Superleague 2010/2011

Κεραυνοί εναντίον του συστήματος που υπάρχει στην ΕΠΟ, εξεπάλυσε ο Μανόλης Γαβαθιώτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “FM 100” και ανέφερε -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα.

"Όταν μιλάμε για ΠΑΕ, μιλάμε για χιλιάδες κόσμου και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν άπαντες. Δεν υπάρχει διαφάνεια στην ΕΠΟ. Οι διεργασίες είναι τερατώδεις. Έβαλαν τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σταθόπουλο να διερευνήσει το ζήτημα των πλαστών ενημερότητων, ο οποίος ήταν πρόεδρος της σχετικής επιτροπής που είχε ως αρμοδιότητα να ελέγξει τις ενημερότητες. Είναι δηλαδή και ελεγκτής και ελεγχόμενος. Το έκαναν για να κουκουλώσουν το σκάνδαλο. Γίνονται απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ. Ο Πιλάβιος επισκέφτηκε την επιτροπή που ελέγχει τις ενημερότητες και απείλησε τους υπαλλήλους με απόλυση αν διαρρεύσει το παραμικρό. Μιλάμε για ωμούς εκβιασμούς. Απειλείται με απόλυση ο υπάλληλος, ο κ. Κουρής, που ανακάλυψε το σκάνδαλο.

Ο κ. Κουρής έκανε αγωγή, θεωρώντας ότι είχε τα κατάλληλα προσόντα για να γίνει πρόεδρος της επιτροπής. Ο κ. Πιλάβιος έθεσε θέμα απόλυσής του. Επένεβη ο κ. Χατζηαποστόλου και είπε ‘τι είναι αυτά που πάτε να κάνετε. Έναν οικογενειάρχη να τον πετάξουμε στο δρόμο. Αυτό που αποκάλυψε το σκάνδαλο;’ Και τελικά κλήθηκε σε απολογία ο κ. Κουρής. Είναι και αυτό ένα ζήτημα που δείχνει τον δρόμο που χαράζει η ΕΠΟ.

"Υπάρχουν τρομακτικά σκάνδαλα με τις αδειοδοτήσεις. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ορθότητα των φακέλων που κατέθεσαν όλες οι ΠΑΕ. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι οι φάκελοι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ΠΑΕ ήταν σωστοί.

Τον Πιλάβιο, τον φυλάνε τέσσερις συνοδοί. Οι δύο είναι εν ενεργεία αστυνομικοί. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχε ανάλογο παράδειγμα προέδρου".

Crimson Ιdol, μηπως μας τα εχεις κανει τσουρεκια με το τηλεφωνοοοο που δεν χτυπαει ? :slight_smile:
Μπορει καποιος οικονομολογος ή γνωστης τελος παντων να μας πει πως ειναι δυνατον να δινουν αδειες σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρεη που εχουν ακομη ή εχουν διαγραφει ‘‘νυχτα’’ ολα αυτα τα χρονια ??? :roll::-k

Τζάμπα έστειλε ο Πηλαδάκης στον πρωθυπουργό. Η ΟΥΕΦΑ είναι αυστηρή σε αυτό το θέμα. Τα κράτη δε μπορούν να εμπλέκονται στα εθνικά πρωταθλήματα. Ας την στείλει στην ΟΥΕΦΑ να βάλει αυτή χέρι στην ΕΠΟ ή ως μεγαλύτερη μαφία να βάλει χέρι στην ΑΕΛ. Απέλπιδα προσπάθεια.

Προφανώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είτε πληρώθηκαν είτε υπόγραψαν ότι πληρώθηκαν σε αντίθεση με αυτούς του Ηρακλή.
Τις θέσεις των ομάδων που θα πέσουν (αν πέσουν που αμφιβάλλω ιδίως για το παράρτημα της δαφνοστεφανωμένης) πρέπει να τις πάρουν Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα. Στο πιο σάπιο πρωτάθλημα της Ευρώπης όμως μην περιμένετε και πολλά. Προτιμούν να ανεβάσουν τον Κομπότη.

[B][I]ως μεγαλύτερη μαφία να βάλει χέρι στην ΑΕΛ[/I][/B]

δεν καταλαβα:-s

[B]Night*Sky[/B] και φυσικα σας τα εχω πρηξει…και καλα κανω…οσο γιατι το τηλεφωνο που δεν χτυπαει,ρωτα τον προεδρο σου…:roll: την πατησες(αρχικα) … δυστιχως ο χοντρουλης δεν εκανε τιποτα
[B]
crabsody
[/B] ο κανονισμος λεει να ανεβουν της β’…αν και ειπαν οτι αυτο θα αλλαξει…
αλλα…
απο την β΄εκτος των 3 στην κορυφη , οι επομενες που θα μπορουν να παρουν αδεια ειναι η καλλιθεα που ειναι στον πατο και η …παναχαικη που ειναι στη γ’.!!!
ηδη ομαδα που ειναι στα πλαι οφ αρνειται να κατεβει στα ματς λογο χρηματων.!!

πουτανα ολα.!!

*αν θα πεσει καποιος,θα ειμαι μονο ενας…ασχετα με ποιος ειναι σε χειροτερη θεση

[B]**edit[/B]το οτι εστειλε επιστολη ο πηλαδακης δεν το εβαλα και σαν την πιο σοβαρη ειδηση…
[B]
edit[/B]…ετσι ειναι ομως…και λενε οτι θα αλλαξει αμεσα…αλλα ειναι δυσκολο

Δεν ξέρω τον κανονισμό. Αν είναι έτσι απλά είναι γελοίος ο κανονισμός. Δεν γίνεται να κάνει μεταγραφές ο Πανιώνιος τον Γενάρη ενώ δεν πρέπει, να σε ρίχνει και μετά να ανεβαίνει άλλη ομάδα από την Β’.

Απλά τα πράγματα. Ο Θεοδωρίδης είναι το δεξί χέρι του Πλατινί κι έτσι έχουν όλοι πλάτες στην ΕΠΟ για να κάνουν ό,τι θέλουν. Με λίγα λόγια, η ΑΕΛ τζάμπα το παλεύει. Το κράτος δε μπορεί να επέμβει δίχως να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά ματς και η ΟΥΕΦΑ που μπορεί να επέμβει δε θα το κάνει.

Η ΑΕΛ έπεσε/ την έριξαν και ας αρχίσει ήδη να σχεδιάζει πως θα ανέβει. Τα υπόλοιπα είναι μάταια. Κι αν θέλει τίμιο πρωτάθλημα, ας βάλει τα δυνατά της για να πέσουν 10 ομάδες της Superleague και να ανέβουν 10 τίμιες ομάδες από Football League και Γ’ Εθνική. Του χρόνου αυτή θα είναι ξανά στην Α’Εθνική αν κοπεί ο κώλος σε όσους φεσώνουν.

α, οκ…δεν ειναι τζαμπα…τουλαχιστον για οτι θελω εγω

το οτι το παλευει η λαρισα δεν σημαινει οτι θα σωθει αυτη…(ή οτι πρεπει να σωθει η λαρισα)
απλα το νοημα ειναι να φανει οτι θα μπουν μερικα πλαισια…
δεν εχω κανενα προβλημα να πεσουν οσοι εχουν κανει παρανομιες και μαζι τους η λαρισα οπως επεσε στη βαθμολογια…

δεν υπαρχουν 10 τιμιες ομαδες στη β…2 με ψευτικη φορολογικη ενημερωτητα…
1 που ψαχνει λεφτα με ερανο
μια που αρνειται να μπει στα πλαι οφ και ας ειναι σε αυτες τις θεσεις…
μια ακομη που εχει να πληρωσει 6 μηνες…
μια που διεψευσε δημοσιευμα , (αλλα δεν μπορει να διαψευσει τους ποδοσφαιριστες της)

[U]επισης την ωρα που λεω για τον μαρινακη και για το πως δεν καταφερε να βοηθησει [B]καθολου[/B] τελικα τον ηρακλη ο [B]Night*Sky[/B] μου γραφει για τον γαβαθιωτη :!:ΔΟΥΛΕΥΩΜΑΣΤΕ?![/U]

Δεν σε πιανω καθολου ομως.
Σε ποια περιπτωση ο Μαρινακης προσπαθησε να βοηθησε τον Ηρακλη και δεν τα καταφερε ?

(για χιλιοστη φορα)
πριν απο καμποσο καιρο…

[SPOILER]ο προεδρος της σουπερ λιγκας μαζεψε ολες τις ομαδες με θεμα τις αδειοδοτησεις…
η προταση του ειναι να προσπερασουν για φετος την εναρμονιση των δικο μας κανονισμων με αυτων της ουεφα…
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.!
εκανε μια επιτροπη με προεδρο της τον προεδρο του ηρακλη,και μελη εκπροσωπους ομαδων(ή προεδρους) που εχουν μια…πιο αμεση σχεση με τον ολυμπιακο…
οταν ηρθε ωρα να ψηφισουν, ολες οι αλλες ομαδες(ακομη και ομαδες που εχουν προβλημα,ΑΕΚ) ψησισαν αρνητικα…ακομη αρνητικα ψηφησε και ενα μελος απο το
που ηταν στην επιτροπη :!:

στην ουσια αυτη η μαζωξη αφορουσε τον ηρακλη…
πριν τελειωσει καν η μαζωξη αυτη και βλεποντας πως παει το θεμα ο προεδρος της σουπερ λιγκας σηκωθηκε και εφυγε πετοντας και μερικα γαλλικα για μερικους…

η προσπαθεια του να οργανωσει ο ιδιος ο μαρινακης επιτροπη για ενα θεμα που δεν τον αφορα δεν βοηθησε καθολου τον ηρακλη…και απεναντι σε αλλες ομαδες εκανε τον ηρακλη πιο αντιπαθη…(και αυτο ειναι γεγονος!!) χιλιες φορες να γινοταν κατι στα κρυφα παρα αυτο…

επισης προσπαθησε οι ομαδες που εχουν προβλημα(γκουχου γκουχου) να μην πεφτουν αλλα να τηθονται επι επιτηριση…!! κατι που δεν μπορει να γινει μεσα στη σεζον.!

ακομη ο μαρινακης απεναντι στις ομαδες που ψηφησαν εναντια τους το κρατησε ως το τελος του πρωταθληματος…
δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο για τον ηρακλη…δεν ξερω αν θελει 15 ομαδες δορυφορους…απλα ξερω οτι εγινε.!!

και αυτο το θεματακι, το εβγαλε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, [B][U]ΚΑΝΕΝΑ[/U][/B] SITE, ΚΑΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ …:roll:[/SPOILER]

το θεμα με την αεκ ειναι αλλο…η αεκ πηρε αδεια…αλλα απο ουεφα δεν εχει παρει…και εκει ειναι σε (πραγματικη) επιτηρηση…εκει υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν δεν παρουσιασει (νεα)εσοδα και χρηματοδοτες να εχει σοβαρο προβλημα με την ευρωπη,και σε μικροτερο βαθμο με αφαιρεση βαθμων σε ελλαδα…
[B]
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ…ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ…[/B]:dunno:

*οσο για τον γαβαθιωτη ειναι λιγο αστειο να υπαρχει τετοια σχεση και να βγαινει να κανει παρεμβαση καποιος κοκκινος δημοσιογραφος…(εκτος αν μιλαμε για αλλον οποτε συγγνωμη)
ειναι σαν να εχω εγω σχεση με τον παναθηναικο, να με βοηθαει,και να σου βαζω εναν πρασινο δημοσογραφο να μου δινει δικιο λεγοντας οτι αποκλειτε ολες αυτες οι παε να εχουν σωστα στοιχεια.!!

*edit επισης ο ηρακλης δεν επεσε ακομη…απλα δεν πηρε την αδεια με την πρωτη

αν τυχον ανεβασουν ομαδα απο τη β’ μιλαμε για επικη ηλιθιοτητα. εκαναν οι αλλοι μεταγραφες χωρις φορολογικη ενημεροτητα, αρα ακυρες, και αυτες εγιναν εις βαρος του οφη και των τρικαλων? παμε καλα?

Δεν είμαι σίγουρος αν η υπόθεση της αδειοδότησης έχει να κάνει με τις πλαστές ενημερότητες.
Με τα χρέη των ομάδων έχει να κάνει και τις προϋποθέσεις αποπληρωμής τους.

Γι αυτό πρέπει να εκδικαστεί πρώτα το θέμα των ενημεροτήτων όπου προφανώς μιλάμε για αδίκημα της τρέχουσας περιόδου άρα η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και να υποβιβαστεί στη θέση κάποια άλλης.

Και μετά περνάμε στο θέμα των αδειοδοτήσεων που έχει να κάνει (και) με την επόμενη σεζόν και είναι λίγο πιο περίπλοκο στο ποιος πρέπει να παίξει Α’ εθνική και ποιος όχι.

παντως εγω λεω οτι χρειαζεται τεραστια προσπαθεια για να αλαξουν τα πραγματα προς κατι το σοβαρο…

για αρχη αφου βλεπεις οτι χρονο με τον χρονο δεν μας παιρνει να υπαρχουν τοσες επαγγελματικες ομαδες, αλλαζεις των αριθμων τους…
τι τις θες τις 60 επαγγελματικες ομαδες??! :?

εγω θεωρω οτι αν πηγαιναμε σε ενα πρωταθλημα α’ εθνικης με 12 ομαδες και περισσοτερους γυρους απο τους κλασικους δυο, θα ηταν μια καλη αρχη…
περισσοτερα ματς, περισσοτερες μεταδοσεις, περισσοτερες χορηγιες, περισσοτερος χωρος για ελληνες παιχτες…

βεβαια πως μπορει να γινει αφου στην πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη υπαρχει επαε και οχι σουπερλιγκα.?

για ενημεροτητα που δεν υσχιει εχει ακουστει μονο για τον πανιωνιο ,και οχι για τον ηρακλη.αλλα δεν πιστευω πως υσχιει κατι τετοιο…δεν ειναι εκει η οποια παρανομια εχει γινει…αν εχει γινει

περισσοτερους γυρους? γινεται αυτο καπου? :-s
βασικα δεν διαφωνω για το 12, αλλα και 16 να ειναι καλα ειναι μονο αν οι ομαδες τηρουν συγκεκριμενες προδιαγραφες και οχι απλα να μπουν και να της τηρησουν στην πορεια… αυτα τα “παραθυρακια” ειναι που τις κρατανε παντα.

σκωτια…και μην πει κανεις οτι σιγα το πρωταθλημα…εδω εμεις δεν μπορουμε να βρουμε 16 νομιμες ομαδες σε 2 κατηγοριες…

Οι λόγοι για τους οποίους η ΠΑΕ Ηρακλής και η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν απέκτησαν το δικαίωμα να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, [B]λίγη σημασία έχουν[/B]. Για τον απλούστατο λόγο ότι και να καλύψουν τις επόμενες μέρες τα όποια κενά έχουν οι φάκελοι τους, η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ [B]δεν μπορεί να τα κάνει δεκτά![/B]

Οι δύο ομάδες θα πάρουν στα χέρια τους τα σκεπτικά των αποφάσεων τη Μ. Πέμπτη, ωστόσο, σε γενικές γραμμές [B]γνωρίζουν πολύ καλά[/B] ποιες ήταν οι απαιτήσεις της επιτροπής αδειοδότησης που δεν καλύφθηκαν.

Επειδή, όμως, δημιουργείται η εντύπωση ότι ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής αυτομάτως θα αδειοδοτηθούν από το δευτεροβάθμιο όργανο αν ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες που έχουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Στα κριτήρια αδειοδότησης προβλέπονται συγκεκριμένες ημερομηνίες, εντός των οποίων πρέπει να ρυθμιστούν ή να αποπληρωθούν πιθανές οφειλές. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό[B] έπρεπε να γίνει έως τις 31/3[/B], ωστόσο, επειδή η κατάθεση των φακέλων ολοκληρωνόταν στις 8/4, η επιτροπή έκανε δεκτή και την όποια τακτοποίηση εκκρεμοτήτων έγινε μέχρι τότε. [B]Οι ομάδες που έτρεχαν να καλύψουν κενά μετά τις 31/3 και πριν τις 8/4 που ήταν η καταληκτική ημερομηνία, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για παραβίαση προθεσμιών.[/B]

[B]Ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος (και ο Πανσερραϊκός, αλλά είναι άνευ αντικειμένου) δεν έλαβαν άδεια επειδή ακόμη και μετά τις 8/4 και σίγουρα έως την εκδίκαση των υποθέσεων τους τη Μ. Τετάρτη, δεν είχαν καλύψει κάποιες εκκρεμότητες που ?σύμφωνα με την επιτροπή- υπήρχαν.[/B]
[B][U]
Με το να τις καλύψουν τώρα και μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που θα καταθέσουν, δεν κερδίζουν ουσιαστικά τίποτα[/U][/B], διότι θα παραμένουν [B][U]εκτός προθεσμιών[/U][/B] και οι αιτήσεις τους ?βάσει κανονισμού- πρέπει να απορριφθούν. [B]Το να αρχίσουν, λοιπόν, από αύριο να πληρώνουν, να εξοφλούν, να εξασφαλίζουν υπογραφές από τους παίκτες που δεν είχαν υπογράψει, να ρυθμίζουν οφειλές ή (ακόμα χειρότερα) να προχωρούν άμεσα και ξαφνικά σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (πράγμα που δεν γίνεται), πολύ απλά δεν περνάει! Πόσο μάλλον, αν υπάρχουν προβλήματα με φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. [U]Ο γέγονε, γέγονε[/U]![/B]

Με την έφεση που θα καταθέσουν, «κυανόλευκοι» και «κυανέρυθροι» έχουν στην πραγματικότητα ένα στόχο: να πείσουν το δευτεροβάθμιο όργανο ότι? καλώς έχουν τις ελλείψεις που τους «χρέωσε» το πρωτοβάθμιο. Με λίγα λόγια, πρέπει να αποδείξουν ότι οι όποιες ελλείψεις υφίστανται για αντικειμενικούς λόγους. Και οι λόγοι που θα παραθέσουν για την ύπαρξη των ελλείψεων αυτών, θα πρέπει να αιτιολογηθούν με πειστικότητα.

Από εκεί και πέρα, είναι στην [B]κρίση της επιτροπής[/B]:wink: το αν θα κάνει δεκτούς τους όποιους ισχυρισμούς. Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Μπορεί η δευτεροβάθμια να κρίνει διαφορετικά από την πρωτοβάθμια; Πέρυσι για την περίπτωση του Ηρακλή, μπόρεσε. [B]Φέτος, όμως, είναι αλλιώς?[/B]

@ Criimson, αυτο με την επιτροπη για να σωθει ο ηρακλης πρωτη φορα το ακουω. Παρεθεσε εγκυρο λινκ γιατι μου ακουγεται, ευγενικα να το πω, τρελη μουφα/προπαγανδα. Απλα για να ξερεις αντιστοιχα “ρεπορταζ” για μηδενικα συμβολαια παικτων του αστερα ή/και για παικτες της ΑΕΛ ετοιμους για ολα(και πρωτα απολα προσφυγες λογω…χρεων)ήδη εχουν αρχισει να κανουν την εμφανιση τους στα “απο εδω” σαητ και εφημεριδες προσπαθωντας να δημιουργησουν αντιστοιχες εντυπωσεις για τον “εχθρο”. Δηλαδη ρε αρχηγε εμπιστευεσαι τυφλα ΑΡΔαρες, τι να πω…:?

βτγ, να σε ενημερωσω επισης οτι τον γεναρη πολυ θα ηθελε ο Ηρακλης μητρογλου/γκαλιτσιο αλλα εφαγε πορτα και για τους 2. Αυτα περι ομαδων-δορυφορων. Τεσπα, ριξε τα λινκς(ή εστω ονομασε τις εφημεριδες στις οποιες το διαβασες βρε αρχηγε), ειλικρινα δεν ειχα ιδεα και με το ρεπορταζ του ηρακλη ασχολουμαι οσο να ναι.

επισης για καποιον που το ανεφερε, τουλαχιστον για τον ηρακλη, το προβλημα βρισκεται στην ΑυξησηΜετοχικουΚεφαλαιου και οχι σε παικτες που δεν υπεγραψαν, ουτε σε πλαστες ενημεροτητες κλπ(τουλαχιστον αυτο βγηκε προς τα εξω προς το παρον)

υ.γ. τι γινετε στο τοτεναμ - αρσεναλ, ωρε :? ???

για αρχη εχω αναφερει ηδη οτι δεν υπαρχει λινκ καπως το θαψαν ολοι.!!
το για αν το βγηκε τωρα αυτο εχει βγει εδω και μηνες και το εχω γραψει σε αλλα 3 ποστ απο τοτε…οποτε δεν ειναι για καποιον πολεμο ξερω γω…
η εφημεριδα ηταν η εξεδρα και ειχε μιση σελιδα για το θεμα…υπηρχε και σε 2 πολιτικες

για τους δημοσιογραφους που κανουν οτι δεν το ξερουν δειχνουν το ποιοι ειναι…

δεν καμια σχεση με παραπληροφοριση, ή με λογια του αερα.

οι προσφυγες των παιχτων αλλων ομαδων ειναι για παιχτες που ηρθαν στην ελλαδα με εξαμηνο συμβολαιο και πρεπει να αναχωρισουν απο την χωρα…κανεις δεν εχει πληρωθει για 2+μηνες…οι μισες παε εχουν κανει συμφωνια με τους ποδοσφαιριστες να πληρωνονται ανα 3 μηνες ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ…απλα αυτοι που πρεπει να φυγουν δεν εχουν αλλο τροπο να ασφαλισουν τα χρηματα τους…και καλα κανουν…

6 ομαδες τους ζητησαν.!! μια θα τους επερνε…αυτη που ειχε και κατι να δωσει…:wink:ο γκαλιτσος πηγε με τα χιλια ζορια και με τις χιλιες πιεσεις

το ειπα και εγω οτι δεν εχει σχεση η ενημερωτητα στο θεμα του ηρακλη…

γενικα τα ΜΜΕ παντως δεν φερονται και πολυ καλοπροαιρετα προς τον ηρακλη για να του χαριζονταν τοτε(αλλα οκ, παιζει να καλυπταν τον χοντρο, οποτε πασο :wink:). εχω τις πηγες μου και θα ρωτησω και εγω να μαθω απο πρωτο χερι, αλλα επιμενω οτι μου ακουγεται αρκετα…αφελες, για αυτο αντιστοιχα εκανα αναφορα στα αντιπαλα “ρεπορταζ”.

το θεμα ειναι οτι ακομα και τωρα η επιτροπη δεν πειθει για το ποσο αξιοκρατικα κρινει η τον καθε φακελο και σε ποιους εξαντλει την αυστηροτητα της.

ακομη καλυτερα.! ρωτα να δουμε…(και φυσικα δεν ειναι για να βοηθησει τον ηρακλη ο δημοσιογραφος…εδω ο χοντρουλης κανει μηνυσεις σε sites και δημοσιογραφους…που να μπλεκεις τωρα…:wink:)

δεν ξερω αν θα μπορουσε να ηταν ρεπορταζ-προπαγανδα…αλλα μιλαμε για μεγαλο ρεπορταζ…δεν ηταν στο στυλ σχολιου, φημες ή κατι τετοιο…

για το ποσο αξιοκρατικα κρινει η επο πως να εισαι σιγουρος…? εδω δεν ειμαστε για το παραμικρο…οχι για τοσο σοβαρα θεματα.

*παντως πολλοι(ακομη και ανθρωποι με θεσεις στις ομαδες) δεν ξερουν τι χρειαζεται,για το καθε θεμα…ποσο μαλλον οι οπαδοι…ας πουμε λιγοι μπορουν ξεχωρισουν χρεη σε εφοριες, χρεη σε παιχτες, και υπολοιπα σε παιχτες που ακομη ειναι στο ροστερ καθε ομαδας…ουτε ποια ειναι πιο κρισημα…ας πουμε δεν μπορεις να παιρνεις αδεια την μια χρονια με παλιο χρεος σε παιχτη,και την επομενη χρονια να συνεχιζει ακαιρεο αυτο το χρεος…

με τι ασχολουμαστε…:?

χαχα, ολο το ζουμι το τελευταιο που ειπες

αντι να βλεπουμε μπαλα, ασχολουμαστε με λογιστικα, οικονομικα, διοικητικα, νομικα και οτι αλλο ασχετο με το ποδοσφαιρο υπαρχει

το “αξιοκρατικα” το αμφισβητω επειδη τιθεται θεμα [U]βιωσιμοτητας[/U] και νομιζω πως μια ΠΑΕ(ονοματα δεν λεμε, υπολειψεις δεν θιγουμε :roll:) της οποιας τα χρεη σβηστηκαν πριν λιγα χρονια και καταφεραν να (ξανα)δημιουργησουν αλλα τοσα(και περισσοτερα? ) σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα δεν θα επρεπε να θεωρειται πιο βιωσιμη απο ηρακλη και πανιωνιο πχ.