λετε να υπαρξει προβλημα αν παρω απο εκει εισιτηριο?
Όχι ρε συ. Σιγά μην έχει τόσο πολύ κόσμο!
ωραια θα παω κ γω απο νωρις να παω κ μπροστα
Τι ώρα λες να είσαι;
ε αφου λεει 8 θα παω κατα εκεινη την ωρα
Οκ dude… Μιλάμε
για Αθήνα έχουμε ώρα έναρξης?
αναμενουμε ραπορτο απο Σαλονικη αποψε…
Πάντως στο εισητήριο και στο fb even λέει 21:00 και έχει και support
Steve Vai, [B]Beverly McClellan[/B]
Για την Αθηνα μου ειπαν 9 το support και μετα ο Vai. Ελπιζω να ισχυει για να προλαβουμε οσοι σχολαμε αργα το απογευμα:)
Εμαθα πριν απο λίγο απο την παραγωγη που δουλεύει ενα φιλαρακι μου, οτι support τελικά δεν θα εχει και οτι ο Vai θα βγει 21.15 - 21.30 το αργότερο. Ελπίζω να βοηθάνε αυτες οι πληροφορίες…
Δεν θα έχει support???
καλυτερα!
΄
Ναι. Πήρε τον πούλο το support απο ολη την περιοδεια.
χμμμμ νόμιζα ότι η τύπισσα συμμετέχει και στο συγκρότημα του Vai… anyway
Steve Vai in Sofia on October 31, 2012
A minute or two after 8 pm, singer Beverly McClellan, perched on a chair in the center of the stage, opened the show, announcing, ?I sing the blues, I hope you guys like it!? Last year she had reached the final stage of the TV reality show ?The Voice?, and indeed her voice did not leave a person untouched during her half-hour set. The especially moving covers of ?Long Train Runnin?? by The Doobie Brothers and ?Purple Rain? by Prince got major rounds of applause.
Απο το forum του Vai
Ειναι καλή τραγουδιαρα και τα λέει ωραία τα blues απο οτι ειδα στο youtube ,θα γούσταρα να την δω, ομως μετά την συναυλία στα Σοφια την εκανε με ελαφρυα πηδηματακια…αγνωστο γιατι. Δεν θα μου λέιψει αρκεί να παίξει ο master πάνω απο 2 ωρες…
από κτελ λιοσίων μέχρι το Fuzz με τα πόδια πόσες ώρες είναι?
6 χιλιομετράκια, καλό δρόμο φίλε μου…
α εντάξει, νόμιζα ότι είναι παραπάνω!
απλά θα περπατήσεις σε έναν από τους πιο γραφικούς δρόμους της αθήνας, την Κωνσταντινουπόλεως (παράλληλη της Λιοσίων από κάτω), στη διασταυρωση με Πετρου Ράλλη κόβεις αριστερά βγαίνεις Πειραιώς και είσαι μόλις 1000 μέτρα μακριά, υπολόγισε 70 με 100λεπτά ανάλογα τους ρυθμούς σου…
εναλλακτικά περπατάς μέχρι Ομόνοια, πίνεις ένα καφεδάκι και συνεχίζεις κατεβαίνοντας την Πειραιώς, πάνω κάτω η ίδια απόσταση είναι (3,5+3 χλμ) αλλά το σπας στα 2 και δε θα ψάχνεις για καρέκλα στο Fuzz.