτηματικα αναποφευκτα και για τις προηγουμενες τριλογιες. Χανεται ενα τεραστιο μερος της μαγειας τους κοσμου εαν χρησιμοποιηθει ως κυριολεκτικα world-reality altering device και οχι για μικροτερα πραγματα, οπως εγινε στο ρεμπελς.
Για μένα μια πιο εύκολη προσέγγιση είναι να πάρουν από τα sequel, ότι πήρε ο φιλονι από το attack of the clones και να δημιουργήσουν κάτι όμορφο, μόνο έτσι θα μπορεί ο κόσμος να γυρίζει σε αυτά για να δει τις ρίζες τους… Το world between worlds ειναι πραγματικά δύσκολο, βέβαια θα ήταν φοβερό αν το έκαναν σωστά…
Ναι, ουσιαστικα θα κανουν οτι εκαναν και για τα πρηκουελ μεσω clone wars. Θεωρω πως με τους καταλληλους συντελεστες στον εμπλουτισμο τους plot-wise character-wise, δεν ειναι ακατορθωτο.
Μην ξεχναμε πως αρκετος κοσμος δεν γουσταρει τα πρηκουελ, αλλα αγαπησε το clone wars. Και αγαπωντας το clone wars, με τον καιρο αποδεχτηκε και τα πρηκουελ, σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο.
(Δεν βάζω blur αλλά υπάρχουν μερικά SPOILERS παρακάτω)
Πάντως και το κείμενο που έβαλα δεν κάνει αναφορά σε πλήρη ακύρωση. Αναφέρει ξεκάθαρα τον Kylo Ren για παράδειγμα και τις πράξεις του, απλά θα χτίσουν ένα άλλο story γύρω από την όλη φάση που θα αλλάζει τον χαρακτήρα της ταινίας (ουσιαστικά τον χαρακτήρα του Luke).
Φαντάζομαι πως πάνω κάτω αρκετά από αυτά που διαβάζουμε ισχύουν. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ψάχνουν τον λιγότερο φτηνό τρόπο για να διορθώσουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο lore τόσο εύκολα.
Ο λόγος που με τρελαίνει εμένα τόσο πολύ είναι κάτι γενικότερο που βλέπω να γίνεται σε ταινίες του είδους. Δηλαδή η εξαφάνιση του κλασικού ηρωικού χαρακτήρα.
Χρειάστηκε να δω την τελευταία σκηνή στο Madalorian για να μου θυμίσει σε τι βαθμό μου έχει λείψει κάτι τέτοιο. Πραγματικά η τελευταία φορά που ένιωσα κάτι ανάλογο ήταν στο Lord of the Rings. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως είμαι too old for this shit για αυτό τίποτα δεν με συγκινούσε στον ίδιο βαθμό, ακόμα και σε ταινίες που γενικά μου άρεσαν πολύ.
Υπάρχει μια γενικότερη τάση κλασικοί ηρωικοί χαρακτήρες τα τελευταία χρόνια να αλλάζουν πολύ. Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την σκοτεινή πλευρά στους πάντες και τα πάντα.
Ο Zack Snyder μεταμόρφωσε τον Superman, τον κατεξοχήν ηρωικό χαρακτήρα δηλαδή, σε ένα εντελώς μίζερο τύπο που ο μοναδικός τρόπος για να νικήσει είναι να σπάσει τον λαιμό του αντιπάλου του. Το ίδιο έγινε και με τον Luke πάνω κάτω. Ο Rian Johnson τον μεταμόρφωσε σε ένα τύπο που έχει παραιτηθεί εντελώς, που σκέφτηκε να δολοφονήσει εν ψυχρώ τον ανιψιό του επειδή είδε μεγάλο σκοτάδι μέσα του, που φοβόταν την Rey επειδή παραήταν δυνατή. 2 από τους πιο ηρωικούς χαρακτήρες στην ιστορία του σινεμά και των κομικ, από φάροι ελπίδας έγιναν οι πιο σκοτεινοί και μίζεροι τύποι που έχουμε δει τελευταία
Για τα Marvel που μένουν στον αντίποδα όλου αυτού του τελευταίου trend τα έχω πει λίγο παραπάνω.
Ωραία τα πιο απαισιόδοξα σενάρια, η σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, οι γκρίζες ζώνες κτλ, σαφώς υπάρχει μεγαλύτερο κινηματογραφικό ενδιαφέρον εκεί, αλλά νομίζω πως κινδυνεύει να καταντήσει ένα “για κάθε χρήση” σεναριακό εύρημα.
Για αυτό λοιπόν… Bring our heroes back!!
φημες κανουν λογο για ζωντανο Mace Windu…
Εμετικό αν ισχύει
Ούτε η Μάρβελ τέτοιες νεκραναστάσεις
Just no motherfucka
Ελπίζω να ΜΗΝ ισχύει
Παλπατιν αυτό μόνο. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ η marvel για να κάνει κάτι χειρότερο
Νταξει θεωρητικα εκαναν νεκρανασταση σε καμποσες τετρακις τρισεκατομμυρια οντα στο Endgame
ας ελπισουμε πως οχι για windu, μακραν ο πιο αντιπαθης jedi, η σταση του και οι πραξεις/συμπεριφορες του γενικα στο clone wars μιλαν απο μονες τους, μονο ισως ως σιθ θα ειχα καποιο ενδιαφερον να τον δω, που αλλωστε του ταιριαζει 100% και θα βγαζει και καποιο νοημα αφου ειναι τοσο απολυτος και στενομυαλος
περα απο τα προσωπικα γουστα του καθενα ομως, ειναι καιρος να εστιασουν σε νεους χαρακτηρες οπως κανουν με ahsoka, ελπιζω συντομα σε εζρα/σαμπιν/χερα η το γιο της με σημαντικους ρολους, για να τους γνωρισει και περισσοτερος κοσμος και παει λεγοντας, μαζι με οσους νεους ενδιαφεροντες χαρακτηρες εμφανιστουν στις επομενες σειρες.
Απλά δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω το video που ανέβασε ο Robert Rodriguez με Baby Yoda.