Ποιο ματς του Ολυμπιακού διακόπηκε λόγω επεισοδίων και κατακυρώθηκε με 2-0?
Γιατί εγώ θυμάμαι πριν κάτι χρόνια τον Δούρο να έχει πάει αποφασισμένος για διακοπή και να τον βγάζουν σηκωτό για να συνεχίσει το ματς.
Εγω θυμαμαι κι ενα ματς που τα σπασατε κι εγινε επαναληψη.
Αν κανω λαθος σ’ αυτο σορρυ.
Και ποιος μιλησε για τον οσφπ;;;
Εγω σαν Αρειανος απαιτω οπως με εριξαν δυο φορες β’ εθνικη για τον ιδιο λογο, αυτη τη φορα να μου δωσουν 3 βαθμους.
Εγώ λέω ότι αν ήταν ο γαύρος χθες στη θέση του Άρη πιστεύω ότι το ματς δεν θα γινόταν και θα το κέρδιζατε στα χαρτιά. Γνώμη μου. Μην τρελαίνεσε. Εσύ αν θες πίστευε ότι έχετε την ίδια μεταχείριση από τα αρμόδια όργανα μέ όλες τις άλλες ομάδες. Σεβαστή η γνώμη σου
να πεταχτώ κι εγώ σαν τσου τσου και να πω πως μόνο για τον ΠΑΣ έχουν εφαρμοστεί οι περισσότεροι νόμοι
σε ενα ματς κθπελου με την αεκ εχει γινει αλλα δεν θυμαμαι χρονια.επισης το 1997 μεσα στην τουμπα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το δευτερο.
ωραιο ματσακι παντως το χθεσινο αν και πιστευς λαθος η αντιδραση του σιφακη.κανονικα θα επρεπε να του χωσει τισ ταπες μεσα στην μουρη μεχρι να μπει μες το γηπεδο το κεφαλι του.αι σιχτιρ με τον καθε μαλακα
Είσαι 10 χρονών ή κάτι τέτοιο?
Το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ (σεζόν 2000/01) δεν διακόπηκε λόγω επεισοδίων αλλά επειδή τα παικτάκια της ακολουθώντας τις εντολές του αλήστου μνήμης Πέτρου Στάθη έπεφταν κάτω σαν (δικέφαλα) κοτόπουλα που ήταν.
Στο μοναδικό ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που έχει διακοπεί (σεζόν 1998/99) με το σκορ στο 1-2, τελικά αποφασίστηκε πως ο αγώνας απλώς έληξε στο 82’ με αυτό το σκορ. Μια από τις πιο σκανδαλώδεις αποφάσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου είχαν αναμειχθεί γνωστοί βορειοελλαδίτες πολιτικοί.
Μην αρχίσω να παραθέτω τώρα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού που θα έπρεπε να έχουν διακοπεί και δεν διακόπηκαν.
24 ειμαι φιλαρακι και δεν ειπα οτι διακοπηκε λογο επισοδιων αν και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν ειχαν γινει.η αποφαση παντως που πηραν ηταν 2-0 υπερ του γαυρου η 2-1.οσο για την τουμπα ειπα και πριν δεν ειμαι σιγουρος και το μονο σκανδαλο σε εκεινο το ματς ηταν το κορακι που σφυριζε
α,και αυτος ο καμπορα πολυ παικταρας
Ειπα οτι μπορουσαμε να κερδισουμε αν ο εποπτης δεν σηκωνε λαθος τη σημαια.
‘‘μπορουσαμε <> αξιζαμε’’ (αλλα και γιατι οχι, ναι, μια χαρα αξια νικη θα ηταν)
και
‘‘λαθος του κορακα <> μας αδικησε επιτηδες’’
Και άλλη μία φορά δε μπορώ να δω το ματς του ΠΑΣ και πρέπει να διαβάζω για ακυρωθέντα γκολ της ομάδας μου χωρίς να ξέρω τι γίνεται…
αν το ματς ακυρωθει θα ειναι υποκρισια μεγιστου βαθμου. Η πιο λογικη τιμωρια θα ηταν χρηματικο προστιμο. Σε ενα γηπεδο με καμια 10000 κοσμο που οποιος θελει μπορει να μπει πανευκολα, βρεθηκε ενας ηλιθιος να φτασει στον Σηφακη, που αν οι αρμοδιοι κανανε την δουλεια τους δεν θα το ειχε καταφερει ποτε
περαν του περιστατικου με τον κρετινο, στον υπολοιπο αγωνα δεν δημιουργηθηκε το παραμικρο που να δικαιολογει μια τετοια αποφαση. Ισα ισα εχουμε δει πολυ χειροτερα(θυμηθειτε το περσυνο Ηρακλης - ΠΑΟΚ και τις βολτες που κανανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικο χωρο ή τα ματς ΠΑΟΚ - Αρης και τα μπουκαλια που εκτοξευονταν προς τους παικτες σε καθε κορνερ και σιγουρα θα υπαρχουν μερικα ακομα). Επίσης, για το οτι ΕΝΑΣ οπαδος εφτασε μεχρι τον Σηφακη ειναι εν μερει φταιξιμο και α) της ανυπαρξιας σεκιουριτυ/αστυνομιας, β)το οτι το καυτατζογλειο παραμενει-με ευθυνη της πολιτειας(η διοικηση του Ηρακλη ζηταει απο τον Μαϊο να γυνουν εργα) ξεφραγκο αμπελι. Οχι μονο της ΠΑΕ Ηρακλης.
τελος, ας συνελθουν μερικοι, και ειδικα οσοι συγκρινουν το φετινο Ηρακλης - Αρης με το παιχνιδι που ειχε διακοπει τοτε στο χαριλαου. Σε εκεινο το παιχνιδι ειχαν γινει πολυ χειροτερα(επιθεση στο λεωφορειο της αποστολης του Ηρακλη, καπνογονα+τραμπουκισμοι στα αποδυτηρια της ομαδας, εισοδος οπαδων και οχι οπαδου στον αγωνιστικο χωρο) και οχι απλα μπουκα ενος καφρου που πηγε να βρισει τον Κατσαμπη. Αν δεν μπορειτε να κανετε την συγκριση και να βρειτε τις διαφορες τοτε προφανως και εχετε μερικα προβληματα κομπλεξισμου( βτγ, οι περισσοτεροι σοβαροι αρειανοι που ξερω εχουν παψει να κατηγορουν τον ηρακλη και εκεινο το ματς για την πτωση του αρη στην β’ (και κανενας οπαδος του Ηρακλη δεν καυχιεται οτι καταφερε να ρηξει τον αρη) καποιοι ακομα να ωριμασουν αποτι φαινεται)
εδιτ: και προφανεστατα κανεις απο τους 2 δεν θα πρεπε να διαμαρτυρεται για διαιτησια
Aναμενόμενα τα αποτελέσματα. Κέρδισαν οι μεγάλοι. Και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Pε παραδειγματικη τιμωρια του ηρακλη λεμε! Α και αυτα τα μη συγκρινουμε ολγιεσελεγκερ ή οπως σε λένε τα να πας να τα πεις αλλου εκει με τα φιλαρακια σου. Δεν εγιναν τραμπουκισμοι χθες σε ατομα πριν τον αγωνα; δεν εγινε επιθεση στο λεωφορειο της ομαδας; Αιντε με τη παιδικη σας χαρα! Αλλα έπρεπε να μασταν χθες μεσα εκει να περναμε φορα μετα απ αυτο να σας διωχναμε ΟΛΟΥΣ ρε απο κει μεσα
Σιγα ρε σκουληκοερπετα που σηκωθηκατε και απο το χωμα να μας διωξετε…:lol::lol:#-o
τσου μωρη παλιογρια ανυπαρκτες
ρουλη κατσε καλα λεμεεεε
γιατι θα με κανεις ντα;
θα σε λιωσω και θα σε θαψω στα ταρταρα της β’ εθνικης. μια για παντα ομως, οχι ανσασερ φαση πια.