TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

Όταν βγάλει ανάλογο dvd η Britney τώρα τι μας πει και αυτός :stuck_out_tongue:

^^ τον Anisixo πολυ φοβαμαι πως θα τον χασουμε για λιγες μερες…

[SPOILER]δε θα χει ελευθερο χερι να πιασει το ποντικι :D[/SPOILER]

Κατεβαζει σαητ η ρουφιανα, κανε κανα od μωρη αταλαντη να ησυχασουμε.

στείλτε και σε μένα την ΤΖΟΝΤΑ ρε παιδιά :hippy:

Εεεμ αμα την ζητήσω κι εγώ θα είμαι πολύ ενοχλητικός?? :stuck_out_tongue:

αμα μου την στείλουν θα σε πω

Παιδια όσοι το έχετε το video με την Τζουλια ΜΗΝ κανετε την μλκια και το ανεβάσετε πουθενά για να το στειλετε σε κανεναν!!!

Πάντως και εγω που το είδα λίγο έχω να πώ πω η Τζούλια έκανε το προσωπικό της Black Swan!!!:lol:

Άντε, μπράβο το κορίτσι. Με το καλό και το «3 άλογα και ένας πυροσβεστικός κρουνός».

Ειλικρινά, απορώ γιατί ασχολείστε και συνδράμετε στον «θόρυβο» που οδηγεί στον πλουτισμό παρασίτων.

Φυσικά και θα το ανεβάσουμε!
Σειρινάκη μπινέ μας έκανες μεγάλη ζημιά
Εμπάργκο σε όλα του τα προϊόντα!

Επειδή μιλάω σοβαρά μην το κάνετε γτ μπορεί να έχετε και συνέπειες νομικές όχι τπτ άλλο…

γμτ τι μαλακία να εξάγουμε γκόμενες σαν αυτήν. Πολύ όμορφη μεν, εντελώς ασεξουαλ δε. Δλδ οκ, άρεσε σε κάποιον το dvd που η τύπα ήταν σαν να κάνει pedicure ενώ ο άλλος τη γα…σε? (θα το γράφα αλλά θα με κολοκρίνουν). ΗΜΑΡΤΟΝ. στην επόμενη, μπορεί να απλωθεί, σα ζελέ που εφαρμόζει ξέρω γω.

Vic Vega μαζί σου

σβήστε το double post plz

Θα μας κλάσει 3 μάντρες!
Σοβαρά τώρα σιγά μην ασχοληθεί μ 1-2-10 άτομα που την ανέβασαν στο ίντερνετ
Έτσι κι αλλιώς όπου να’ναι θα μπορούμε να την δούμε και on line…αλλά εκεί δεν τον παίρνει να κινηθεί νομικά

P.S 666 Posts:thumbup:

μέσα σε 6 λεπτά έφτασες 673.

:-s
Στον paranoid_gr πήγαινε

Ε, δώστε κανα λινκ ντεεεεεεεεε!!!

http://juliaand2blackguys.blogspot.com/

:lol3::lol3::lol3:

Φεηκ7 το δικο σου λινκ δε δουλευει ρε συ. Ας στειλει καποιος αλλος. Πλιζ.

Την επόμενη φορά που η Τζούλια βγάλει τσόντα θυμίστε μου να ΜΗΝ την δω. OMG η γκόμενα είναι ότι πιο αντιερωτικό μπορεί να υπάρξει :?

675 τώρα. πάψε!