Υπάρχει κάτι που ξεχνάς όπως το ξεχνάνε και όλοι. Το financial fair play που θέλει να καθιερώσει η ΟΥΕΦΑ. Αν είναι όπως το λένε και αποτελέσει τη μεγαλύτερη αλλαγή στο ποδόσφαιρο από την εποχή Μπόσμαν, μπορεί να αλλάξουν πολλά.
το οποίο αν ισχύσει θα γελάσει ο κάθε πικραμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο
στο οποίο ελληνικό πρωτάθλημα στη σούπερ λιγκ ήδη έχουν συζητήσει να αποκρύψουν τα αληθινά στοιχειά των ομάδων από την ουεφα,!! (για την συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα σε πρώτη βάση)
τι να λέμε…μακάρι να μας πιάσουν να μας τιμωρήσουν να ησυχάσουμε
Αν υπάρχει θεός( είναι γαύρος) θα γίνουν τα εξής :
- Θα μπουν σοβαροί επενδυτές ( με λίγα λόγια μεγαλοκαπιτάλες όπως ο κόκκαλης, ο μαρινάκης, ο βαρδινογιάννης) σε άεκ, πάοκ, πάο.
- Θα έχουμε πάλι κανά non call στο μπάσκετ μεταξύ πάο-ολυμπιακού.
ζουγκλα σοβαροι επενδυτες υπαρχουν ηδη. το εγραψα κ πιο πανω. οταν ο παπας βλεπει πως παιζουν τον ΠΑΟ των τοσων χρηματων, γιατι να βαλει λεφτα? να τα πεταξει στο πηγαδι ? ή να παει να αγοράσει την παραγκα? δλδ απο εδώ κ περα ειμαστε καταδικασμένοι να βλεπουμε αυτα τα αίσχη ?
βλεποντας πως εχασε κ αυτο το μεγαλο ματς ο ολυμπιακος, σκεφτηκα πως τελικα ηταν πολυ κακο που δεν περασε φετος ευρωπη. και σφαλιαρες θα ετρωγε, κ στο πρωταθλημα δεν θα ηταν τοσο ανετος. τωρα απλα εχετε μια σοφτ ομαδα, που χωρις εσωτερικο ανταγωνισμο, στο εξωτερικο θα κανει επη παλι
Γιατί έχει ο Παππάς τα χρήματα του βγενόπουλου ή του Βαρδινογιάννη ή του Μαρινάκη ή του Μελισσανίδη? Εγώ θέλω να μπει ένας τέτοιος επενδυτής στην άεκ για να δω μετά τις αντιδράσεις των αεκτζήδων. Πραγματικά δεν τον ξέρω τον Παππά, αλλά googlara στα γρήγορα και βρήκα αυτό εδώ Διάθεση έχουν, χρήμα έχουν;
Οι συνεργάτες που έχει επιλέξει ο κ. Αδαμίδης είναι επιστήθιοι φίλοι του, οι οποίοι πάντως δεν πείθουν για την οικονομική επιφάνειά τους, εν συγκρίσει πάντοτε προς τους παράγοντες που αποχωρούν. Οπως λένε οι κακές γλώσσες, πρόκειται για άνδρες καλλιεργημένος και επιτυχημένους επαγγελματικά στους χώρους τους, με οικονομική επιφάνεια που τους εξασφαλίζει προσωπική άνεση αλλά όχι και δυνατότητα να επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια στην ΑΕΚ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artid=313960&dt=07/02/2010#ixzz1EavsmsGi
Ποια η διοικητική διαφορά του φετινού πάο με τον περσινό? ποιες οι διαφορές στον τρόπο αντιμετώπισης ? Απλές απαντήσεις, απλά πράγματα. Όποιος έχει τα φράγκα ( ή τα κονέ) κινεί τα νήματα. Όποιος δεν τα χει , θα αδικείται.
Για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι που αναφέρεις, δεν διαφωνώ πως αν παίζαμε φέτος ευρώπη θα είχαμε ντράβαλα.Εξάλλου πριν μερικούς μήνες η ομάδα ήταν υπό διάλυση και βγήκαμε 5οι. Για του χρόνου όμως , θα πρέπει να περιμένουμε.Κάτσε να υπάρχει μαρινάκης και του χρόνου. Πολύ φουριόζος έχει μπει και μοιράζει χιλιάρικα…
παπας-νοτιας εχουν λεφτα να φτιαξουν μια ομαδα, που θα κοιταει τριαδα ε. μην τρελαθουμε !
τον μακαρο, που ειχε DNA μαρινάκη, οι αεκτζήδες δεν τον ήθελαν. κ δεν τον νοσταλγουν κ όλας.
Τον μάκαρο δεν τον θέλανε, τον μελλισανίδη γιατί του ζητάνε να γυρίσει πίσω? για να παίξει καθαρά ? Εγώ σκεφτόμουν και την δικιά μου αντιμετώπιση και οπτική πέρσι στο μπάσκετ. Ήθελα να μπλέξουν οι αγγελόπουλοι με το παρασκήνιο, γιατί αλλιώς προκοπή δεν γίνεται.
Όταν το βλέπουμε στενά οπαδικά καταληγουμε σε κυνικά συμπεράσματα του στυλ “ο επενδυτής δικαιούται να προστατέψει την επένδυση του” . Και κατά κανόνα όταν αδικούμαστε φωνάζουμε, αλλά όταν αδικούμε αρχίζουμε τον καρσιλαμά.
Γιαυτό και έγραψα στην αρχή, μακάρι να μπουν επενδυτές ανάλογοι του Μαρινάκη( και στην νοοτροπία αλλά κυρίως στα φράγκα και στα κονέ ) . γιατί τότε θα φανεί ξεκάθαρα ποιοι θέλουν καθαρά πράγματα και ποιοι φωνάζουν απλά επειδή δεν ελέγχουν οι ίδιοι τις καταστάσεις.
λόγια στον αέρα κ πάλι
αν αλλαξουν τα κοζα, θα δουμε ποσοι αεκτζηδες κ βαζελοι ειναι τρου κ ποσοι οχι
αλλα θα περιμενουμε κ απο τους γαυρους να το δεχτουν στωικά, γιατι “αυτά έχει η ζωή κ ο πιο δυνατός παρασκηνιακά κερδίζει, αφου ετσι παιζεται το παιχνιδι…”
τι ειναι το financial fair play? εχεις κανα λινκ να διαβασω?
παντως αυτα τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ μεγαλη καταρα τελικα. αλλα εχει ο καιρος γυρισματα και με το τωρινο ροστερ του ολυμπιακου ερχονται ενελεητα ευρωπαικα πεη και θα γελασουμε ολοι οι πικραμενοι τοτε. ασχετα με το γεγονος πως μια ομαδα που εχει συνηθισει να της ερχονται ολα ευκολα, οταν βρει τα δυσκολα θα χασει το μπουσουλα.
παντως με ξενα αρχιδα βγαινει ο πρωτος απ ευθειας ομιλους, αλλα σε 2-3 χρονια δεν θα βγαινει. βεβαια, το κακο ειναι πως με την τωρινη μορφη, παλι τιποτα σεριφ τιρασπολ θα βρισκει σαν πρωταθλητης στα προκριματικα.
εντιτ
οσο για το τι μπορω να αλλαξω εγω, πραγματικα δεν καταλαβαινω τι υποτιθεται πως πρεπει να κανω? σιγα μη διαδηλωσω για τη μπαλα, δεν τρελαθηκα. αλλα διαρκειας δεν εχω, γαυρο δεν αγοραζω, στο γηπεδο δεν παω, merchandise δεν αγοραζω. μηπως να κοψη τη συνδορμη στη νοβα? ελεος ρε μαγκες
ζούγκλα δεν θέλουμε?
φεξε μου και γλιστρησα…εδω στελναμε επι ποσα χρονια εσφαλμενα στοιχεια για τα οικονομικα της χωρας στην κομισιον, την ουεφα δεν θα ξεγελασουν
παιδια εγω ξερω οτι ο παππας ειδικα εχει πολυ φραγκο αλλα δεν βαζει τιποτα γιατι ειναι ξενερωμενος (και προφανως εξυπνος επενδυτης)…
οι πέντε χειρότερες επιθέσεις
-Αστέρας Τρίπολης ένα ανά 16,3
-Πανιώνιος ένα ανά 13,9
-Λάρισα ένα ανά 13,3
-Εργοτέλης ένα ανά 12,3
-Άρης ένα ανά 11,6
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΟΥΗΔΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ…
[SPOILER]ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
να περιμένετε να σωθείτε και μαθηματικά και μετά να κάνετε πλακίτσες
χαχαχαχα…γαμάτο το ανέκδοτο…πούστη ελληνα
*ετσι και πιάσουμε κάθε ομάδα τι σύμμαχους εχει, τι παρατυπίες κάνει, τι ψέμματα λεει, τι κάρτες εκτίονται σε συγκεκριμένους αγώνες θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος…
αλλά αν τα σφύριζε κάποιος στην ουεφα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε υπο μια επιτήρηση?? αν δεν πιστεύω οτι γίνεται
θα εβαζα ισπανο λογω του παρντο. αλλα θεικο :lol::lol:
γιατί ο βαλβέρδε δεν πήγε στο γλέντι ???
[SPOILER]
έμεινε πίσω να καλύψει τον κατσουράνη :lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
:lol3::lol3: