Superhero Movies

:")

To poster του Ant-Man από τo comic-con

Καλά τις επόμενες 2-3 μέρες θα γίνει χαμός με νέα από καινούργια project που θα ανακοινωθούν και εικόνες όπως και trailer από όσα είναι ήδη στα γυρίσματα. Στο comic-con θα γίνει “μάχη” μεταξύ DC και MARVEL για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Νέα φώτο από Batman

αγγίζω τον εαυτό μου

Να και η Wonder Woman.

Δεν μου άρεσε!

O del Τoro ξεκινάει την Justice League Dark…Προσδοκίες…

Και εμένα λίγο fail μου φαίνεται…

Σαν σκουπόξυλο είναι μωρέ. Όσο βλέπω την φώτο τόσο πιο fail μου φαίνεται.

Ωστόσο χθες στο comic con όσοι ήταν εκεί είδαν teaser τόσο από τα Avengers, Ant-man όσο και από το Batman V Superman (και Mad Max και Hobbit αλλά αυτά πάνε σε άλλο thread). Και το χειρότερο δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα πουθενά, ούτε καν από κινητό τραβηγμένα. Ενώ δεν αναμένεται να τα δούμε οι υπόλοιποι για αρκετό καιρό ακόμα.

Μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο καταφερα και βρηκα τα 2 απο τα 3 (σε ψιλοχαλια ποιοτητα βεβαια)

ps υπαρχει περιπτωση να τα κατεβασουν γρηγορα…

Πρόλαβα μόνο το ant-man. Ωραίο ήταν αλλά πολύ μικρή δόση.

Πάντως από αυτά που διάβασα στο batman v superman ο batman εμφανίζεται με πανοπλία παρόμοια με αυτή που φοράει στο κομικ του Miller The Dark Knight Returns.

με αυτό το “v” θα γελάω για πάντα.

Το βρήκα τελικά αλλού (απλά ψάξτε το στο youtube έχει καμιά 5-6 δεν βάζω κάποιο γιατί σε λίγο θα κατέβουν όλα έτσι και αλλιώς, όποιο προλάβετε δείτε).

Μου άρεσε αρκετά. Ο Snyder συνεχίζει να μου την δίνει βέβαια, και όσο ανοίγει και το στόμα του τα κάνει χειρότερα αλλά ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι τέρμα φόλα.

Ο Affleck φούσκωσε λίγο ε; Είμαι αισιόδοξος τόσο γι’αυτόν όσο και για την Gadot πέρα της απαράδεκτης αφίσας, νομίζω ο Snyder θα τα γαμήσει όλα τόσο πολύ που στο τέλος θα λέμε “τουλάχιστον ο Affleck ήταν καλός Batman” :stuck_out_tongue:

Thanos θα δουμε στο avengers 2 σε κανα extra scene παλι ή και σε κανα guardians να γουσταρουμε?

Τελικά PG-13 θα το κάνουν.

Αν είναι να κάνουν τον Deadpool PG-13 καλύτερα να μην τον κάνουν καθόλου.

Ό,τι είπε, τι μαλακίες είναι αυτές τώρα :thumbdown: