Superleague 2009-2010

μαρεσει που δεν σας κανουν τα play off…

ειδικα αν δεν εισαι με καμια απο αυτες τις ομαδες τα ματς ειναι απολαυση…

αυτο αεκ-αρης ολα τα λεφτα…
κιτρινες
κοκκινες
πεναλτυ
θεατρο στο φουλ(τι κανεις ρε καφε? δευτερο ματς σερι? θεος.!!)
μανουρες
ανατροπες
και φυσικα ο θεος…

καλα με τον καφε γελασα παρα πολυ σημρα!!
το παλικαρι δεν υπαρχει!!!:lol::lol:

Μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι και ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ του ΑΡΗ
Δεν είμαι Αριανός αλλά ρε παιδιά έχει μεγάλη ΔΙΚΙΟ ο άρης για το σημερινό παιχνίδι…

ΥΓ
Ο καφές μιμείται άριστα τον καραγκούνη

τι πινεις??

να σας ενημερωσω πως στα ξενα στοιχηματικα δικτυα,μπορεις να στοιχηματισεις ποσες καρτες θα δειξει ο διαιτητης και σε ποιον…αμα παιξει ακριβες σκορ 4 κοκκινες μπορει να δεινει κανα 1000 αποδοση…ε πονταρεις 100 ευρω,παιρνεις 100 χιλιαρικα…ετσι γινονται οι δουλειες

Αυτο το πραγμα με τους ελληνες διαιτητες δεν παλευεται.
Ειδα τις φασεις απο το ΑΕΚ-Αρης και με επιασαν τα γελια.
Λες και μοιραζε φυλλαδια τις εδινε τις καρτες.
Ωραιο ματς ομως.
Ροκενρολλ !

fixed…

η χτεσινη βουτια ηταν καρμπον στελλαρας… ο καραγκουνης κανει κ τουμπα…

εκφωνητής χτες σε μια φάση (δε θυμάμαι σταθμό) λέει “πολύ ροκ το ματς! τι ροκ δηλαδή, μεταλ κ βαλε” :lol:

Ετσι :metal:

Πάντως ο Άρης ότι και να κάνουν κάποιοι θα τερμάτισει πάνω απο την ΑΕΚ

Παντου υπαρχει ενας μυθος…

παίζει και να βγει πάνω από την αεκ ο άρης. αυτό παίζει. η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ που πόσταρες χτες, ούτε για αστείο.

Σφαγη δεν ξερω αν ηταν.

Παντως απο τις 4 κοκκινες ηταν μονο του Σαχα και το πεναλτι στο Σκοκο δε χρηζει και πολυ σχολιασμου.

Βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο που μετραει.

Απο τη στιγμη που τα δικα μας τα αρχιδια δε 'θελαν να κερδισουν και ηταν χειροτεροι με παιχτη και γκολ παραπανω και πεναλτι να μην εδινε, ιδια θα ηταν η καταληξη.

Tην εδωσα στον paoktsis την ψηφο στο “Αγαπαμε” …αδικα προσπαθεις. :stuck_out_tongue:

εννοείται πως δε χρήζει σχολιασμού, πέναλτι καθαρό είναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε και τελείως… το ότι ο παίχτης του άρη πέφτει σα μεθυσμένος κάνω στον σκόκο, δε σημαίνει οτι δεν είναι φάουλ. αφού τον πήρε αμπάριζα τον άνθρωπο και τον έριξε κάτω.

βέβαια του τζεμπούρ (που δε δόθηκε) ήταν ακόμα πιο καθαρό, αλλά αυτό είναι άσχετο.

E, ε, μη λέμε ότι νάναι κανένα πέναλτι σε Σκόκο.
Αλλά τέτοια στην Ελλάδα σφυρίζονται εδώ και χρόνια δυστυχώς…

Του Τζιμπούρ δεν το δα.

ναι ρε, οκ, ο,τι πεις. αν εγώ παραπατήσω (επειδή έχω πρόβλημα με το πόδι μου, όχι για κάναν άλλο λόγο), σε πάρω σβάρνα στην επόμενη τιτανομαχία και περάσεις μέσα από το συρματόπλεγμα του γηπέδου, μη διαμαρτυρηθείς πληζ. τι λέμε ρε παιδιά. επειδή δεν πήγε να του κάνει τάκλιν, ή δεν πήγε να τον σπρώξει με τα δύο χέρια σημαίνει ότι δεν είναι φάουλ αυτή η φάση? έχει μπάλα ο σκόκο κ πέφτει σα μοσχάρι ο άλλος από πίσω. οκ, μείνε όρθιος εσύ ξέρω γω.

Δεν υποκύπτω σε απειλές!

Για μενα σπρωχτηκαν χωρις να κανει φαουλ ο Νασουτι και οπως επεσε ο Νασουτι τον πηρε μαζι.

Κανενα πεναλτι …γνωμη μου.

8O

Για να τα λέμε όλα πάντως, το πιο αστείο πέναλτι των πλέη οφ είναι αυτό που δόθηκε στο Βικελίδης εναντίον του Ολυμπιακού.

τι “σπρώχτηκαν” ρε άηρον αρις. του σκάει ντρίμπλα, πετάει τη μπάλα μπροστά, του παίρνει τον χώρο με το σώμα, ΔΕΝ χάνει την κατοχή και τον παίρνει παραμάζωμα ο άλλος. δεν είναι απλά ένα “σπρώχτηκαν” αυτό.

του τζεμπούρ βαριέμαι να ψάχνω να ξαναδώ τη φάση, όταν το δα μου φάνηκε παράβαση πάντως.

νταξ, του σάχα ήταν μαρς η φάση. για τις άλλες κάρτες συμφωνώ.

over and out, και πολύ ασχολήθηκα με διαιτησίες.