τον μισο μπαλτα τον κραταει ο σαντος…
οσο και να μην το βλεπεις τωρα…
αστο να με κρινουν αλλοι… μ’αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους εδω μεσα δε νομιζω να εισαι ο καταλληλος…
Αυτο ειναι το πρωταθλημα μας.
Παιρνει πρωταθλημα ο μονοφθαλμος που εκανε 3 σουτ στο τερμα ολα κι ολα…
Το Αρης-ΠΑΟΚ ηταν μια πεντακαθαρη νικη του Αρη και μια πανεμορφη διαιτησια του
Σπαθα.Ο Ιβιτς μονο δεχτηκε 3-4 μαρκαρισματα για κιτρινη και οι αντιστοιχες δευτερες των
Σναουτσνερ και Βιειρινια ειναι τουλαχιστον τραβηγμενες.
Το ζητημα δεν ειναι η διαιτησια παντως.Ειναι οτι το πρωτο σουτ του ΠΑΟΚ ειναι στο 75.
Ετσι δεν παιρνεις πρωταθλημα…
Συμφωνοι…
ετσι παιρνεις ομως:)
ξερει κανεις κανενα ραδιοφωνο απο θεσσαλονικη που βγαζει γραμμες??
Έλα μωρέ τώρα, τί το κουράζουμε.
Χάρη στην εξέλιξη του πρωταθλήματος φέτος και ειδικότερα χάρη στη διαιτησία του Σπάθα (από αυτά που καταλαβαίνω απ’ αυτούς που είδαν το ματς) θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Και εμείς που το παίρνουμε.
Και τα παόκια που έχουν το άλλοθι ότι δεν τους άφησαν να το διεκδικήσουν μέχρι τέλους.
Και οι γαύροι που για διάφορους λόγους νιώθουν δικαιωμένοι για τον τρόπο που πήραν τα περισσότερα από τα πρωταθλήματά τους από το '97 και μετά.
Αγαπημένοι όλοι αδέρφια. :hippy:
Το σημερινο ματς μοιαζει παρα πολυ με το ματς Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ περισυ για το κυπελλο.
Ο ΠΑΟΚ φωναζει για την διαιτησια και ας μην εκανε ευκαιρια της προκοπης στο ματσ.
Ο Ολυμπιακος γιατι μπηκε παλι σε κουβεντα για αλλες ομαδες δεν καταλαβα.
γιατι φταιει για ολα τα δεινα του ελληνικου ποδοσφαιρου…
:lol::lol:
Έλα μωρέ μλκ αφού κατάλαβες πως το γραψα…
Κρίνοντας συνολικά το τί λένε οι οπαδοί κάθε ομάδας φέτος κι όχι μόνο σήμερα!
Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω.
Εμεις μονο για τους αμπαλους τους δικους μας λεμε.
Αντε και καμια φορα για την διαιτησια.
…κουφαλίτσες… :lol::lol:
Να χαιρετήσω και γω από τη μεριά μου τον πρώτο καθαρό πρωταθλητή στη χώρα για τη νέα δεκαετία. Επιτέλους αλλάζουν τα πράγματα στην Ελλάδα και πλέον θα έχουμε διαφάνεια και καθαρότητα και αξιοπιστία.
…
ναι…
(ελπιζω να το λες ειρωνικα)
Είναι η λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη του Γιωργάκη!
Βye Bye Xanthi…Βye Bye Πανόπουλε…
+1 και να πάνε και στο καλό και οι ανακοινώσεις τους.
Γροθιά στο κατεστημένο η ανωτέρω φωτό!
Σε σχέση με τα προηγούμενα πρωταθλήματα αυτό όντως ήταν το πιο καθαρό σχετικά με τον πρωταθλητή…μη τα ισοπεδώνετε όλα. Και μην κλαίτε. Προπαντώς το δεύτερο.
Εγω πάντως εχω ξεραθεί στα γέλια με την ανακοίνωση που έβγαλε τα μεσάνυχτα χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ότι να ναι. Νομίζω πως το έχουν χάσει τελειως αυτή την φορά. Κάποιος να τους μαζέψει.
Ωραία και άκρως λυτή πάντως η απάντηση απο πλευράς Αρη. 8)
[I]"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση πως ο ΑΡΗΣ έπαιξε και αυτή την Κυριακή για τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους του, όπως ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ κάνει σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.
Υ.Γ. Όταν έχεις μάθει να? λειτουργείς άψογα ως ένα από τα πιόνια, πιστεύεις ότι και όλοι οι άλλοι λειτουργούν ανάλογα". [/I]