System Of A Down

Είπαμε καλοί οι Σύστεμ αλλά όχι τόσο ώστε να ανοίγουν τους SLAYER.

περαν της πλακας, το πρωτο δεν ηταν και καμια υπερδισκαρα. ηταν λιγο ακυρο σαν πακετο. βεβαια ανηκαν στην ιδια εταιρια αν δε κανω λαθος, οποτε…

Ηταν και ακομα ειναι!! Spiders…

yyeah

εχει μερικα καλα κομματια δε λεω. νταξ, απο την αλλη μονο το toxicity θεωρω επος/δισκαρα. τα αλλα για μενα ειναι μεν πολυ καλα αλμπουμς, αλλα πιστευω οτι αν δεν ειχαν μετα το toxicity ενα αλφα ονομα, ο κοσμος δε θα τα προσεχε…

Οπως εχουμε πει και στο τοπικ των Witchcraft, το τι θα προσεξει ο κοσμος (δηλαδη, τι θα ειναι εμπορικο) ειναι κυριως θεμα δισκογραφικων. Οσο επος κι ειναι (που ειναι) το Toxicity, αν δεν ειχε φαει την τρελη προωθηση απο τη Sony, ουτε και τοτε θα τους προσεχε ο κοσμος…

κοιτα μερικες φορες τυχαινει η μπαντα να βγαλει ενα δισκο που να χει ολα τα συστατικα που να το κανουν εμπορικο.δηλ το toxicity ειχε 3 φοβερα κομματια,τα οποια ηταν τα 3 λιγοτερο “καφρικα” κομματια του δισκου,με τρομερες μελωδιες και πιασαρικα (με την καλη εννοια) ρεφραιν.ε αυτα τα 3 γινανε βιντεοκλιπ και παιζανε ολη μερα σε ολους τους τηλεοπτικους σταθμους!αν δεν υπηρχανε αυτα τα κομματια,οσο σπρωξιμο και να κανε η sony,ο κοσμος δεν θα τους προσεχε.
γενικα αν δεν βγαλεις ενα κομματι που να περιεχει καθαρα φωνητικα (για να μπορει να τα ακουσει και ο αμυητος) και ομορφη πιασαρικη μελωδια (για να μεινει στο μυαλο) δεν γινεσαι μεγαλος.
επισης βαλε το γεγονος οτι σαν μουσικη τους εδρα εχουν την αμερικη,οπου εκει κατι που ναι εμπορικο εχει δεκαπλασια απηχηση στον κοσμο,απο ενα εμπορικο προιον μιας αλλης χωρας,ε και δεν χρειαζεται πολυ μετα.

Εννοειται οτι το Toxicity εχει κομματαρες μεσα! Και φυσικα για να γινει εμπορικος ενας δισκος πρεπει να χει μεσα πιασαρικα κομματια (αλλο που οι SOAD συνδυασαν υπεροχα το πιασαρικο με την πρωτοτυπια και την ποιοτητα). Εγω λεω το αντιστροφο, οτι δηλαδη ενας δισκος μπορει να ειναι τελειος και να χει και πιασαρικα κομματια μεσα αλλα αν η δισκογραφικη δεν του δωσει την ωθηση που χρειαζεται δεν θα τραβηξει την προσοχη του κοσμου τοσο πολυ…

αυτο εννοειται!!!
αλλα οσο να σπρωξει και μια εταιρεια πχ τους anal cunt μεγαλοι δεν γινωνται!!! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λιγα για τους Αναλ Καντ! :stuck_out_tongue:

ακριβως!!!οι slayer πρεπει να ανοιγουν τους ΣΥΣΤΕΜ!

Ban τωρα!

μπαν και ξύλο

Oh YES!!! η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ειναι πως οι slayer πρεπει να ανοιγουν τους συστεμ`!!!

Παει τελειωσε θα του κανω report το αρχικο μηνυμα.
Θα πας μεσα για ιεροσυλια.

Εγω παλι θεωρω το Mezmerize ανωτερο του Toxicity απλα το γεγονος οτι το Toxicity βγηκε πρωτο το εκανε να καθιερωθει ως πιο “πρωτοτυπο” πιστευω.
Περι προωθησης συμφωνω με ChrisP.

Σε εχω φιλο.

:tomato:

+123242

Kάτι ξέρω εγώ που βαράω emo. :stuck_out_tongue:

Ναι σωστα! Έτσι ο κόσμος δεν θα χάνει το λεωφορείο γιατί θα μπορεί να φύγει πριν το τέλος.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ώραίος! (αν και θα έπρεπε να βάλω το emot με το ban γιατί υπονόησες ότι δε γουστάρεις ΣΟΑΔ)