Superhero Movies

Μάλιστα, F4 με 15χρονα. Πόσο για τα μπάζα ρε γμτ…

edit: επίσης από που και ως που ο torch είναι μαύρος?

Κάηκε.

[SPOILER]Κακό, ξέρω. :([/SPOILER]

το έγραψα πριν και δεν πάτησα ποστ.

κατά τα άλλα, χαίρομαι που εχω καλα ηχεία στο πισι και κουνήθηκε το σπίτι στο τρέιλερ, όπως επίσης, άλλη φορά βγάλτε 15λεπτο τρειλερ. μην είστε μαλάκες με μόνο 3 λεπτά

το fantastic 4 φαινεται δυνατο παντως. θα ειναι πιο sci-fi, οπως πρεπει να ειναι δηλαδη. ηλικιακα λογικο να ειναι πιο πιτσιρικια, στο ultimate F4 βασιζεται.

ant-man επεισης δυνατο

terminator ελπιζω να βγω λαθος αλλα περιμενω τα χειροτερα.

This tiny Ant-Man billboard at a bus stop

δεν αντεχω με ολα τα τρεηλερ της τελευταιας βδομαδας. δεν ξερω για ποια ταινια να καυλωσω πιο πολυ.

For now, Jurassic World, καθαρα ελεω ΚριςΠραττιασης

Όπου και πάλι το τρέηλερ δείχνει όλη την ταινία, μόνο το τέλος λείπει.

Τελικά fake είναι η σκηνή. Το διέψευσε και ο ίδιος ο ίδιος ο Whedon. Πάντως πολύ πειστική ομολογουμένως.

Η πραγματική post credit σκηνή είναι αυτή

http://www.moviemonsters.gr/cinema/news/0613241-dierreyse-i-kanoniki-post-credit-skini-toy-avengers-age-of-ultron.html

Εδώ η επιβεβαίωση ήρθε με λίγο διαφορετικό τρόπο. Με το που ανέβηκε στο youtube κατέβηκε σχεδόν αυτόματα. Εδώ δεν ξέρω πόση ώρα θα αντέξει.

Την βάζω επειδή αρκετοί κινηματογράφοι, όπως ο δικό μας Σερρες, δεν αφήνουν την ταινία να παίξει στους τίτλους τέλους (δεν έχω δει ούτε μια post credit σκηνή). Εννοείται spoiler και τα ρέστα όποιος θέλει να περιμένει να την δει κινηματογράφο δεν βάζει link.

Ειδα το Avengers.

Ηταν καλο.

Σποιλερ γιατι καποιοι δε θελουν να ξερουν τιποτα, δεν ειναι πλοκης, ειναι μαλλον αισθητικα, αλλα σποιλερ παραυτα

[SPOILER]Λιγοτερο εντυπωσιακο απο το πρωτο που σε εντυπωσιαζε ελεω πρωτογνωρου κονσεπτ, αλλα καταφερε το μαγικο να ειναι ταυτοχρονα και πιο αστειο και πιο σκοτεινο…

Γκρινιες

Τα ιντερνετς λενε πως ο κοσμος γκρινιαζε για τον Quicksilver στο Days of future past. Εγω τον βρηκα φαναστικο. Βεβαια μπορει να μην ειχε πολυ σχεση με τον οριζινταλ κομιξιστικο χαρακτηρα (δεν τοξερω, δεν εχω ασχοληθει), αλλα ο quicksilver της μαρβελ με ξενερωνε στην ταινια, με εβγαζε απο το φηλιν (εχεις αδερφια ‘ρωσικα’ γιατι να μιλανε με αγγλικες ρωσικες προφορες ο ενας στον αλλον οταν ειναι μονοι τους;)

Εχει να κανει και με την αξεπεραστη σκηνη στο Days of future past βεβαια… Εδω ηταν σα να βλεπω το Τζοκοβιτς στο σινεμα…

Περιμενα τον Ουλτρον πιο απειλητικο. Ηταν δηλαδη, αλλα το τελος σα να ηταν λιγο αντικλιμακτικο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ voice acting απο Spader οπως και motion caption…

Για αλλα θα συζητησω σαν θελετε/δειτε
[/SPOILER]

Μετράμε μέρες πλέον.

Ultron και μαλακίες τώρα, τι να κλάσει ο τενεκές. Μόνο Thanos ρε μουνιά:!:

χολι φακ! new age joker να πούμε

Τουλαχιστον δεν θα είναι κόπια του Λέτζερ, αλλά πολύ tatoo ρε παιδι μου

Και γιατί δεν πήραν Marilyn Manson από την αρχή :stuck_out_tongue:

Anyway αν και δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση σαν πρώτη εικόνα δεν θα διαμαρτυρηθώ επειδή με τον Heath Ledger κατάπια την γλώσσα μου.

ναι αλλα ειναι γαμημενα τρομαχτικος. και μου αρεσει που εχουν χρησιμοποιησει το φοντ του Killing Joke

θελω να πιστευω πως δε θαναι γυμνος 24/7

Καλος φαινεται αλλα το HaHaHa tattoo δε χρειαζοταν. Ledgerιζει και ποζεριζει.

Δεν νομίζω ότι Ledgerίζει το HaHaHa. Ίσα ίσα…Θυμίζει Killing Joke όπως είπε και ο Γιάσονας (το ίδιο και η φώτο που είχε δημοσιευτεί με τον Leto και τη φωτογραφική, όπως το εξώφυλλο του Killing Joke) στο οποίο ο Τζοκερ είναι ο κλασσικός ψυχάκιας που ξέρουμε. Όπως επισήμανε κάποιος και σε ένα σχόλιο στο reddit, Ο Τζοκερ του Νίκολσον ήταν γκάνγκστερ, του Λετζερ αναρχικός και αυτός (λογικά) θα είναι ψυχοπαθής.

θα μπορουσαν να κανουν κατι πιο ευφανταστο απο τα συγκεκριμενα τατου ωστε να παραπεμπουν στο τζοκερ του μουρ.

το damaged στο κουτελο μου φαινεται ΠΟΛΥ κακο.

και τα δοντια-υπολοιπα τατου δεν μου φαινονται ιδιαιτερα καλη επιλογη γενικα.

γενικα φαινεται υπερβολικος, με την κακη εννοια.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Λέτο στον ρόλο του αλλά είναι αστείο το “ο Τζόκερ στην ιστορία μας θα είναι ΠΟΛΥ ΨΥΧΑΚΙΑΣ φίλε, σουπερφακινουάου, οπότε ας του βάλουμε όλα αυτά τα τατουάζ και τα ασημένια δόντια να τον κάνουμε όσο πιο ΤΡΕΛΟ μπορούμε”, ειδικά όταν ως επιχείρημα έρχεται το κόμικ του Άλαν Μουρ. Δε χρειάζεται τέτοιες παπαριές ο Τζόκερ για να φανεί πόσο “ψυχάκιας” είναι ,του αρκεί ένα χαβανέζικο πουκάμισο, μια φωτογραφική περασμένη στον λαιμό, ένα όπλο και η Μπάρμπαρα Γκόρντον. Ή απλά ένας λοστός και ο Ρόμπιν.

Σε αυτή τη σελίδα βλέπουμε τον “αληθινά ψυχάκια” Τζόκερ, πώς και δε σκέφτηκε ο Μουρ να του βάλει κανένα τατουάζ για να τον κάνει πιο τρομακτικό (!)

(σπόιλερ για το τέλος του Killing Joke)

[SPOILER][/SPOILER]

edit, είμαι στο πάτωμα: