Ε ναι ρε με τον [SIZE=“7”]ΑΡΗ[/SIZE] καμια ομαδα δεν μπορει να τα βαλει, τι να λεμε τωρα.
Θα κανεις μια προβλεψη για το ντερμπι ?
Ε ναι ρε με τον [SIZE=“7”]ΑΡΗ[/SIZE] καμια ομαδα δεν μπορει να τα βαλει, τι να λεμε τωρα.
Θα κανεις μια προβλεψη για το ντερμπι ?
Λίγες ήταν όντως. Για να κερδίσει ο Άρης πρέπει ο αντίπαλος να παίζει το πολύ με 6 παίκτες
ετοιμασου σημερα κραμπσοντυ…γκαρσια,τσιριλο ειναι οι πρωτες κοκινες,ποιο θα ναι οι αλλοι 3
επομενες 2 αποβολες θα ναι κοντρερασ και μουσλι…μετα θα αποβαλει τον κοσμο.
Κάπου να δείχνει το μπουγατσοντέρμπυ online ξέρουμε?
Δεν εχει να κανει με τον ΑΡΗ.
Απλα με μας παροτι ειναι ομαδα πραγματικα καλη, εδειξαν οτι δε διαφερουν απο τις υπολοιπες σκατομαδες.
Οσο για το ντερμπι, περιμενα απλα να μη μας δωσουν πεναλτι, αλλα τελικα οι προβλεψεις μου διαψευστηκαν. :lol:
δηλαδη ο ΑΡΗΣ εχασε λογω διαιτησιας σημερα?
θα το ακουσουμε και αυτο σημερα…δε θελει πολυ…:lol::lol:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Μούφα πέναλτι ενάντια στην ΑΕΚ, δεν δίνεται πέναλτι στον Βύντρα, ακυρώνεται καθαρό γκολ του Μήτρογλου την προηγούμενη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ παίρνει δυο πέτσινα και καθαρίζει τον Άρη. Μαστορεύουν και ένα ωραιότατο “Χ” στο ντέρμπι σε μια βδομάδα και νάτος ο ΠΑΟΚ στο -6 από την κορυφή. Όλοι δουλεύουν για να πάει η κούπα στην Τούμπα.
Τι, μόνο πρωτάθλημα, νταμπλ θα κάνουμε.
#-o#-o#-o:lol::lol::lol::lol:
Καλα μιλαμε,εχω πεσει απτη καρεκλα μου :lol::lol::lol:.
πως το σκεφτηκες αυτο ρε φιλε?Μασησες τιποτα φυλλα οπως η πειθεια και εδωσες χρησμο?Πες μου σε παρακαλω δηλαδη…
Για το νταμπλ(κύπελο), υπάρχει και η Πανσεραικάρα:):p:!:
Το ήξερα ότι θα είχε επιτυχία η ανάλυσή μου.
Kαλά, καλά θα το δείτε την άλλη αγωνιστική πόσο “όμορφα” θα έρθει το X, και πόσο “άνετα” θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ο Σάντος τέτοιο παιχνίδι. Η ισοπαλία θα ήταν υπέρβαση γι αυτόν.
Ο Πιλάβιος θα το κερδίσει, όχι ο Σάντος.
προφανως,ο κρισπ τελικα μιλουσε σοβαρα8O8O
εν πασει περιπτωση εδω θα μαστε και θα τα πουμε ολα το σαββατο…καποιες θεωριες θα επιβεβαιωθουν,αλλες θα καταριφθουν…
αν θελετε τη προσωπικη μου αποψη,πιστευω πως η διαιτησια θα μας παει κοντρα γιατι,
1)οσο και αν δε το πιστευετε,την αεκ την θελουν να μπει στην 5αδα των πλευ-ωχ τουλαχιστον,για καθαρα εμπορικους λογους…δε τους συμφερει να μη μπει,και την επο και τη σουπερλιγκα
2)της χρεωθηκε μουφα πεναλντυ και πολυ φοβαμαι οτι θα υπαρξη διορθωση ενος λαθους με ενα αλλο(ασχετα με το οτι η αεκ πηρε και αυτη μια μουφα πεναλντυ με τον εργοτελη)
και ο σαντος θα μας συνηθισει στα γνωστα ντερμπικα κολπα του,οποτε θα χασουμε ακομα ενα ματς ετσι για το γαμωτο…
Στο σημερινό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Σπορ ΦΜ ανήρτησε και την παρακάτω είδηση:
Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν ο Σωκράτης Κόκκαλης πραγματικά είπε τις επίμαχες φράσεις «σκοτώστε τους αν χρειαστεί» απευθυνόμενος προς τους παίκτες του Ολυμπιακού κι εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο αθλητικός εισαγγελέας επενέβη αυτεπάγγελτα, παρά τη φημολογία που ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, να καταθέτει μήνυση σε βάρος του ομολόγου του των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα, αποφασίστηκε τρεις εισαγγελείς να είναι παρόντες στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή για να καταγράψουν οτιδήποτε μεμπτό, ενώ παράγοντες των δύο «αιωνίων» κλήθηκαν σε έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη για να χαμηλώσουν οι τόνοι εκατέρωθεν.
Θα χαρώ πάρα πολύ αν οι δημοσιογράφοι αναγκαστούν να δώσουν την πηγή τους και να μάθουμε ποιοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα ρουφιάνεψαν όλα. Κατά τα άλλα, θα χαρώ να δω μια μέρα τον εισαγγελέα να επεμβαίνει και σε άλλους παράγοντες που τα κάνουν δημόσια και δε χρειαζόμαστε το “χαλασμένο τηλέφωνο” των αποδυτηριών. Π.χ. αδερφοί Γιαννακόπουλοι…
Υπαρχει ενας προπονητης σε αυτο το κοσμο που να μην εχει πει τη φραση “σκοτωστε τους” μεσα στα αποδυτηρια?
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η επόμενη κλήση του εισαγγελέα θα είναι ο προπονητής της Ελπίς Χορτερού