Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

Πραγματικά μ’ έκανε να ξανασχοληθώ με Heavy Metal, εκεί που το είχα παρατήσει τελείως.

mech-cannibal, από πότε είσαι σ’αυτή τη φάση?
μέχρι να αλλάξεις άβαταρ χαμπάρι δεν είχα πάρει

Mono - Hymn to the Immortal Wind, επιτέλους από τσιντί

πολύ κλάμα ρε φίλε.

Αμα σου πω οτι ειμαι απ’οταν αρχισα να μπαινω τακτικα στο φορουμ :stuck_out_tongue: Γενικα απο εδω εμαθα το σλατζ το drone κτλπ και μπορω να πω οτι εχω να φαω τετοιο κολλημα με ενα ειδος μουσικης απο τη δευτερα γυμνασιου που αρχισα να ακουω μεταλ και ακουγα μονο θρας!Γενικα ανακαλυψα πολλα ομορφα πραγματα στο φορουμ :smiley:

μμμ.
απλά έκανα σερτς-ασφαλίτης style λίγο πριν και για σλαντζοτέτοια και ποστ κτλ που είναι λίγο της μόδας τώρα πια, ποστάρεις εδώ και δυό μήνες ξέρωγω, και στο θρεντ του Roadburn μίλησες για συναυλιακά απωθημένα.

και προβληματίστηκα, γιατί εντάξει, άλλοι ακούνε ξερωγω 25 χρόνια Coroner και δε θα τους δούνε ποτέ λάηβ, talking about συναυλιακά απωθημένα!

εννοείται δε σε κρίνω, εννοείται ακούς ότι γουστέρνεις, εννοείται γαμάει ο ενθουσιασμός στις ηλικίες μας, αλλά!

Mιλησα γενικα για συναυλιακα απωθημενα!Οχι αποκλειστικα για σλατζ συναυλιακα απωθημενα :stuck_out_tongue: Ας πουμε συναυλιακα απωθημενα ειναι και οι Municipal Waste η οι Murder By Death η οι Karma To Burn , και ειναι απωθημενα γιατι ηρθαν στην Αθηνα αλλα δεν μπορεσα να παω να τους δω!Κουβεντα να γινετε :smiley: Kαι ενταξι για να λεμε και την αληθεια πιστευω οτι το μεγαλυτερο ενθουσιασμο εχεις οταν μολις εχεις ανακαλυψει κατι!Μπορει να ακουω μηνες Sunn O η Corrupted αλλα εννοειται οτι θα τρελενομουν να τους εβλεπα λαιβ!

Κάνεις search στο Groups & Artists (πάνω δεξιά “Search this Forum”) για την μπάντα που θες, να δεις αν υπάρχει το αντίστοιχο thread.
Απ’ότι βλέπω δεν υπάρχει για Woven Hand, μόνο για 16 Horsepower.
Οπότε μπορείς να φτιάξεις εσύ ένα καινούργιο :wink:
Όντως είναι κρίμα να χαθούν τα posts σου εδώ.
Μπορείς αφού φτιάξεις το κατάλληλο thread, να κάνεις report (το τριγωνάκι/πινακίδα πάνω-δεξιά στο post σου) και να ζητήσεις από τους mods να σου μεταφέρουν το post.

και όμως, ήγγικεν η ώρα για κάποιους! :slight_smile: και γω θα τους ξαναδώ μετά από 20 χρόνια!!

α thanx! θα τα μεταφέρω!

sure, δεν ήταν τυχαίο παράδειγμα, αν ήταν για κάτι αδύνατον θα μιλούσα για Zeps :stuck_out_tongue:

No problem! 8)
Btw, δεν ξέρω αν το είδες στις συναυλίες, αλλά έρχονται οι Woven Hand στις 27/11 στο Gagarin…

On topic:

Αλλα και οι Led Zeppelin συναυλιακο απωθημενο ειναι για καποιους οποτε εχεις δικιο και οντως ο χαραχτηρισμος μου για συναυλιακα απωθημενα ειναι μαλλον λαθος!