τα οποία είναι απλά μαχαίρι στην καρδιά και τα δυο!
Πω ρε φίλε που το θυμήθηκες το σεπτικ φλες?Πόσα χρόνια γυρνάω πίσω…:thumbup::thumbup:
Εδώ, μετά από παρότρυνση του Γράκχου, παίζει αυτό το βαρύ και ασήκωτο
Scald - Will of the gods is great power
Leekαρε ?
Ω ναι !
Δεν ξέρω, εγώ από ένα γνωστό τσίμπησα το promo…
Μπουστη!
:lol::lol::lol:
Ωραίος, από το bless the martyr λατρεύω το Memphis Will Be Laid to Waste στο οποίο συμμετέχει και ο τραγουδιστής των mewithoutyou (με τους οποίους έχουν κάνει και ένα split)
Έχεις ακούσει και τα επόμενα?
Λάτρεψα και εγώ το Memphis Will Be Laid To Waste, αλλά και το 15πτό Pretty Soon, I Don’t Know What.
Πριν καμιά ώρα άρχισα να ακούω των δίσκο(έλιωνα αυτές τις μέρες KeelHaul) και μέχρι στιγμής είμαι στο 8 κομμάτι και σαν πρώτη επαφή μου αρέσει μέχρι εδώ που έχω ακούσει. Το μόνο να συνηθίσω λίγο τα φωνητικά…
Απλά να ξέρεις οτι ο τραγουδιστής έφυγε μετά το bless the martyr και από το o god the aftermath άρχισαν να αλλάζουν ήχο. Δεν μπορώ να πω προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αλλά όπως και οι dillinger προσπάθησαν να βρουν ένα καινούριο στυλ και το πέτυχαν με την φετινή κυκλοφορία. Άκουσε και τα υπόλοιπα album σιγά-σιγά με χρονολογική σειρά.
Επίσης ο τραγουδιστής που έφυγε (Josh Scogin) είναι στους The Chariot και εφόσον σ’άρεσαν οι Norma Jean πρέπει να τους τσεκάρεις και αυτούς γιατί παίζουν αρκετά καλό mathcore.
Lucas Turilli - King Of The Norgic Twilight:):!:
Ωραία, έχω The Chariot, οπότε σιγά σιγά τώρα θα τα ακούσω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Cranberries - No Need to Argue
πόσο όμορφη φωνή ρε γμτ.