Απλα ηλπιζα σε κανα λαδι απο Λος Αντζελες…Και απο τις προσδοκιες μου απηχε πολυ…
Αλλα δεν με χαλαει…
Απλα ηλπιζα σε κανα λαδι απο Λος Αντζελες…Και απο τις προσδοκιες μου απηχε πολυ…
Αλλα δεν με χαλαει…
Journey, UFO, Tyketto and Tank (tha prepei na lene kati se merikous edo allios metaksetasteoi).
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE…ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!
JOURNEY,TYKETTO,UFO…Απλα η καλυτερη απο τις τελευταιες ανακοινωσεις που εκανε το φεστιβαλ…!!!
TANK δεν εχω πολυακουσει αλλα θα τσεκαριστουν περαιτερω…
Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…!!!
An tsekareis protimisi sto debut alla kyrios:
Exoun kai ton theouli Doogie White sta vocals afou o original singer stamatise. Xamos…
Thanks Daz…I’ll check soon…
Θα προτιμουσα τα Filth Hounds of Hades και Honour and Blood, χωρις φυσικα να εννοω οτι δεν ειναι δισκαρα το This Means War
προσκυνωωωωωωωωωωωωωωω
Den exoun simasia oi protimiseis alla to oti eisai diabasmenos
…opos kai oi Souidoi fetos pali pou didaskoun eyrimatikotita se festival.
Παιδια γεια χαρα.
Εχει βγει το πληρες προγραμμα του Sweden Rock Festival? Εχω δει καποια ονοματα (τι ονοματα…μπανταρες δηλαδη) απλα δεν ξερω αν εχουνε βγει συγκεκριμενες μερες για τα συγκροτηματα…Αντε να χτυπησουμε κανα εισητηριο γιατι απο ο,τι ειδα εχουνε εξαντληθει (τουλαχιστον επισημα) το πακετο με ολες τις μερες.
Στρατος
Για καποια συγκροτηματα εχουν βγει οι μερες που παιζουν…Το ακριβες προγραμμα με τις ωρες που παιζουν θα βγει προς τα τελη Απριλιου οταν θα εχουν ανακοινωθει και οι υπολοιπες 20 μπαντες που απομενουν…
Πολυ ησυχια στο φεστιβαλ…Και ανακοινωση εχει να βγει απο τις 10 Μαρτιου…Μου μυριζει μεγαλο μπαμ…
Την τελευταια φορα που ειχε τοσες μερες να δωσει σημεια ζωης εβγαλε ξαφνικα τους Twisted Sister…
Σαν την ηρεμια πριν την καταιγιδα μου φαινεται…
Φρεσκο πραμα, σημερινο…
Over The Rainbow, Dan Baird & Neal Morse
Για την αναβιωση των ουρανιων τοξων ΟΚ ωραια πραγματα…
Τα αλλα 2 θα τα ακουσω συντομα για να σχηματισω γνωμη…
Νεες ανακοινωσεις…
Candlemass, Tim “Ripper” Owens, Abramis Brama and Deströyer 666…
Αλλα 5-6 απεμειναν…Κοντευει το τελικο line-up…
8O Πλακα με κανεις ?
καλη φαση…
Εγω το τυπωσα το δικο μου…Δεν προλαβα το τετραημερο αλλα και το τριημερο μια χαρα θα κατσει!!
Η προσφορά του τετραήμερου έχει τελειώσει αλλά μπορείς ακόμα να αγοράσεις μεμονομένα εισιτήρια για την πρώτη μέρα αν θες οπωσδήποτε να πας. Προσωπικά, με βάση αυτά που ανακοίνωσαν για την πρώτη μέρα, δεν τρελαίνομαι κιόλας, οπότε λέω να την αφιερώσω σε “τουριστικές περιηγήσεις” και να αρκεστώ στο τριήμερο που έτσι κι αλλιώς θα χορτάσουμε μουσική.
Από περιέργεια, πόσοι από εδώ θα ανεβείτε τελικά? Επίσης αν κάποιος έχει πάει στο παρελθόν να μας πει δυο πράγματα για την εμπειρία του και να λύσει κάποιες απορίες που έχουμε.
Είχαμε ανέβει πέρσι με ένα φιλαράκι για τις 3 τελευταίες μέρες και σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να ξανανέβουμε φέτος για Πέμπτη με Σάββατο.
Πέρυσι μείναμε σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο,το οποίο έβγαινε στα 120 ευρώ το δίκλινο, στο kristianstad που απέχει περίπου 20-25 λεπτά με το λεωφορείο από το Norje που γίνεται το φεστιβάλ.Φέτος ίδωμεν…
Φίλε elvenking αν θες κάποιες επιπλέον πληροφορίες και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως να το κάνω…
Επειδή σκοπεύουμε να πάμε 3-4 μέρες νωρίτερα για να δούμε και τις ομορφιές της Σκανδιναβίας, δε μας παίρνει για ξενοδοχεία. Θα αρκεστούμε στο κάμπινγκ του φεστιβάλ και σε κάποια χόστελς σε Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη.
stlaker9 αν μπορείς να μου πεις πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές σε φαγητό και τρένα στη Σουηδία καθώς και τι καιρό κάνει εκεί πάνω. Και κάτι ακόμα: πίνουν νερό οι Σουηδοί ή είναι σαν τους Γερμανούς στο Wacken που το κοντινότερο μπουκάλι με νερό ήταν σε απόσταση 5 χιλιομέτρων?
εμ, ελα που δεν σε κανει πλακα!