Summer Festivals

Ένα πολύ πιθανό line up για download που προκύπτει από δίαφορα forums είνα αυτο:

Αν ισχύει κάτι τέτοιο έχω κλείσει την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης.

Αν ισχυουν τετοια ονοματα για το download τοτε ειναι να τρελαινεσαι…!

Εχουμε και απο rock am ring ε
Kiss, Rammstein, and Muse, headliners.
Also announced, Kasabian, Motorhead, Bullet For My Valentine, Sportfreunde Stiller (Unplugged), Editors, Gossip, Volbeat, Airbourne, Gogol Bordello, Rise Against, Jan Delay & Disko No1, and As I Lay Dying.

εχω ψηθει για βακεν φετος, αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα … και θελω να παω και διακοπες τον αυγουστο

Ρε παιδιά καμιά φθηνή αεροπορική εταιρία παίζει??
ρώτησα και για Αμβούργο(για Wacken) ή Nürnberg(SummerBreeze) θέλουν πάνω από 300 ευρώ.:(:frowning:

Now playing: Poem - Instinct
via FoxyTunes

Για δες αυτό το σάιτ που περιλαμβάνει και τις εταιρείες χαμηλού κόστους (easyJet κλπ) :arrow: www.skyscanner.net

Εναλλακτικά δοκίμασε να πετάξεις σε κάποιον γνωστό προορισμό πχ Βερολίνο και να πάρεις τρένο. Αν κλείσεις νωρίς μπορεί να βρεις φθηνά σιδηροδρομικά εισιτήρια. To site των γερμανικών σιδηροδρόμων είναι αυτό, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια απ’ ευθείας από αυτό.

Με έσωσες ευχαριστώ πολύ φίλε μου:wink::D:D

Now playing: Soundgarden - Jesus Christ Pose
via FoxyTunes

Ψιτ, αγόρι, η λουφτχάνσα έχει για διάφορες πόλεις της Γερμανίας 99 γιούροζ.
Τσέκαρε σάιτ.

τι εχετε να πείτε για αυτό εδώ : http://www.metalzone.gr/lives.php?action=details&id=647&lang=en
δεν θα μείνει τίποτες όρθιο στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας !

μεσα στη μερα τα πρωτα ονοματα του download.

εχω κωλοχαρει για καποιο λογο :expressionless:

http://www.downloadfestival.co.uk/home/index.aspx?ReturnUrl=/index.aspx

μαλιστα. σο φαρ σο γκουντ

να ρωτησω λίγο ρε παδιά.
αν παει καλα αυτή η εξεταστική και δεν τρεχουμε στις επομενες να μαζεψουμε τα σπασμενα (μηπως παρουμε κανενα τομεα) το ψήνω να παω στο download.
βασικά το ζητημα μου ειίναι./θα βρω εισιτηρια αν κοιταξω σε ενα μηνα ας πουμε.εχει παει κανεις καμια προηγουμενη χρονια στο download να βλεπα τι παιζει γενικα.

Ειναι κανεις απο εδω μεσα που κανονιζει/θα παει Wacken…??

Edit: Μιλαω για σιγουρα ή σχεδον σιγουρα πραγματα…Οχι σε στυλ ‘‘το ψηνω, θα δουμε’’…

Τελικά με κέρδισε το Summerbreeze…Προτιμώ τα ονόματα που έχει, σε σχέση με το φετινό wacken.

Now playing: Haggard - Chapter I - Tales Of Ithiria
via FoxyTunes

τιποτα για θεσ/νικη παιζει?

Περιμενω εναγωνίως να δω που θα ανακοινώσουν Lamb of God,Trivium και Devildriver για να λαβω τις τελικές αποφάσεις…

Εμας ποτε θα ανακοινωθουν.Τα νευρα μου…

XAXAXAXAXAXAXAXAXA…Για το Rockwave μιλας…??

Το ανεκδοτο της ημερας αν μιλας γι’αυτο…Καλο Μαρτιο και ισως και Απριλιο…

Αν μιλας για το Sonisphere ε μεσα στο Φλεβαρη πιστευω αν και ολα τα περιμενω πια…

Wacken Open Air 2010 here we come…

Εισητηρια εξασφαλισθηκαν…

BATHORY are cult. BATHORYare a great part of metal-history. BATHORYare quite immortal. Even the tragic death of Quorthon ? the legendary master of Viking/black metal ? has been 6 years ago in June 2010, his spiritual and musical legacy lasts tremendous and ubiquitous. Five prominent berserks of nowadays black-metal-scene courageously decided to accede the precious heritage of Quorthon as a band and to pay endless tribute to the unholy, dignified sacrament ofBATHORY. Under the banner titled TWILIGHT OF THE GODS, an unbeatable Allstar-team continues the pagan way of BATHORYin 2010:
Alan Nemtheanga (Primordial)
Iscariah (Immortal)
Nick Barker (Dimmu Borgir, Cradle Of Filth)
Blasphemer (Mayhem)
Patrik Lindgren. (Thyrfing)

Become witness of this mighty world premier, which will exclusively take place at METALFEST 2010 and resurrect a past, memorable era of metal ? 21. ? 23.5.2010 PILSEN, Lochotin Cirque!

ω ρε φιλε…