Summer Festivals

Γαμάτο. Νοfx, eχploited, toxpack, evergreen terrace, sick of it all, earth crisis, bleeding through, death before dishonor! Aυτά είναι ρε πούστη

Πάντως και το νοβαροκ πολύ ενδιαφέρον… Που γίνεται?

Aυστρια…

Headbangers Open Air 2010 (final line-up)

Amulance
Angel Dust
Anvil Chorus
Aska
Battleaxe
Bloodfeast
Culprit
Der Kaiser
Icon
Jag Panzer
Jameson Raid
Killing Machine
Mekong Delta
Not Fragile
Omen
Raven
Roxxcalibur
Solitude Aeturnus
Stormwarrior
Trench Hell
Virgin Steele
Warbringer
Warmachine
Wolf

Σωπα ρε…υπαρχουν ακομα αυτοί?8O

3μερο φεστιβαλ πορτογαλια
αρχες ιουλιου

pearl jam
faith no more
alice in chains

αυτα ειναι λεμε !!!

Παιδιά ψήνομαι ελλεινά με έναν φίλο να δούμε ratm στο εξωτερικό…gia download & rock am ring έχουμε αργήσει και δεν μας παίρνει…το μόνο που έχω βρει ακόμα είναι αυτό…

Βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί τπτ άλλο στην ημέρα τους πέρα απο tiesto στην electro stage…ξέρει κανείς τπτ για το συγκεκριμένο?

14/6 Metallica - Motorhead!!

Με 69 ευρώ + 120 αεροπορικα = 190, πες 200.

Έχω ψηθεί άσχημα, πρέπει να εξασφαλίσω άδεια από τώρα!

ρε αλήτη εγω σου λέω για ratm και εσύ εκμεταλέυεσαι το link Μου για να μοστράρεις πάλι τα πλούτη σου? ουουουου!!!:stuck_out_tongue:

Ε, τα ίδια θες για να δεις και RATM! :wink:

Το ξέρω ρε! πλάκα σου κάνω που δουλεύεις και τα 200 σου είναι σχετικά εύκολα…αν κολλήσουν τπτ prodigy ή faith no more με ratm έφυγα! καλά και ο tiesto μια χαρά είναι!
8)

καλοο!

Comfirmed. :smiley:

Μένει η μικρή λεπτομέρεια της άδειας. :stuck_out_tongue:

Και το να βρω παρέα, αλλα αυτό δεν είναι απαραίτητο…

Χωθηκες με προσφορα aegean?
Καλη φαση το φεστιβαλ αυτο…
Εγω θα παω Βαρκελωνη και σκεφτομουν να το συνδυάσω με το sonisphere εκει που ειχε ανακοινωθει,αλλα το αλλαξαν οι βλακες και το πηγαν στη Μαδριτη…#-o

Cypress hill 3ο όνομα στην μέρα των RATM! Not bad at all!! ειδικά αν χώσουν και Hardcoro-εκτελέσεις…

Άντε, ψήστο να κάνουμε σ/κ παρέα στη Μαδρίτη! :stuck_out_tongue:

στο ιδιο φεστιβαλ Metallica - Bon Jovi και Rihanna - Miley Cyrus!!!#-o#-o#-o

xaxa! αυτο λέμε…αν κλείσει κ τπτ faith no more ή prodigy που περιοδεύουν κλείσαμε άμεσα…απλά εγώ κολλάω λίγο με το οικονομικό όπως ξέρεις…άσε γιατί περιμένω και τελική απάντηση απο δουλειά μέσα στην βδομάδα και έχω κωλοαγχωθεί…μακάρι να κάτσει!!!

Με το καλό, με το καλό!
Αλλά να μην αγχώνεσαι…

έχουμε φτάσει στους τελικούς 2 υποψηφίους, thats why…50%-50%

ο άλλος είναι ο δατς γουάι? :-s