TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

EXOYNE πΛΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΛοΙΠΟΝ ΓΙΑ να ΞΕκΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

Το “τΙ” ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝΟ.

http://www.cyta.com.cy/pr/newsletter/Archive2001/June/Glossika/glossika.htm
[B]

[I][U]Μερικοί [/U][/I]χρησιμοποιούν τόνο και στις λέξεις τι ή ποιος, γιατί είναι ερωτηματικές. Δε χρειάζεται όμως τόνος, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση σύγχυσης.[/B]

Εdit : Συγγνώμη για το ύφος μου, απλά νευριάζω όταν βλέπω τέτοια χτυπητά λάθη.

Indeed:roll:

Ελα ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ

αιλα ραι ειραιμυσε τορα δαιν χροιαζαιτε να αγχοναισε

:):):slight_smile:

:roll:

χαχαχα και ακομα δεν εχει φαει μπαν!

Λυπάμαι που δεν πρόλαβα την τελευταία ενσάρκωση του Έπιταφ (ως φιλόλογου αυτή τη φορά), αλλά μια που ξεκίνησε από μένα, ε να, εγώ είμαι από τους [B][I][U]μερικούς,[/U][/I][/B] τ[B]ί[/B] να κάνουμε. 8)

έχει υπάρξει πιο σύντομο μπαν στην ιστορία του rocking.gr?

Aνετα…

Ρε σεις ο ένας από τους που τη προκώνει, ο ξεμαλιάρης, δε σας μοιάζει στο Bubbles απ’ το The wire?

[SPOILER][/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol:

Τόταλι!

[

http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/308569.html

Ήταν 999 ή 666 ο τριψήφιος αριθμός που αναγραφόταν στο χέρι της ξανθιάς πρωταγωνίστριας το οποίο μάλιστα επιδείκνυε όσο δυνατόν περισσότερο μπορούσε;

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για τατουάζ αφού ο αριθμός φαίνεται να έχει γραφτεί με το χέρι?

γιατι τα τατου γινονται με λεηζερ ακριβειας.

Το είδα στο βουβό, δε ξέρω αν έχασα καμιά ατάκα τύπου μήτρα αυτή τη φορά, αν και μάλλον δε θα ειπώθηκε (τι να πεις στον μαύρο κιόλας λες και θα καταλάβει).

Δε ξέρω ρε γμτ, καλή φάση γενικώς, προοδεύει το κορίτσι μας και μεις μαζί του, αλλά έχω την αίσθηση πως πρέπει η ελληνική τσόντα να μη χάσει αυτή την καλτίλα της, με τις ατάκες και όλα, αυτό το κιτς το παραδοσιακό. Μη γίνει και τόσο πια καλογυαλισμένη.

ισως καλυτερα ειναι χωρις ηχο…γιατι κανει σα φρεναρισμα…ΑαΑαΑαΑαΑ

δεν καταλαβαίνω τι φετιχ έχετε με τον ήχο…εγώ όταν βλέπω τσόντα πάντα κλείνω τον ήχο :stuck_out_tongue:

Κι εγω το ίδιο, ειδικά άμα είναι να ακούσω την τραγική φωνή της Τζούλιας…

Τι λέτε ρε παιδιά τσόντα χωρίς ήχο, χάνεται όλο το νόημα[-X

(και η υπόθεση, ε)

.

Ε ναι, εσείς οι γυναίκες τη βρίσκετε με παράξενα πράγματα ως γνωστόν, σας αρκεί να “νιώσετε”, το “φήλινγκ” που λένε, απλά αφήνεστε στους ήχους, τα ααααχ και ουγκ και αου-αου-αααα και παρτα και δώστα και τα λοιπά. Και είναι αρκετό αυτό. (χμμμ)

Εμείς είμαστε πιο πολύ του οπτικού ερεθίσματος, τι να γίνει.

με ηχο εχει κυκλοφορησει παντως :slight_smile: