TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

sorry ρε φιλε αλλα δεν ξερω
τι εννοει ο καθενας
οταν λεει πμ φασεπαλμ και αρχιδια
νομιζα οτι κοροιδευεις

αν μου εδιναν ενα ευρω για καθε facepalm και fail που μου εχουν ριξει εδω μεσα θα ειχα δικο μου κοτερο.

Και ο Μπλιντιν θα χρωσταγε παντου

δηλ εγω επρεπε να ειχα τωρα ενα ευρω ε?

Μαλάκες πραγματικά πάνικος στην Ελλάδα σήμερα…Σε κάθε πάρεα που βγήκα έξω ακουγα για τα έργα και της πράξεις της τσούλιας :stuck_out_tongue:

Aπό άυριο τα κρούσματα τενοντίτηδας και οι επισκέψεις σε οφθαλμιάτρο θα τείνουν στο άπειρο

κανα λινκ σε κανα tube παιζει?τοχει ανεβασει κανας χριστιανος?παντως καλη εικονα ειχε.προκτικο παιζει?τα καταπινει?για ινφο κανεις

H χρησιμοποιόυμενη σαμπάνια του βίντεο πωλείται ήδη στο ebay έναντι 10000 ευρω. :smiley:

Χαχ, έχω λιώσει στο γέλιο να παρατηρώ το traffic του αρχείου στο utorrent. Όταν το κατέβαζα κάπου 3-4 ώρες πριν, υπήρχαν 0 seeders και 187 leechers, τώρα υπάρχουν 830/3635…

Όλη η Ελλάδα λάστιχο σήμερα :smiley: :smiley: :smiley:

“Πιο δυνατά ρε μαλ…α”…“Ααααααα-ααα-ααα…”
Πάει για οσκαρ α’ γυναικείου η Τζούλια! 8)

Το “πονάει η μήτρα μου” είναι το κορυφαίο. Τέλος…

Πάντως είναι σαν ταινία του David Lynch ε, θες να τη ξαναδεις να καταλάβεις τι έχασες τη πρώτη φορά! :lol:

[B]
Στα εγκαίνια hi-tech sex shop των Αμπελοκήπων βρέθηκε απόψε (Τετάρτη) η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να προωθήσει την ταινία της που ήδη έχει γίνει ανάρπαστη! Για μόλις πέντε λεπτά σόου η καυτή ξανθιά πήρε μια παχυλή αμοιβή, ενώ δεν δίστασε να σηκώσει και το μαγαζί με αξεσουάρ, δερμάτινα και άλλα χρήσιμα βοηθήματα μετά την ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων της κυβέρνησης Παπανδρέου! Λέγεται ότι έφυγε με πέντε σακούλες στα χέρια και όλοι αναρωτιόντουσαν όχι πόσα πλήρωσε, αλλά αν πλήρωσε!

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι η αμοιβή της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την καυτή ταινία λέγεται ότι αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Άραγε θα έχει δικαιώματα και από τις πωλήσεις του DVD; Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως ναι για αυτό οι γνωρίζοντες μιλούν για ποσό που θα εισρεύσει στο ταμείο της το οποίο θα ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!
…[/B]

πωπω θα λυσσαξουν οι κατινες αυριο στα μεσημεριανα…

κολαση.

Πάω να φύγω από Ελλάδα, θα έρχομαι το καλοκαίρι μόνο στο χωριό μου για μπάνιο…Δεν γίνεται πια αυτό το πράγμα 1 μήνα για τη Μενεγάκη, αλλος ενας μήνας για τη Τζουλια (τι έχουμε να ακούσουμε!) + εξαγγελίες Γιωργάκη για οικονομία…

Εμ τι μαλάκας είναι;;; Ξέρει οτι το “παράνομο” [κ καλά] πολάει περισσότερο στον κόσμο. Έκανε την αρχή την “δεν ξέρω, ώχ αμάν μου την έφεραν, την κάτσαμε την βάρκα”, αλλά μετά θα τσεπώσει το εκατομμυρικάκι…οχί οτι κακοπέρασε με τον ψωλαρά βέβαια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! Πάντως άλλο ένα μπράβο στην κοπελιά…μελέτησε πολύ Cytherea στην πίπα…

Eχει ενά υπόβαθρο η ταινία πάντως…η λατρέια της γονιμότητας…ούτε η Ιννανα με τον Τουμουζ να ήτανε…έχει πολλά μυνήματα η ταινία, ψαχτείτε! Έχει αναφορά και για το 2012 για αυτόυς που ξέρουν να βλέπουν.

Όντως! Πηδιέται σαν να είναι η τελευταία της…

…και για την οικονομία επίσης! :smiley:

Πάνω απ’όλα! Είδε οτι τελείωνει το ευρώ κ είπε να κάνει ένα γερό κομπόδεμα…