ας ηταν σοβαρη ρε παιδια!δεν τις φταιει κανεις για την κατασταση που εφτασε.ενα ψωνακι ειναι οπως τοσες αλλες,απλα αυτες διαχειριζονταν καλυτερα τις καταστασεις.αυτη κυνηγαγε τα μιντια οχι τα μιντια αυτη.και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κανεις γυρω της να τη σταματησει παει και τα κανει.
οταν ειχε βγει ηταν τουλαχιστον μια πολυ ωραια κοπελα.τωρα το μονο που αξιζει να κανει ειναι αυτη η τσοντα.και το χειροτερο ειναι οτι το κανει ασυνηδειτα,απλα και μονο για να την προσεξουν.
τεσπα μια τσοντα ειναι,μην το ψαχνουμε τοσο.αυτη η συζητηση πρεπει να γινει σε αλλο θρεντ…
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
ενταξει ρε παιδια μν τα παραλετε, δν ηταν τοσο χαλια
απλα η κοπελα ειναι πιτσιρικα και γελαγε σα να της καθαριζαν αυγα
και αυτοι οι αναστεναγμοι πωπωπω σου διελυαν το νευρικο συστημα
Έξω ο ελιτισμός από την τσόντα μου.
Μια χαρά τσοντίδι είναι βρε χίπηδες! Ποιός είπε ότι η Τζούλια ήταν καμιά ιέρεια του σεχ? Για τέτοιες ψάχτε προς Τσεχία/Ουγγαρία μεριά.
Εμείς μεγαλώσαμε με τα δίλεπτα κουνημένα πλάνα της Πάμελα στο κότερο.
Η νέα γενιά θα μεγαλώσει με σωστές αξίες! 8)
Σοβαρευτειτε ρε. Την εχετε για κοπελα που θα θιχτει απο τις κριτικες που θα της κανουν εδω? Θα μαζεψει κανα-δυο εκατομμυρια και θα φυγει για καμια Αμερικη να γινει ακομα πιο για τον πουτσο τραγουδιστρια, ή να ασχοληθει με τον πουτσο επαγγελματικα χωρις να την θαβει κανεις οπως εδω για τις τσοντες που θα βγαλει
Και καλα λεει ο Μπλιντιν. Μια χαρα ηταν. Καλυτερα απο αλλες “επαγγλεματιες” που εχω δει.
Ότι γουστάρετε και αγαπάτε δεν το χαλάω απλά γράφω τι πιστεύω ότι θα συμβεί. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά νομίζω ότι αυτή η κοπέλα έχει τα χειρότερα μπροστά της. Δεν είναι μια επαγγελματίας πορνοστάρ που από επιλογή πορεύεται έτσι και σίγουρα δεν είμαστε στην Αμερική για να χαθεί μες το σύμπαν αυτή η φάση. Θα δείξει…
Ας μην ειμαστε και υπερβολικοι.Η ταινια δεν ηταν ασχημη αλλα μου θυμιζει τις αναμνηστικες φωτογραφιες απο τις διακοπες…Λεμε οτι γαμανε αλλα αν δεν ειχαν μεσα τα αγαπημενα μας προσωπα και τις γκριματσες θα ταν εντελως για το πεος.Ετσι και δω μονο και μονο που ξερεις οτι παιζει η Τζουλια νιωθεις μια ριγη…
Οσο για αυτοκτονια δεν νομιζω…Περισσοτερο για ενα κακο οβεντοουζ τη βλεπω…Αν και δεν το ευχομαι.
Ρε σεις μπειτε στο google και γραφτε ενα “τζουλια αλεξανδρατου βιντεο” ή κατι τετοια και θα σας βγαλει links. Google is your friend
Εγω το βρηκα απο rapidshare παντως
Θα γινόταν κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα απο κάποιαν πάντως. Απο τις καλτ παραγωγές τις δεκαετίας του ‘70/80 στην αλα-Πάρις Χίλτον αμερικανιζέ σύγχρονη εκδοχή. Σα λαός βέβαια δε τα έχουμε συνηθίσει και ξαφνικά συζητάμε όλοι γι’ αυτό. Αν ζούσαμε στο εξωτερικό θα ήταν απλά μία ακόμα απο τις τσόντες των διάσημων.