Tει united

Ρε ψοφιμια… 3-4η σελιδα ειχε πεσει η θρενταρα μας…
αντε και εχομεν και εξεταστικη τωρα…:stuck_out_tongue: (και καλα)

χμμ δεν ήξερα ότι έχουμε και δικό μας τοπικ…πολυτέλειες εεεε!
Εγώ δίνω τελευταίο μάθημα την παρασκευή!!και μετά θα κάθομαι και επίσημα!!!8)8)

Now playing: How Like a Winter - All the Seasons of Madness
via FoxyTunes

Εγώ έγραψα χθες Πληροφορική 1ης γυμνασί… εεεεε… Γραφιστική με Υπολογιστές Ι (ή όπως λεγόταν παλιότερα και πχιο καλτ Κομπιουτερ Γκράφικς -ναι, με ελληνικούς χαρακτήρες ήτανε στο πρόγραμμα).
1ο μάθημα περαζμένο, άλλα 4 ακόμα.

Aντε σε λιγο καιρο θα λιωνω και γω στο θρεντ μαζι σας!:D:D

Για που βλέπεις να πηγαίνεις??

Now playing: The Offspring - We Are One
via FoxyTunes

Πληροφορικη θελω,πιο συγκεκριμενα η σχολη ειναι Πληροφορικης και τεχνολογιας επικοινωνιων.
Συμφωνα με τα μορια που εβγαλα στην Αρτα το κοβω.

έλα ΑΣΠΑΙΤΕ βρε…καλά θα περάσουμε…:D:D

Now playing: The Offspring - Kick Him When He’s Down
via FoxyTunes

ΑΣΠΑΙΤΕ οντως ειναι κομπλε σχολη.Αλλα ουτε που την φτααανω στα μορια.Και να την εφτανα δηλαδη δεν θα την δηλωνα καν γιατι πληροφορικη ηθελα.:wink:

Κρίμα!!!Αλλά έτσι και αλλιώς όπου και να πας καλά θα είναι,φοιτητής θα είσαι!!!

Now playing: The Offspring - Kick Him When He’s Down
via FoxyTunes

Σημερα περασα το πρωτο!!! Τεχνικη φυσικη… Υπολογιζω ή 6,5 ή 9!!!
αυριο ομως δεν παταω καν… τζαμπα θα με φανε οι δρομοι για ενα 2…:stuck_out_tongue:

Δίνω την παρασκευή 2 μαθήματα και βαριέμαι του κερατά να κάτσω να διαβάσω…είναι και τα τελευταία, αλλά που μυαλό!

ρε γαμω την γκαντεμια σας ρε!!!
επρεπε να ανανεωσουμε το εξαμηνο μεσω ιντερνετ. πηγα να δηλωσω και μαθηματα αλλα μου εγραψε οτι απετυχε. επειδη μας λεγαν πως απο σεπτεμβριο θα αλλαξει το προγραμμα σπουδων δεν ενδιαφερθηκα και πολυ γιατι απετυχε.
Τελικα το προγραμμα σπουδων δεν αλλαξε και δεν μπορω να δηλωσω μαθηματα. Η δηλωση μαθηματων για το Γ’ εξαμηνο που ειμαι τωρα ειναι ΚΕΝΗ! Η ημερομηνια που επρεπε να εχουμε κανει τις δηλωσεις ειναι 30/09…
τωρα τα κανω ολα πουτανα ή οχι???:-k

Λοιπόν όποιοι είναι από ΤΕΙ Πειραιά θα ήθελα να μου πουν, αν υπάρχει Τμήμα Αυτοματισμού για ένα έτος.Δλδ είμαι από την ΑΣΠΑΙΤΕ και θέλω τον 5ο χρόνο μου, αντί για εκεί να τον κάνω στο ΤΕΙ Πειραιά.

Επίσης αν μπορούσατε να μου δώσετε κανένα τηλ να ρωτήσω.
Ευχαριστώ:)

Now playing: Shinedown - The Crow & The Butterfly
via FoxyTunes

Τμήμα Αυτοματισμού, τηλ: 2105381219

Φοβερό site αυτό το GOOGLE

http://www.teipir.gr/

Μετα βγαλε ακρη μονος σου με τα της σχολης :stuck_out_tongue:

Έγραψα εδώ πιθανόν μπας και ξέρει κανένας να μου πει, γιατί από γραμματείες ποτέ δεν βγάζεις άκρη, αλλά όπως βλέπω θα αναγκαστώ.
Ευχαριστώ πάντως.

Now playing: Shinedown - Heroes
via FoxyTunes