[I][U]Μερικοί [/U][/I]χρησιμοποιούν τόνο και στις λέξεις τι ή ποιος, γιατί είναι ερωτηματικές. Δε χρειάζεται όμως τόνος, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση σύγχυσης.[/B]
Εdit : Συγγνώμη για το ύφος μου, απλά νευριάζω όταν βλέπω τέτοια χτυπητά λάθη.
Λυπάμαι που δεν πρόλαβα την τελευταία ενσάρκωση του Έπιταφ (ως φιλόλογου αυτή τη φορά), αλλά μια που ξεκίνησε από μένα, ε να, εγώ είμαι από τους [B][I][U]μερικούς,[/U][/I][/B] τ[B]ί[/B] να κάνουμε. 8)
Το είδα στο βουβό, δε ξέρω αν έχασα καμιά ατάκα τύπου μήτρα αυτή τη φορά, αν και μάλλον δε θα ειπώθηκε (τι να πεις στον μαύρο κιόλας λες και θα καταλάβει).
Δε ξέρω ρε γμτ, καλή φάση γενικώς, προοδεύει το κορίτσι μας και μεις μαζί του, αλλά έχω την αίσθηση πως πρέπει η ελληνική τσόντα να μη χάσει αυτή την καλτίλα της, με τις ατάκες και όλα, αυτό το κιτς το παραδοσιακό. Μη γίνει και τόσο πια καλογυαλισμένη.
Ε ναι, εσείς οι γυναίκες τη βρίσκετε με παράξενα πράγματα ως γνωστόν, σας αρκεί να “νιώσετε”, το “φήλινγκ” που λένε, απλά αφήνεστε στους ήχους, τα ααααχ και ουγκ και αου-αου-αααα και παρτα και δώστα και τα λοιπά. Και είναι αρκετό αυτό. (χμμμ)
Εμείς είμαστε πιο πολύ του οπτικού ερεθίσματος, τι να γίνει.