πρεπει να ριξω επαναληψεις σε δαυτους…
Συγκινητικος δισκος γαμω.
το καλυτερο αλμπουμ των stones (συγνωμη sticky fingers)
το συγκλονιστικοτερο διπλο ροκ αλμπουμ των 70s ( συγνωμη waters/wall)
δισκος-εθισμος.
Θα σου περάσει κι αυτό και θα καταλάβεις τι πέταξες. Άκου λέει καλύτερο απ’το The Wall.:lol:
δε μιλαμε ρε για σλιπνοτ κ soad εδω
εννοειται,δισκαρα κ το wall , αλλα ειναι one man show κ ενιοτε με κουραζει η μονομανια κ τα κολληματα του waters (μπαμπας-αποξενωση κλπ κλπ)
απο την αλλη το exile ειναι το ροκ κ ολα αυτα που αγαπαμε κ μας καυλωνουν σε αυτο ,μεσα σε 67 λεπτα
ακουω το wall εδω κ 16 χρονια κ το αγαπαω οσο ελαχιστοι δισκοι,αλλα το exile ειναι μια τριχα πιο πανω (αυτο το ακουω μονο 14 χρονια :p)
(συν οτι ειναι ο 1ος grunge δισκος , 20 χρονια πριν το grunge)
επισης το εχεις ακουσει/γουσταρεις το exile η απλα σου εθιξα την ιερη αγελαδα 8) κ απαντησες αντανακλαστικα ???
(ουτε με σενα μπορω να τσακωθω…)
Ποιος μίλησε μωρέ για σλιπνοτ και σοαντ? Και δεν κατάλαβα τι έχουν αυτοί, μια χαρά χώνουν εκεί που ξέρουμε τους παλιόγερους τους στόουνς.8)
Λοιπόν, μου έθιξες την ιερή αγελάδα. :!:
Όλοι ξέρουμε καταρχήν ότι το Στίκυ φίνγκερς είναι μια κλάση πιο πάνω, και το καλύτερο των Stones είναι το Λετ ιτ bleed.
Τον άλλο μήνα που θα το ανακαλύψεις κι αυτό, θα μας σπαμάρεις με το Gimme Shelter, το καλύτερο τραγούδι τους, θα μας κάνεις τα ούμπαλα ΖΕΠΕΛΙΝ πάλι, αλλά δεν πειράζει, εμείς δε θα ξέρουμε, δε θα έχουμε ακούσει κιόλας.
ontopic
καταλαβα,δεν εχεις ακουσει πανω απο 5 φορες στη ζωη σου το exile ε ? κανεις μπαμ 8)
(εχω πανω απο 10 χρονια τα sticky/bleed οποτε δεν εχω να ανακαλυψω τπτ.εσυ ομως εχεις να ανακαλυψεις το exile :p)
ελα στο rolling stones τοπικ να τσακωθουμε
Κακός Red Rum…
ελα ρε πλακα κανει ο μανατζερ μην τον αποπαιρνεις
(ελα στο rolling stones rε κοτα ρεντραμ :p)
Έλα μωρέ…ο ρέντ ράμ είναι…
Δεν πήγαινε για σένα νίκ, αλλά αυτό το έχεις καταλάβει ήδη φαντάζομαι.
Από την πρώτη στιγμή…