Βγήκε και το πρόγραμμα της κάθε μέρας για το [U][I]Desertfest[/I][/U].
Πέμπτη Orange Goblin - Greenleaf - Ancestors
Παρασκευή σφάζω Motorpsycho και Mars Red Sky για το άχαστο πακετο Pelican-Tombs-Hierophant (και γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά)
Σάββατο Colour Haze - Uffomammut - Suma - Wino - Monkey 3 - Red Fang - Black Tusk πιοέποcδενγίνεταιλέμε. :vibrate:
Κι ας παίζουν Christian Mistress - Black Breath - Tormented την ίδια μέρα.
Αρρώστια αυτός ο Απρίλης.
Εχω παει το 2006, ο Outshined πηγε περσυ…Μπορεις να δεις τα report μας και να βγαλεις μια ακρη…
Εγω ειχα μεινει στο Derby, περιπου 20 λεπτα μακρια απο το festival. Υπηρχαν bus που γεμιζαν και εφευγαν…με 6-10 λιρες πηγαινε ελα(δεν ξερω τωρα ποσο θα ειναι το ποσο).
ο Outshined ειχε μεινει στο camping ( με τα καλα του και τα κακα του :p)
Τωρα κοσμο κτλ, μιλαμε για 80000+ αλλα εισαι ανετος .
Οπως ειχα γραψει τοτε και στο report, 12 πχ τελειωνε η συναυλια 12:30 ημουν στο hotel…ουτε ταλαιπωρια ουτε τιποτα:)
Το hotel ειχε παει τσιμπημενο τοτε, αλλα προσωπικα εγω camping δεν το μπορω
Εαν θελεις κατι αλλο , εδω ημαστε
Ολόκληρο οδηγό επιβίωσης γράψαμε το προηγούμενο καλοκαίρι [U]εδώ[/U] κι [U]εδώ[/U]. :lol:
Σε γενικές γραμμές έχει ταλαιπωρία. Αλλά αξίζει την ταλαιπωρία.
Το τι θα σου κάτσει στο camping είναι λαχείο και ειδικά αν πας τελευταία στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σου. Θα σου πρότεινα το Family Camp, αλλά έχει γίνει sold out από τον Δεκέμβριο (με ελάχιστο επιπλέον κόστος έχει φύλαξη και ησυχία).
Γενικά, είναι οργανωμένο, αλλά και πανάκριβο. Οι αποστάσεις που περπατάς είναι αρκετά μεγάλες. Αναφορικά με τον ύπνο, όταν έχεις δει 12 ώρες συνεχόμενα live και έχεις κάνει μερικά χιλιόμετρα αλλάζοντας σκηνές, ε νομίζω πως έστω και λίγο θα κοιμηθείς.
Όλα αυτά βέβαια από τη σκοπιά των -άντα που βλέπουμε εμείς τα πράγματα. Αν ήμουν κοντά στα 20 θα μιλάγαμε σίγουρα υπό άλλη βάση.
Α, κι αν πας, να προσεύχεσαι να μην βρέξει.
[SPOILER]Αλλά είναι το γαγημένο καλύτερο 3ημερο της χρονιάς. Τι να λέμε…:D[/SPOILER]
[I]Προσωπικά, το βρίσκω υποτιμητικό για τη μπάντα που παίζει πάνω να προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, όταν ο κόσμος ασχολείται με το αν κάποια είναι αρκούντως αγελάδα, με το συμπάθιο[/I]
Εγώ έκλεισα για Brutal Assault φέτος, αν και αρχικά σκεφτόμουνα και πάλι Party.San μετά την εξαιρετική περσινή εμπειρία. Αν και πάλι κλαίω βλέποντας τα ονόματα που ανακοινώνονται στο Party.San…