Tει united

ξερει κανεις αν αυριο το τει πειραια θα ναι ανοιχτο?

ας απαντησει καποιος να ξερουμε τι ωρα θα ξυπνησουμε:p
νομιζω παντως οτι θα ειναι ανοιχτο.μεχρι τη δευτερα λεει θα το κραταγαν κλειστο

Σημερα κατι ειπαν οτι θα ναι κλειστο ολη τη βδομαδα.Πω ρεεε πορνειο που ειμαστεεε

μακαρι:roll:

καλα pοιος βγαζει βρωμες?
ρε εσεις εκει στη στεφ κλειστε το γαμωτει

τι θα γινει? θα εχουμε την μαζωξη αυριο για οχι?

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]¶ργησες να ρωτήσεις μάλλον…:lol:

Τελικά αυτό που μας μαθαίνουν στη σχολή μας είναι να περιμένουμε σε ουρές με τις ώρες… περίμενα 1 ώρα για να πάρω το πάσο.

Για να μην πω για μια ψ***τσα της πανσπουδαστικής που μπήκε χτες στο αμφιθέατρο και είπε πως δε θα γίνει μάθημα και θα κάνουν ενημέρωση και συνέλευση… ανεβαίνω μετά εντελώς τυχαία στον 1ο και ακούω τη φωνή του καθηγητή που είχα μάθημα… που έκανε κανονικά το μάθημα σε άλλη αίθουσα. Και τελικά ο καθηγητής είχε γράψει στην πόρτα του αμφιθέατρου ότι θα γίνει αλλού το μάθημα αλλά τα ζώα της παράταξης το είχαν καλύψει με ένα χαρτί για να μη το δούμε. Έχασαν ένα σωρό άτομα το μάθημα τους για να κάτσουν 20 ψαρωμένοι ξερωγω να ακούσουν τις μαλακίες τους… ότι να 'ναι.[/SIZE][/FONT]

[QUOTE=LaRocca;480652

Για να μην πω για μια ψ***τσα της πανσπουδαστικής που μπήκε χτες στο αμφιθέατρο και είπε πως δε θα γίνει μάθημα και θα κάνουν ενημέρωση και συνέλευση… ανεβαίνω μετά εντελώς τυχαία στον 1ο και ακούω τη φωνή του καθηγητή που είχα μάθημα… που έκανε κανονικά το μάθημα σε άλλη αίθουσα. Και τελικά ο καθηγητής είχε γράψει στην πόρτα του αμφιθέατρου ότι θα γίνει αλλού το μάθημα αλλά τα ζώα της παράταξης το είχαν καλύψει με ένα χαρτί για να μη το δούμε. Έχασαν ένα σωρό άτομα το μάθημα τους για να κάτσουν 20 ψαρωμένοι ξερωγω να ακούσουν τις μαλακίες τους… ότι να 'ναι.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Η βλακεία ειναι ανίκητη και αέναη…

Εγώ που είμαι κολεγίου και δε μουσικού δεν ανοίκω εδώ ε??:stuck_out_tongue:

οχι εσυ να πας αλλου να παιξεις!

takes her κουβαδακια and leaves heartbroken

Λυπάμαι…:stuck_out_tongue:

νταξει δεν χρειαζεται να την πληγωνουμε αλλο πιστευω…

e …ειναι τα κλασσικα καψόνια στους newbies…ουτε στρατός να ειμασταν…:smiley:

Τωρα παει, τελειωσε! Με πληγώσατε οσο δεν παει!! Αλλα θα μεγαλώσω και θα μου το πληρώσετε! MWAHAHAHAHAHAHAAAA!!:lol:

ε καπου πρεπει να βγαλουμε και μεις τα κομπλε3 μας…

Είναι ακριβώς όπως τα λένε και γουστάρουμε :stuck_out_tongue:

Σήμερα το κλείσαν κάτι παπάρες το ΤΕΙ γαμώ τα μυαλά τους. Με μια μέρα κατάληψη δε ξέρω τι θα καταλάβουν, μόνο πρόβλημα δημιουργούν :?

ο λογος για τον οποιον πιθανον το κλεινουν ειναι για μια μερα… Αμα το κρατησουν παραπανω τοτε να γκρηνιαξεις…

πω μου τη δινει απιστευτα αυτος ο Γαρουφαλης.εχω ελπιδες να περασω χωρις να παταω?

xaxaxaxaa! δεν υπαρχει περιπτωση ακου και τον παλιο…