αναρωτιεμαι τι μπορει να γινοταν αν ο πανθρακικος ειχε αλλαξει προπονητη 2 μηνες νωριτερα…τους τελευταιους 5 αγωνες εχει παρει περισσοτερους βαθμους και απτον πρωτοπορο παναθηναικο…
κριμα για τον πανθρακικο, παρα τις μεγαλες νικες δεν προλαβαινει… ειναι 12 βαθους μακρια απο τη λαρισα…μακαρι αλλα δεν το βλεπω…
απαντηση κ στα παπαγαλακια, που ελεγαν οτι η αελ εδωσε το ματς στον παο…εδω δεν μπορει να κερδισει τον τελευταιο… μακαρι να πανε ολα καλα κ να πεσει ο λεβαδειακος κ η ξανθη, πως κ πως το περιμενουμε!!!
λεβαδειακος και ξανθη ετσι οπως τα λες…να πεσει η ξανθη γιατι παιζει αντιποδοσφαιρο και ο λεβαδειακος ο οποιος τα τελευταια 5 χρονια ειναι μια θεση πανω απτη ζωνη υποβιβασμου και δεν εχει προσπαθησει για κατι καλυτερο
μεγάλη νίκη ΠΑΟΚ σήμερα - μπράβο του κ ας χτυπήσει κ πρωτάθλημα
αναρωτιέμαι οι γραφικοί που όλη τη βδομάδα στο ράδιο μιλούσαν για “παραρτήματα”, τι θα λένε αύριο… τα ίδια που λέγανε για το παράρτημα “ΑΕΚ” φαντάζομαι.
μέτρια η ΑΕΚ, κρατάμε το αποτέλεσμα
ο τοροσίδης 2 μέτρα μέσα στην περιοχή μόνος του, στη φάση του πέναλτυ, τι περίμενε, ταξί ? α ρε γαύρε με τα πολλά κουκιά θα βαρυστομαχιάσεις…
3 μέσα λοιπόν, ας κερδίσει ο καλύτερος κ μακάρι να είναι ο ΠΑΟΚ
τα μισα λες ομως:)
είδα μόνο φάσεις, αλλά είδα τον τόρο να περιμένει ταξί
πες εσύ τα άλλα μισά
πεναλτι στο Τορο που δε δοθηκε.Γενικα γτπ διαιτησια,τα κανε θαλασσα…
αμα τον ειχε δει ο διαιτητης δεν θα το σταματουσε και θα εκανε συσταση…??
που ειναι το προβλημα…??
απλα θα εκτελουσε τοτε το πεναλτυ…
αν και παλι θα το εχανε…
δεν ειναι η χρονια του ολυμπιακου φετος…
απο την αρχη ολα αναποδα του παν…:?
*Εκτος Εδρας
Για να δουμε ποιος θα κανει τη γκελα πρωτος.
ρε τους κακομοιρηδες… τους κοροιδευει μεχρι και η κρατικη τηλεοραση!!!:lol::lol:
ρε μαλακες
η γραφικη απεικονιση ειναι ΑΚΡΩΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ
στον παο και στο οσφπ θα επρεπε δειχνει απειροελαχιστη διαφορα ενω ο παοκ θα επρεπε ν ηταν τουλαχιστον το 70% του ολυμπιακου
εδω ο παοκ φαινεται σαν να μαζεψε απο το κρυο
Οχι ρε, το μεγιστο ποσοστο το 36% δηλαδη, το πηρανε ως κατοσταρικο και διαμορφωσανε απο κει και περα, δηλαδη παο εχει 36/36 και ο παοκ 29/36
εδιτ: τελικα με τους υπολογισμους μου παλι δεν βγαινει, το 29/36 ειναι 80% οποτε χοντρη μαλακια της Αθηναικης κυριακης(το τιμησε το “ονομα” της η εκπομπη)
οπως και ναχει ακομη και εδω τα παοκια μπορουν να μας το παιζουν αδικημενοι:p
κοιτάχτε λίγο καλύτερα το γράφημα, δείτε ξέρω γω τις τιμές που υπάρχουν στον οριζόντιο άξονα.
btw, ο παοκ, αν και θέλω να πάρει την κούπα, έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους. η ΑΡΜΑΔΑ λογικά θα περάσει τρένο και από την τούμπα, κρίμα…
Αν λες ενα γυρω στο 70-80, πριν που το ΄δειξε μου φανηκε πως ο Τοροσιδης πατα απ’ εξω οταν τον ανατρεπει.
Αρμαδα;
μία είναι η αρμάδα… :!:
Ναι, όσο έξω πάταγε και ο παίκτης του Πανθρακικού. :lol:
Σιγά τη φάση πάντως το θέμα ήταν (για μια ακόμα φορά) οι μαλακίες του προπονητή.
Δηλαδη εσυ στο 1.53 βλεπεις τον Τοροσιδη να παταει μεσα;;;
Καλα ειναι που μου 'χει ανεβει η μυωπια.
γραμμη παταει λεμε