Stone Roses

Παραθέτω την απάντηση του Mani στην nme :

New rumours about The Stone Roses possibly reforming in 2011 have been quashed by bassist Mani.

This morning (April 7) a UK tabloid newspaper claimed that the band, who split in 1996, were set to get back together for gigs this year.

The report was based on singer Ian Brown and John Squire recently meeting again for what is believed to be the first time since the split. Now Mani has told NME that reports of a band reunion are false.

“I’m disgusted that my personal grief has been invaded and hijacked by these nonsensical stories,” he said, referring to the fact that Brown and Squire met up at his mother’s funeral.

He added: “Two old friends meeting up after 15 years to pay their respects to my mother does not constitute the reformation of The Stone Roses. Please fuck off and leave it alone. It isn’t true and isn’t happening.”

Ισα που κ@βλωσ@με δλδ…

. Ουτε καν σιριαλ λιγων ημερων ? … [-X

meh…

πι ες. Χορορ ετοιμασε τις μολοτοφ .

Μπράβο για την ωραία ανακοίνωση στον παίχτη Mani, καλά τους τά 'πε.

:twisted:

ρεε… έτσι μου έρχεται να τους απαγάγω και να τους κάνω να επανενωθούν με το ζόρι! το φαντασιωνόμουν ένα τέτοιο reunion πολλές φορές. κρίμας… :frowning:

(αν και πάντα κρατάω μια πισινή για το μέλλον…)

To 2005 που ειχα παει Fuzz να δω Ian Brown, ειχε ανοιξει τη συναυλια με “I Wanna Be Adored” και μετα μας ειπε και “Made Of Stone” συν “She Bangs The Drums” και το “Waterfall” αν θυμαμαι καλα, γιατι μας πηρανε τα χρονια:p

Εστω ετσι 4 τραγουδακια των Stone Roses τα ακουσαμε

Horror που εισαι και βρετανοφιλος, το ενα και μοναδικο album των La’s των εχεις ακουσει? Πιστευω πως ναι, αλλα αν οχι, τσακισου να το ακουσεις:!:

διαφορετικό είναι βέβαια να τα ερμηνεύει ολόκληρη η μπάντα, αλλά όπως και να’χει σε ζηλεύω!
με το άλμπουμ των la’s μεγάλωσα ρε συ… είναι ένα μικρό κομμάτι της εφηβείας μου. νομίζω ότι κάπου έχω πει δυο λόγια για αυτό στα διάφορα, αλλά δεν το βρίσκω. μνημειώδης δίσκος…
α, και είμαι βρετανόφιλος κατά βάση περασμένων δεκαετιών ε! όχι, γιατί μη μου βγει το όνομα ότι ακούω τίποτα white lies (spawn7 <3)… :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

μολις ειδα πως το ριτουαλ στο πιτσφορκ ειχε παρει 2.3 !και guess what !τωρα το γουσταρω πιο πολυ 8)[/SPOILER]

Παιρνωντας … κατα λαθος πασα και για να μπουμε λιγο οντοπικ,επειδη πορωθηκα και ελιωσα (για νιοστη φορα) το πρωτο των στοουν ροουζις ολο το απογευμα,διαπιστωσα [B]για μια ακομη φορα[/B] ,πως 8/10 των βρετανικων ιντιε ροκ γκρουπ που ακουμε σημερα(αλλο λιγοτερο,αλλο ξεπατικωνοντας στα ισα) εχουν σαφεις και εμφανεις επιρροες απο αυτο το ΜΝΗΜΕΙΟ !

Τεσπα,ευτυχως ο Ιαν γενικα το παλευει μονος του και ετσι ψιλοικανοποιουμαστε με υποκαταστατα… :dunno:

ENTIT :Eιχα δει και εγω Ιαν Μπραουν το 09 στο Ρεντινγκ και απο Ρουζες ειχε παιξει μονο το fool`s gold…

Στο setlist υπήρχε πριν το She Bangs The Drums και το Sally Cinnamon, αλλά δεν το παίξανε.

Ας ξανακ@βλωσουμε σιγα-σιγα:D

Χαχα

Τελικά δεν ήταν και τόσο πισινή. :stuck_out_tongue:

15 χρόνια μετά ε? Το reunion της χρονιάς εξ ορισμού είναι αυτό.
Ωραίο θα 'ναι το πρώτο μου Primavera…

Θα ερθουν και Ελλαδα σε κανα Entertainment Stage και θα ειμαστε γνωστοι και φιλοι με 40-45 ευρω, dont worry:p

http://www.sport-fm.gr/article/513213

Bump πρωτοακουσα το ντεμπουτο τους σημερα και επαθα την πλακα μου.
made of stone, I am the resurrection τραγουδαρες. (οχι οτι τα αλλα υστερησαν δλδ)