Summernight Albums

παναγιώτη, ναι, για την ίδια μπάντα πρόκειται. το πιο πρόσφατο album από τα τρία που έβαλα βέβαια, κυκλοφόρησε 15 χρόνια μετά το scatology, οπότε υπάρχουν διαφορές στο ύφος (κυρίως στa mtpitd2 & aon). αυτοί οι δίσκοι είναι πιο μελωδικοί, το industrial στοιχείο που ήταν εμφανές στο scatology σχεδόν δεν υπάρχει και γενικά η μπάντα έχει γίνει πιο στρωτή. το ίδιο καλή βέβαια (για μένα καλύτερη) και το ίδιο σκοτεινή. σε γενικές γραμμές σκέψου το at the heart of it all από το scatology, προς τα 'κει γέρνουν.

πάρε ένα δείγμα του πώς έπαιζαν στην τριαδά των δίσκων που πόσταρα…

the dreamer is still asleep

where are you

Fire Of The Mind

Going Up

το τελευταίο 6μηνο πάνω κάτω παίζουν πολύ οι 3 δίσκοι. μερικά από τα πιο συναισθηματικά πράγματα που έχω ακούσει βρίσκονται εκεί μέσα. εσύ είσαι φασαριόζος βέβαια, οπότε ίσως προτιμάς το scatology ή άλλες παρεμφερείς κυκλοφορίες τους, θεωρώ όμως πως θα βρεις μουσική που θα σου αρέσει πολύ κι εδώ.

χεχε, να είσαι καλά για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες. Τσεκάρω youtube τώρα και ακούω το the dreamer is still asleep, ακουγεται πολύ ονειρικό κομματί.

:thumbup:

An akoute tetoia se summer nights eimai poly periergos ti akoute to xeimona :lol:
Ypnobati kaloi einai aytoi ore. San Tangerine Dream me skotadi stixous. Endiaferon alla oxi gia kalokairi.

Ti tha ginei re! Eseis pou pate sta Athinaika club i sta nisia sta beach bars tous lete…piase ena scatology? :-k Rotao…

Re pou badizei ayti i neolaia…8O

:lol:

χαχαχα, δεν θέλω να σε τρομάξω νταζ, αλλά πάρα πολλά φετινά χειμωνιάτικα βράδια τα πέρασα ακούγοντας ντίσκο :stuck_out_tongue:

είμαι λίγο ανάποδος μάλλον. μιλάμε πάντα για το σπίτι, ε. έξω προφανώς δεν υπάρχουν αξιώσεις για κόιλ! ένιγουέη, το ότι ακούω τέτοια πράγματα είναι μάλλον αποτέλεσμα του ότι γενικότερα τον τελευταίο καιρό το μεγαλύτερο ποσοστό των ακροάσεων φεύγει σε ambient, modern classical, experimental κι άλλες παρεμφερείς κυκλοφορίες (αυστηρά χαμηλών τόνων). προσπαθώ να ζωντανέψω την perdition city :lol:

[SIZE=“1”]αλλά πάντα καταλήγω να χώσω λίγο talisman![/SIZE]

χαχαχα χώσε ένα scatology να γουστάρουμε :lol: :lol: :lol:

ETSI… Tora malista! :smiley:

Ftouuu, den diorthoneste me tipota eseis oi “skoteinoi” :stuck_out_tongue: Re parte to xampari den zeite stin Iceland :lol:
Ax…prepei na ta fero ston isio dromo ta paidia. Parte mia idea.

Ayto alla me to bonus disc oposdipote

Kai gia perisyllogi prin koimithite gia na koularete, an eisaste de kai kala “skoteinoi”.

Merika pou mou erxontai sto myalo tora…you get the picture

Lol, όχι, αν και είδα ότι είχε κάτι για τον Cohen. Γενικώς δεν πολυακούω, αλλά αυτό το κομμάτι το αγαπώ.

[SIZE=“1”]piano magic - the troubled sleep of piano magic[/SIZE]

ιδανικό για κλείσιμο της ημέρας. σφίγγεται λίγο η καρδιά αλλά είναι κι αυτό καλό καμιά φορά.

[SIZE=“1”]Tonight I would die to be by her side
so speed the road, rush the lights
[/SIZE]

Agalloch - The White

:bow2:

σπουδαίο το white, ε.

Οτι και να πω θα ειναι λιγο, ολα τα τραγουδια ειναι ενα κι ενα.
Ευκολα μεσα στις καλυτερες κυκλοφοριες της χρονιας.

οκ, ας προτείνω κάτι που πολύ πιθανόν να έχει προταθεί ήδη, πολύ πιθαν΄ν να μην υπάρχει κάποιος που να μην το γνωρίζει, αλλά έτσι γιατι με πιάνει το ανάλαφρο μου ώρεες ώρες και για να μην μας νομίζει και τέρμα σκοτεινούς ο φίλος daz! :lol:

γιατί πρέπει να επέρχεται η ισορροπία, καλό το σκατόλοντζυ, αλλά και λίγο καλή τρέντυ μουσικούλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

εγώ πάντως δεν ξέρω τι είναι αυτό. τι είναι αυτό;

σίγουρα έχεις ακούσει κάποια κομμάτια από δω και απο εκεί. Τσέκαρε:

παναγιώτ, ναι, πολύ γνωστό το κομμάτι και πολύ όμορφο επίσης. δεν είχα ιδέα τι είναι. θένκιου.

Panagioti irthes sta isa sou agori mou…etsi. :stuck_out_tongue: :lol:

O allos trelos ebale Agalloch gia summer nights. Ti tha ginei me sas reee? Mipos allaksan yfos omos? den to exo akousei ayto akoma…:-k

Ακουσε τον το συντομοτερο δυνατο, δυστυχως δεν εχω λεφτα για να το αγορασω :frowning:

Mipos na drosisei ligaki? What the heck…:stuck_out_tongue:

δαζμάνιακ, ναι, έχουν αλλάξει ύφος, αλλά καλό είναι αυτή η πρόταση να μπει σε μεγάλα εισαγωγικά αφού είναι παραπλανητική. πρόκειται ουσιαστικά για έναν φολκ δίσκο. έχουν πάρει δηλαδή ένα έντονο στοιχείο της μουσικής τους και το αναπτύσσουν σε μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς μέταλ προσμίξεις. το ίδιο ισχύει και για την ambient/πειραματική πλευρά τους.

μέσω του τίτλου του είναι συνδεδεμένο με το “the grey”, αλλά μουσικά συμβαδίζει με το “tomorrow will never come” και όχι με το προαναφερθέν - όπου δείχνουν τον πειραματικό ποστ ροκ εαυτό τους. αρκετά τραγούδια στηρίζονται σε διαλόγους από αυτήν την ταινία.

για το αν είναι βραδινή μουσική δεν ξέρω, αλλά στο καλοκαίρι ταιριάζει γάντι, αυτό σκεπτόμουν όλον τον χειμώνα ακούγοντας τον δίσκο. απλώς το καλοκαίρι των agalloch έχει πράσινο αντί για νερό και ελαφρά απομόνωση αντί για κοσμοθάλασσα και μπικίνι.

όπως και να έχει, εσύ να το τσεκάρεις, έστω και τον χειμώνα :stuck_out_tongue:

επίσης ένα βεστ οφ των stones είναι ιδανικό πιστεύω