Οργάνωση Παραγωγής
Archangel l Music Productions
37 Sachtouri str. l Chalandri - 152 32 l Athens - GREECE
T: +30 210 6844 379
Δηλαδή να πάω να σταθώ σαν μαλάκας σε μια καφετέρια για να δω από NOVA το ματσάκι ,αφού φράγκα δεν έχω να πάω γήπεδο και να χάσω τον master και τα απίστευτα δάκτυλά του …ε, καλά…
χαχαχαχα πες τα ρε slade…
δεν ερχετε καθε μερα ο ανθρωπας να κανει μαγικα!
δε νομιζω να παω.εχω δει satriani πριν απο 10 χρονια στο θεατρο πετρας.ενταξη ειναι και πολλα τα live που αρχιζουν και ανακοινονονται.και που να πρωτοπας.και που’σε ακομα.τα καλυτερα ερχοντε…
Ο Στεφανακης τι ωρα θα βγει στην σκηνη;
ρε παιδιά, κατά της 9 υπολογίζω να φτάσω Αθήνα, πόση ώρα είναι το μαγαζί αν πάρω ταξί από το σταθμό κτελ στα λιόσια.προλαβαίνω ή θα χάσω τπτ; :(:(:(
εχω την εντυπωση οτι τριτη τεταρτη θα εχει 48 ωρη απεργια γσεε και αδεδυ…
οποτε το νου σας με τα μεσα… αν και ακομα ειναι νωρις για να δουμε ωραρια…
Ακομα δεν μας εχουν πει ωρα εναρξης κτλ
Να υπολογισεις οτι σε ενα 20 λεπτο θα εισαι εκει
Εννοείς τον σταθμό κτελ στο κηφισό ? στο ποτάμι ?
μια κατάληψη της σχολής Τρίτη-Τετάρτη αυτή τη στιγμή θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη! :D:D
όχι από Βόλο σταματάει σε άλλο κτελ από αυτό του κηφισού, κάπως λέγεται λιοσίων,λιόσια δεν ξέρω ακριβώς
Μιας και το άλμπουμ του ήταν ψιλομουφίτσα, ακούστε το Elemental Journey του Sonny Landreth. Φετινό αλμπουμ και σκίζει.Δεν ήξερα που να το προτείνω.
Θα γινει καμια φορουμοσυναντηση στην Θεσσαλονικη; Αντε ψηθειτε παλικαρια!
Για μένα ήταν μουφίτσες και τα δύο!
Προτιμώ το προηγούμενο του Landreth το From the reach.
Τέλος πάντων, οι αλλόθρησκοι να πάτε (και όσοι δεν έχετε εισητήρια για Καραϊσκάκη σαν το παληκάρι που έγραψε πιό πάνω), μην το σκέφτεστε, live θα αξίζει.
Οι θρησκευόμενοι γαύροι δεν θα μπορούμε να είμαστε πουθενά αλλού την Τρίτη το βράδυ! Και στο live να πάω δεν θα μπορώ να συγκεντρωθώ στη μουσική, θα είναι βασανιστικό…[-X
Είναι πολύ διαφορετικό από ότι θα περίμενα από αυτόν.
Αλλά μου άρεσε, οι μελωδίες του μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι.
Παντως το καινουριο Vai οντως μουφα. Το ξερω στο live θα ακουστει γαματο. Οσο για οσους δεν πανε για να δουν καμμια κωμωδια με τις υγειες τους
Για το Landreth γράφεις φαντάζομαι
Ρε γρουσούζη…
δεν πιστευω να γινει καμια στραβη με την απεργία…
Ναι ναι.
στη συνεντευξη του μας προετοιμαζει για κατι πολυ καλο