Superleague 2009-2010

αποσο ξερω εγω δεν εγινε κατι τετοιο, ουτε αναφερθηκε τουλαχιστον στα ΜΜΕ. Αν εσυ ξερεις κατι διαφορετικο, διαφωτισε μας :!:

αν βεβαια, ισχυριζεσαι οτι δεν γινονται χειροτερα απο τα χθεσινα, για την διεξαγωγη ενος αγωνα, σε αρκετα ματς της σουπερ λιγκας(ειδικα σε διαφορα ντερμπυ)τοτε εισαι ορισμος της προκαταληψης.

οσο για την παραδειγματικη τιμωρια του Ηρακλη(χρηματικη ή/και τιμωρια εδρας), για πυρσους+εισοδο του κρετινου στον αγωνα δεν διαφωνω ουτε στο ελαχιστο και φυσικα και θα υπαρξει-και καλυτερα μπας και βαλουν μυαλο τα παιδακια που εχουν ξεφυγει εκει στην 10. Ομως να ζητατε ακυρωση αυτου του αγωνα, ε ειναι λιγο gay, παραδεξου το :stuck_out_tongue:

παιδιά το χέσατε

συνεχίστε στο τοπικ του Αρη

Οχι ακυρωση. Μηδενισμο θέλω. Εγιναν φιλαρακο εγιναν και χτυπήσατε και εναν δημοσιογράφο που πρεπει να ήταν και δικος σας στη τελικη και χτυπήσατε και δικους μας στα επισημα.

Και χειροτερα εχουν γίνει αλλα αυτο δε με λεει κατι. Καποτε να τιμωρουντε και αλλοι εκτος απ τον Αρη

Εδώ μεγάλε mod δεν υπάρχει booooooriing φλέημιν?

Ελεος ρε Κρισπ, ασε να πουμε και καμια κουβεντα εξω απο τα στενα πλαισια της ‘‘Σουπερλιγκας του 2010’’.
Γενικα και οι μοντς δεν πρεπει να ειναι τοσο σοβαροφανεις.
Και για ποιο flaming μιλαμε, ουτε ενα ωραιο συνθηματακι δεν γραψαμε. :smiley:

Μαζί σου 1000% ρε, κάντε ό,τι θέλετε…

αναποφάσιστος;

4 σελίδες σπαμ

απλα ομολογώ ότι βαριέμαι να τα σβήνω

όχι κρισπ δεν ειναι βαρετό φλέημιν. μόνο όταν κάνουν οι γαυροι φλέημιν ειναι βαρετό, των άλλων μπορείς να το λες ευφάνταστο #-o#-o#-o

ΡΕ ! αυτα τα μικροσπαμ ειναι το ‘‘αλατοπιπερο’’ σε καθε θρεντ :!:

Και δεν ειναι μονο σπαμ, λεγονται και ουσιωδη πραγματα.

Καποιοι σημερα πχ, εμαθαν για το μεγαλειο και τα ρεκορ του λαου του Γηραιου.

σόρυ ρε παιδιά, αλλά κι εγώ βαριέμαι να διαβάσω όλα αυτά τα ποστς. Να τα σβήσουμε να μη τα διαβάζουν όλοι οι χρήστες και βαράνε ενέσεις; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τα διαβάσει κι ο Θέριον και θα βάλει quatro-palm face :stuck_out_tongue: Έτσι κι αλλιώς δεν είπατε και τίποτα σημαντικό…

Οχι να μην σβηστουν. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος σε τελικη αναλυση να διαβαζει καποιες συγκεκριμενες σελιδες. Ξεκολλατε.

wrong answer Nightsky :stuck_out_tongue:

25 deletes. Παιδιά σεβαστείτε όσους θέλουν να μπουν και να μη χάσουν το χρόνο τους διαβάζοντας διαλόγους
-είσαι γριά
-κι εσύ σκουλήκι
-εγώ όμως έχω τρανσφόρμερ
-ναι, αλλά εγώ έχω μεγάλο αρκούδο
κλπ

Όσα ποστ έλεγαν κάτι για το θέμα Ηρακλής Vs Άρης έμειναν. Τα υπόλοιπα αναγκαστικά διεγράφησαν.

Αν θέλετε ανοίξτε κι ένα “βαριέμαι, πείτε ό,τι θέλετε” στις αθλητικές κατηγορίες και λύστε εκεί αυτά τα ζητήματα. Εκεί θα αφήνουμε το σπαμ (όχι τις προσβολές)

Η μεγαλύτερη εκδρομή οπαδών είναι αυτή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ σε τελικό κυπέλλου! :stuck_out_tongue:

…γιατι αν δε τιμησεις το σπιτι σου :D:lol:

Αμαν μη βριστουμε λιγο με μια γρια αμέσως να μας φάτε πωωωωωωωωωωωωωω

Σεβασμό στους μεγαλύτερους!

Κανείς δεν έχει σχολιάσει το τρίτο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ? Δεν πήραμε αριστερό χαφ, μας πήραν και το Γκαγκάτση :stuck_out_tongue:

Ξενερωτοι Αθηναιοι ρε…:stuck_out_tongue:

Koιτα να δεις δικιο εχεις…

Δηλαδη εκτος του οτι στο πρωτο σας γκολ μπηκαν 100 οπαδοι μεσα, εκτος του οτι χρησιμοποιουσατε λειζερ, εκτος του βαρεσατε ενα δημοσιογραφο, εκτος του οτι προπηλακισατε κατι δικους μας στα επισημα και εκτος του γνωστου με το Σηφακη.

Και να ερχονται με τοσο θρασος αυτοι οι Αρειανοι να ζηταν μηδενισμο του ηρακλη …ακουσον ακουσον.

Και στο κατω κατω πες :“Δεν ειστε τοσο αδερφες, ωστε να 'χετε ενα Τασο Κατσιαμπη να κυκλοφορει σα λουλης με κολαρο …πως θελετε να μη γινει το ματς;;;”

:slight_smile:

εχεις δικιο, την επομενη φορα που θα ερθει ο Σαββας(ενας ειναι ο Σαββας) στο Βικελιδης και στο γκολ του μητρογλου σηκωθει και σας κανει κωλοδαχτυλα εσεις θα τον κερασετε τουλουμπες :!: . Εντωμεταξυ, οι θυρες των επισημων μας, μια ζωη αδειες ειναι, απορω που βρεθηκε αρκετος κοσμος να απειλησει σοβαρα τους 50+ αρειανους που βρεθηκαν εκει. Εκτος αν θεωρεις τις πορτοκαλαδες και τους καφεδες που τους πεταξαν φονικα οπλα, τοτε πασο…:stuck_out_tongue:

και φυσικα σε οποιο ελληνικο γηπεδο ξαναχρησιμοποιηθουν λεηζερ να διακοπει ο αγωνας! δεν ΞΑΝΑΓΙΝΕ!

οσο για το κολαρο του Κατσαμπη, μαζι σου, ηταν ρεζιλικι (και προς τιμην του ο Σηφακης δεν εκανε τετοια καραγκιοζιλικια). Τι προτιμας, να αναπαραγονται τετοιες καταντιες ή να σταματανε?

τεσπα, οπως και να χει μεχρι την πεμπτη λογικα θα ξερουμε την τιμωρια, οτι και να λεμε εδω δεν εχει και πολυ σημασια

Ρε συ ChrisP δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματα. Ο διαιτητής χέστηκε πάνω του μετά το σφάξιμο που έριξε στον ΠΑΟΚ για να κερδίσετε και τέλειωσε το ματς πριν την ώρα του (πάλι προς όφελός σας καθώς κερδίζατε εκείνη τη στιγμή) ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ το ματς. Σφύριξε λήξη ο μαλάκας ο διαιτητής. Μην τρελαθούμε κιόλας

ουουουουυ δεν φτάνουν πολλές σελίδες του τόπικ.
κατά κυριο λόγο θα έπρεπε να έχουν διακοπεί για υποτίμηση της νοημοσύνης μας…:stuck_out_tongue: