Summer Festivals

πωωωωωωωωω τι λες τωρα!
και ειχα στεναχρηθει που εκαψα ροουντμπερν και δεν θα βλεπα σληπ αλλα τωρα μια εκδρομιη λονδινο μαη θα τη κανουμε! σληπ πλας μελβινς πλας σλεγιερ με ολο το ρειν ιν μπλαντ δεν υπαρχει με 45 ευρα:D

εσκασε σημερα και νεο groezrock.

Kακη πρωτη ανακοινωση. Μονο lagwagon, rancid, slapshot, wolves like us, gorilla buiscits Και 7 seconds με ψησαν

Ti σε κάνει να πιστεύεις ότι θα παίξουν όλοι αυτοί την ίδια μέρα και ειδικά ότι θα παίξουν παρασκευή που είναι 39 λίρες και όχι ΣΚ που είναι 59 λίρες???

ATP are incredibly excited to announce that this year the event starts on Friday 25th May when the incomparable SLAYER will present their undisputed classic Reign In Blood live in it’s entirety during their headline set to celebrate it’s 25th anniversary! Released in 1986, it is widely considered one of the greatest albums of all time - in 2006 Metal Hammer named it “The best metal album of the last 20 years.” Joining Slayer on Friday night are influential doom metal trailblazers SLEEP - this will be their first UK visit since reforming for two amazing ATP festival shows in 2009, and legendary Washington sludge group MELVINS, with more to be confirmed.

I stand corrected!!!

DOWNLOAD με Metallica & Black Sabbath!
καταραμένη χώρα!!!

κι επειδή βλέπω να καλοκαιριάζει >
http://www.secondlayer.co.uk/live-info.asp

Ανακοινωσε τα πρωτα ονοματα το Graspop,μετα την ανακοινωση των Sabbath ως βασικους headliners.

[B]Sold οut[/B] το[B] Wacken[/B] απ’ ότι βλέπω … Αν και δεν με ψήνουν καθολου τα ονόματα … Μπορεί να πάω κάποια στιγμή μόνο για την εμπειρία … Φέτος Graspop για εμένα ( που το θεωρώ ότι υπάρχει πιο κοντά σε Ηellfest - που είναι και το αγαπημένο μου ) … Την Τρίτη βγαίνουν τα εισιτήρια …

Επίσης για τους true metal fans , ξέρει κανείς το “Forces Of Metal” ? Είναι καινούργιο , γιατί δεν έχω βρει προηγούμενα line-ups ? Γίνεται στο Noτο της Ολλανδίας … Διπλά σε Eindhoven και Graspop δηλαδή …

Αν και δεν είναι summer δεν πειράζει
το coachella του Απριλίου έσκασε πριν λίγα λεπτά

βλέπεις την αφίσα και αναστενάζεις… μέχρι και ονόματα που θα σκότωνα να δω παίζουν στις μικρές σκηνές.
κάτι άλλο όμως
keep shelly in athens λεει καπου χαμένο με μικρά γράμματα…
έχει παίξει άλλη ελληνική μπάντα σε τέτοιου βεληνεκούς φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια? :-k

αγορακι μου, συνειδητοποιεις πως γραφει refused εκει περα;

τι?
που?
απο το official του coachella την πηρα
και των black keys το offic το ειπε μετά

σκασε γκασμα, μπαντα ειναι

εδιτ: ισως ημουν λιγακι σκληρος, με συγχωρεις. γκασμα.

πάντως με πλήγωσες να το ξέρεις…

εδιτ: να βγει ο κοατσελας στο τηλέφωνο
εδιτ2: τι μαλακίες γράφω…

Αυτοί οι refused?

Πάμε λίγο stoner?

[I][U]Desertfest[/U][/I] 19-21 Απριλίου στο Βερολίνο και το ίδιο φεστιβάλ με διαφορετικό line-up 6-8 Απριλίου στο Λονδίνο.

Aqua Maria Festival στο Plattenburg, Γερμανία

Με Οbelyskkh, Stonehenge, Dyse, Rotor, Pothead, My sleeping karma, Abramis brama, Colour haze, Grand loom, Osis krull και 1000 mods απ’ ό,τι φαίνεται.

Freak Valley Festival 18-19 Μαΐου στο Netphen, Γερμανία

[I][U]Εδώ[/U][/I] το site του φεστιβάλ κι [I][U]εδώ[/U][/I] το line up.

Ωραία πράματα.

Μολις πηρα χαμπαρι κι εγω τα δυο Desertfest.Τι γκαβλες λαηναπ εχουν και τα δυο ρε.

Ψήσου

από τα καλύτερα line up που έχω δει σε festival τα τελευταία χρόνια,και δεν υπερβάλω.Αν εξαιρέσουμε τον Σνοουπι που ειναι τελειώς άκυρος για headliner(αλλά το κάνει κάθε χρόνο το coachella αυτό anyway) έχει απίστευτα ονόματα σε πολύ μικρές σκηνές! Δέστε που παίζουν οι Kasabian! Τρομερά γεμάτο line up

Heavy Days in Doom Town λέγεται ένα καινούριο Doom φεστιβάλ που θα γίνει 3-6 Μάη στη Κοπεγχάγη.

Η φάση είναι DIY χωρίς κέρδος όπως λένε και το φεστιβάλ δέχεται εθελοντές.

Το line up μέχρι στιγμής.

[SPOILER]PAGAN ALTAR (uk)
JEX THOTH (us)
WOUNDED KINGS (uk)
GRIFTEGÅRD (swe)
ALDEBARAN (us) ? first European show ever!
WORSHIP (de)
DEVIL (no)
PILGRIM (us)
PURSON (uk)
CAUCHEMAR (can)
JESS AND THE ANCIENT ONES (fin)
AGUIRRE (fr)
BLACK OATH (it)
HERDER (nl)
BURNING SAVIOURS (swe)
OCEAN CHIEF (swe)
BRUTUS (no/swe)