Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

Ειναι το live αυριο και ολη η εβδομαδα ηταν εβδομαδα Scorpions… Παντα το κανω αυτο πριν τις συναυλιες, για να ειμαι στην πωρωση.

On Topic

Scorpions - World Wide Live

Pantera - Vulgar Display Of Power:):!:

Πλησιαζει :slight_smile:

Το είχα ξεχάσει, sorry.

[SIZE=“3”]Δώσε θεούλη Omar, φτιάξε παγίδες!!! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ruAklSJQ08M .[/SIZE]

Scorpions - Tokyo Tapes

AUDREY HORNE/AUDREY HORNE

Πριν:
DULCE PONTES:Momentos

Η σαραντάχρονη τραγουδίστρια από την Πορτογαλία γνωστή τα τελευταία χρόνια στο χώρο της world (ο πιο άκυρος όρος για είδος μουσικής αλλά anyway) τραγουδά κυρίως fado, κύρια παραδοσιακή μουσική της πατρίδας της. Ιδιαίτερη φωνή αλλά ξενερώνω στο τέλος του δεύτερου cd που πετάγεται ο Νταλάρας (είναι ηχογραφήσεις από διάφορα μέρη). Δε μου άρεσε, προτιμώ τις παλιότερες δουλειές της, ακόμα και στη φωνή μοιάζει να έχει αλλάξει πάντως, πχ το επίσης live Brisa do Coração στο Πόρτο ήταν πολύ ανώτερο.
Εδώ μια από τις γνωστές ερμηνείες της στο Cancao do Mar

Τώρα:
MIRTHKON:Vehicle

Κυκλοφορία του 2009 από την ιταλική ArtRock η οποία βγάζει πολλά τζαζεμένα prog διαμαντάκια (ψάξτε και τους Yugen). Eδώ έχουμε το πρώτο lp των καλιφορνέζων Mirthkon που παίζουν ένα κράμα avant garde/heavy jazz rock (μη ψαρώνετε, είναι μουσικάρες και απλά δε βρίσκω ταμπέλα, o Zappa θα τους έκανε παρέα με τη μία πάντως ενώ ο Patton θα αναρωτιέται γιατί δεν έχουν υπογράψει σ?αυτόν). Στη σελίδα τους στο myspaceέχουν το daddylonglegz(οι τίτλοι βγάζουν πολύ γέλιο, στο άλμπουμ έχουν και το bappsciliophuaega ή το flashbulb of orgasm).

Μετά:
HAWKWIND:Blood Of The Earth

Θα του δώσω μερικές αυτιές ακόμα, σε πρώτη φάση δε μου έκατσε καλά, δε ξέρω, ίσως να φωνάξω τα ανίψια μου να κάνουν φυσαλίδες στον αέρα με Palmolive μπας και γίνει ατμόσφαιρα όπως στο live τους :slight_smile:

αυτό είναι ένα πολύ ωραίο ποστ, αλλά καλό είναι να μεταφερθεί στο ανάλογο θρεντ στο rockipedia.
Κρίμα να χάνεται δω μέσα.

ontopic

Unearthly Trance “V”

Όχι, μια χαρά είναι εδώ. Το αντίθετο πρέπει να γίνει, να γράφει ο κάθε ένας και δύο λογάκια για αυτό που ποστάρει, στην χειρότερη περίπτωση έστω το όνομα του συγκροτήματος και του τραγουδιού.

[size=4]Sunburned hand of a man - Featherweight [/size] ( [size=3]http://www.youtube.com/watch?v=qNwfDau5HRU[/size] ).

το τόπικ εχει ήδη 10.000+ ποστς. Ποιός θα κάτσει να τα ψάξει για να βρει κάτι που ψάχνει εδώ μέσα?

Καλύτερα τακτοποιημένα στο rockipedia ή σε κάποιο άλλο θρεντ, και εδώ ας μπουρδολογήσουμε όσο θέλουμε.

Unearthly Trance - Unveiled.

τι ακριβώς είναι to rockipedia? για τους woven hand μου είχε πει κάποιος το ίδιο και έφτιαξα ένα thread γιαυτούς, να τα μεταφέρω στο αντίστοιχο για καθε group?

μας έρχονται και το δεκέμβρη…

http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=54

αν δε σε καλύπτει, φτιάχνεις καινούριο θρεντ στο groups and artists.

1349 - hellfire

ωχ μάλιστα, καταλαβαίνω τι λες… αλλά πχ για το προηγούμενο ποστ θα πρέπει να γράψω σε 3 διαφορετικά threads

το groups & artists είναι καλύτερο, αν και κει έχει νόημα όταν στο/α πρώτο/α ποστ παρουσιάζεται συνοπτικά η δισκογραφία αλλιώς πάλι χάνεται η μπάλα με ανούσια πόστ τύπου “τα σπάει” “λολ, είσαι άμπαλος” “εισαι κουφός? δε σαρεσει το χ?” “τους έμαθα χθες και λιώνω δισκογραφία τους πριν μπούμε για μάθημα:slight_smile:

για να είμαι ειλικρινής προσπαθώ να γράφω μόνο σε μουσικά threads στο rocking και αν γίνεται να μην είναι πάνω από 1-2 ποστ ανα thread (φαντάζεσαι πόσο λιγότερο χαοτικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν σπαμάραμε μαζικά?), το Τι Ακουτε Τωρα εξαιρείται φυσικά αν και δω συνήθως βάζω 3 μαζί, τώρα βέβαια που βγήκα εγώ off topic θα γράψω ένα :slight_smile:

ROBERT PLANT:Band Of Joy

Καταλαβαίνω ότι για μερικούς θα είναι πάντα ο τραγουδιστής των ζέπελιν… Εχουν περάσει δεκαετίες από τότε όμως και ο Plant είναι αλλού εδώ και χρόνια, βγάζοντας ΔΙΣΚΟΥΣ, καλούς δίσκους, με μουσική, ΚΑΛΗ μουσική. Κι αν ΔΕΝ είναι ροκ μην τον φοβάσαι… Ωραίο και φέτος το φθινόπωρο, με τέτοιους δίσκους νοσταλγώ το περσινό Hardly Strictly Bluegrass Festival στο San Francisco. Και την Alison βέβαια… μα δεν ήταν δισκάρα το Raising Sand?