Ποτε επιτελους θα σταματησουν αυτα τα ανθρωπινα λαθη με τους διαιτητες,αντε να πεισεις παοκτση οτι αυτος ο διαιτητης δεν ειχε δολο και οτι ηταν ξανα μανα ανθρωπινο λαθος.
Ωραία. Το φάουλ του Γιάχιτς στο 2’ γιατί το κάνει γαργάρα? Τη φάση που ο Λεονάρντο πέφτει στη περιοχή γιατί δεν την ματαείδαμε? Γιατί κόβει τον ίδιο παίκτη σε φάση που φεύγει μόνος του από αριστερά? Το μόνο που αξίζει να σχολιάσετε για διαιτησία είναι το έμμεσο που έπρεπε να δώσει στη φάση Μέλμπεργκ-Νικοπολίδης.
μόλις πέθανε άλλο ένα παιδάκι στην Ουγκάντα
Βλέπω νίκη της ΑΕΚ με μας και όλα θα λειτουργήσουν υπέρ του ΟΣΦΠ.
Που να δεις πόσα πεθαίνουν κάθε φορά που ΑΕΚτζής γράφει πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό χθες:lol::lol:
Πραγματικά, το τάκλιν του Γιάχιτς ήταν κοκκινη χθες και ξαναρωτώ. Στην ελληνική τηλεόραση ασχολήθηκε κανείς μαζί του; Ή επειδή έγινε στο βουτηχτή Ντιόγο, λέμε μπράβο στο διαιτητή που τον τιμώρησε για όλες τις προηγούμενες βουτιές του, μη σφυρίζοντας φάουλ και απευθείας κόκκινη; Από ότι διαβάζω στις εφημερίδες, έγινε πάλι πανικός για παράγκα Ολυμπιακού και πιστόλιασμα της ΑΕΚ.
Αν πιστόλιασμα είναι να μη θέλει ο διαιτητής να κριθεί το ματς από αμφισβητούμενη φάση (π.χ. κόκκινη σε Γιάχιτς στο 3 ή αμφισβητούμενο πέναλτυ στο Μέλμπεργκ), τότε καλύτερα να σταματήσετε να βλέπετε μπάλα και να πάτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια διαιτησίας. Θα σας φανούν πολύ πιο ενδιαφέροντα από το βαρετό ποδόσφαιρο και γκολάρες σαν αυτές του Τοροσίδη ή τα τριγωνάκια του Μπάγεβιτς…
απλα ρε συ δεν θυμαμαι ποτε επαιξες τελευταια φορα 50-50. για να μην πω με κοντρα διαιτησια κ γινει πρόστυχη η κουβεντα
προσωπικά δεν κόλλησα στη διαιτησία, αλλά όλοι σημερα μιλάνε για σφαγή.
Νομίζω πως το πέναλτι του Μέλμπεργκ και η κόκκινη στον Τοροσίδη δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Λογικό πάντως πως ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τα κουκούτσια μετά τον ντόρο που έγινε μετά την φάση με τον Κάμπορα στο Παναθηναϊκός-Άρης.
Για την ΑΕΚ: Κάτι πάει να κάνει ο Μπάγεβιτς από το κέντρο και μπροστά, αν δέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες θα δούμε ωραία μπαλίτσα μετά τα Χριστούγεννα. Το θέμα είναι να μην έχουμε μείνει πολύ πίσω με το τέλος του πρώτου γύρου. Αν είμαστε 3-4 βαθμούς πίσω το χτυπάμε το πρωτάθλημα φέτος. Θα είμαστε όμως;
Για τον Ολυμπιακό: Εθνική 2004-Ολυμπιακός 2009. Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει τον Ολυμπιακό αυτό ακόμα και αν νικάει τα ντέρμπι. Η ταμπακιέρα βέβαια είναι πως έβγαλε με τρία στα τρία τα μεγάλα παιχνίδια και είναι μέσα στο πρωτάθλημα ακόμα και αν επιθετικά δεν υπάρχει φέτος. Θεωρώ δεδομένο όμως ότι στα ματς που δεν θα τον παίρνει να παίξει ποδόσφαιρο αναμονής θα χάσει βαθμούς. Όπως και για την ΑΕΚ, αντίστοιχα και για τον Ολυμπιακό το θέμα είναι να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου και με δυο-τρεις καλές μεταγραφές (που θα έπρεπε να είχαν κάνει από το καλοκαίρι και την πλήρωσε ο Κετσπάγια-αλήθεια, με το στυλ του Γεωργιανού που δεν γούσταραν οι γαύροι δεν νίκησε ο Ολυμπιακός την Άλκμααρ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ;) θα το διεκδικήσει και αυτός μέχρι το τέλος τον τίτλο.
τι βλέπεις όμως για την Κυριακή ? αν χάσουμε, χαθήκαμε
Είδα και το οφσάιντ του ΠΑΟΚ και θέλω να πω, πως όταν χρειάζεσαι αργό ριπλέι, σταμάτημα πίσω μπρος και περίεργες γωνίες για να δεις πως τελικά ήταν ο τερματοφύλακας αυτός που χτύπησε τη μπάλα, νομίζω είναι αστείο να μιλάμε για στήσιμο αγώνα.
Ο Ζούγκλας έχει πει σήμερα μια τεράστια αλήθεια. Η Νόβα, γιατί έδειξε μόνο της ΑΕΚ τις αμφισβητούμενες και από την άλλη όχι; Έχει καμία σχέση με το ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει οι αγώνες του να είναι σε ελεύθερο κανάλι και δε μπήκε στην κεντρική διαχείριση;
Κόκκινη στον Τοροσίδη??? Που? Πότε? πως? Γιατί?
Το χέρι του Μέλμπεργκ είναι από αυτά που αν είχε γίνει από δικό σας αμυντικό θα έκραζαν οι δικές μας εφημερίδες και που εσείς θα λέγατε ε ντάξει μωρέ δεν έχει πρόθεση και είναι εξ επαφής. Για να είμαστε και λίγο ειλικρινείς ε…
Με τον Κετσπάγια κάναμε μόνο γιόμες. Επίσης δεν τον γούσταραν οι παίκτες. Για αυτό έφυγε. Η μπάλα που παίζουμε προφανώς και δεν είναι ελκυστική. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να παίξουμε αλλιώς.
πολεμάει τον ολυμπιακό, μαζί με το σύστημα κ τις εφημερίδες
όχι πάντως μαζί με τον Δαλούκα
Καλά άστο, το γκολ του ΠΑΟΚ είναι τόσο πεντακάθαρο που προσωπικά εγώ κατάλαβα τι έγινε χωρίς να δω καν ριπλέι. Επίσης να προσθέσω στο προηγούμενο ποστ μου πως η ΑΕΚ πληρώνει τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της. Αυτά παθαίνεις όταν για να πάρεις κάνα παίκτη της προκοπής πρέπει να πουλήσεις τον Κυργιάκο την τελευταία στιγμή.
sυμφωνώ κ εγώ με μανσον κ ο κάρπετ
νομιζω συντομα θα δουμε ομορφα πραγματα. ελπίζω να μην ειμαστε στο -10
fixed
Το χερι του Μελμπεργκ ήταν ιδια φαση που δεν ειχε δωσει στον Αλεξοπουλο με τον Μπελουτσι (νομιζω) πέρυσι.
Κοκκινη ουτε καν στον Τοροσιδη ήταν πανω στη φαση.
Το εμμεσο του Μελμπεργκ ήταν εμμεσο και αν καποιος επρεπε να παρει κοκκινη ήταν ο Ντουντου…για να τα λεμε ολα…
Στην αγκωνιά που χώνει στον Χουανφράν.
Επειδή είμαι ειλικρινής δεν μιλάω για τρία πέναλτι αλλά για ένα. Στο ματς υπάρχουν άλλες δύο φάσεις που αν ήμουν υπερβολικός θα τις ανέφερα (και παίζει να τις αναφέρουν και οι αεκοεφημερίδες μόνο που δεν μπαίνω σε αυτή την λογική). Πριν το βόλεϊ του Μέλμπεργκ η ΑΕΚ έχει ζητήσει πέναλτι και σε άλλο ένα (ακούσιο) χέρι του Ζεβλάκοφ στην περιοχή και σε μία ανατροπή του Νέμεθ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στην περιοχή στην οποία όμως ο αμυντικός του γαυρου (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) βρίσκει πρώτα μπάλα. Δεν αναφέρω καν αυτές τις φάσεις. Το πέναλτι του Μέλμπεργκ όμως για να μην τρελαθούμε είναι πεντακάθαρο. Για να είμαστε και λίγο ειλικρινείς
Εγώ πάντως δεν βρίσκω καμία διαφορά στο παιχνίδι σας. Και μην μου πεις ότι ο Κετσπάγια δεν νίκησε την Καβάλα γιατί με το στιλ παιχνιδιού του ο Ολυμπιακός θα χάσει και άλλους βαθμούς έτσι και θα το δεις. Με τους παίκτες που έχετε εννοείται πως δεν γίνεται να παίξετε αλλιώς αλλά το ίδιο ίσχυε και όταν ήταν ο Κετσπάγια προπονητής. Τους ίδιους παίκτες είχε και αυτός.
TΩΡΑ στο ραδιο
-Αντώνηδες: Τα σπόρια τα παίρνει ή όχι ο ολυμπιακός?
-Νικολακό: (διστάζει)… όχι
-(γέλια)
εδιτ
Νικολακο-Ο πιλάβιος δεν ορίζει τους διαιτητές, όπως δεν τους όριζε παλιά κ ο γκαγκάτσης
Πανούτσος- ρε μαζί μιλάμε, θα σε κάψει ο θεος
:D:D:D Ζείτε πραγματικά στον δικό σας μικρόκοσμο. Το θέμα είναι ότι ο επόπτης ΕΙΔΕ ότι παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε την πάσα. Αλλιώς δεν είχε λόγο να σηκώσει σημαία. ΕΙΔΕ κάτι που ΔΕΝ υπάρχει. Δεν υπάρχει καμμιά κίνηση παίκτη του ΠΑΟΚ προς τη μπάλα. Για σας βέβαια είναι “δύσκολες” φάσεις. Φάσεις που ποτέ δεν έρχεστε αντιμέτωποι. Το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι μας κατηγορείτε ότι κλαιγόμαστε ενώ κάνετε το ίδιο ενώ ήδη ευνοείστε. Δεν πειράζει. Πανηγυρίστε ένα ακόμα “καθαρό” πρωτάθλημα. Σίγουρα χαίρεστε και όταν κερδίσετε φίλο σας στο τάβλι μετακινώντας όταν αυτός δεν βλέπει τα πούλια.
Συνθήματα υπέρ του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ!
Σκοπός των φίλων της «Ένωσης» ήταν να «πικάρουν» τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι, ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν ικανοποιώντας πλήρως τον νέο προπονητή τους, Ζίκο?
:lol::lol:#-o
O Γκαγκάτσης υπέβαλε παραίτηση την Δευτέρα.