Tεράστιος!!!
[B]Fields Of Locust - Subtopia (2010)[/B]
αλητειάαααααααα
Barclay James Harvest-Everyone Is Everybody Else
προτείνετε σε worst enemy 8)
σ’ εμπιστεύομαι άρα τσεκάρω!
Καλά hellstorm γαμω, θελω να χτυπησω και το βυνιλιο
Motorhead - The World Is Yours:):!:
:thumbup:
Πολύ σωστό σε βρίσκω! Οι συγκεκριμένοι ύμνοι όχι, δεν ήταν στη δική μου πλέηλιστ το πρωί, κάτι όμως εδώ που τα λέμε όχι περίεργο, μια που οι Dubliners έχουν κυριολεκτικά άπειρους ύμνους στη δισκογραφία τους (την οποία προσπαθούσα να μαζέψω αλλά εγκατέλειψα σχετικά γρήγορα την προσπάθεια, όταν κατάλαβα ότι ήταν άδικος κόπος =Ρ). Στη δική μου πλέηλιστ όμως απ’ την άλλη υπήρχαν κάτι Rocky Road to Dublin, A Nation Once Again, The Foggy Dew, The Molly Maguires, Seven Drunken Nights, The Rising of the Moon κτλ. κτλ. Not bad hey? 8)
[SPOILER]Θύμισέ μου, σ’ ευχαρίστησα ποτέ που με κέρασες τη δισκάρα, το Working Class Demon των Yurei; Αν όχι, χίλια ευχαριστώ τώρα μαν! :D:D:):)[/SPOILER]
Ή όπως έλεγε η Βουγιουκλάκη, Ναυσικάααααααααα!
Ον τόπικ
[B](Amen Ra - Mass III)[/B]
Και αναρωτιόμουνα τόσον καιρό, τί να είναι αυτό το περίεργο πράγμα στο άβαταρ της φορουμίτισσας Altered Course! <3 <3 <3
ρε GRACCHUS εβλεπα πριν τη λιστα σου με τα καλυτερα και τωρα βλεπω το αλμπουμ που ποσταρες και λεω, ρε πουστη μου ποσο αφιερωμενος μουσικοφιλος εισαι.
Τόσο αφιερωμένος που μπέρδεψε τη Βουγιουκλάκη με την Καρέζη [-X
Μπαααα, για ξεκάρφωμα είναι όλα αυτά ρε. Για να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι ψαγμένος κουλτουριάρης τύπος κιέτσι. Γιατί κατά βάθος δεν είμαι παρά ένα άξεστο κατσαπλιάδικο τρουμέταλλο. :bounce:
Τίποτα δε μπέρδεψα. ΓΙΔΙ. Εσύ τις μπέρδεψες και έχεις στο μυαλό σου την Καρέζη που έλεγε “Αθηνάαααααα!”
[-X
ενίσταμαι. να γίνει πολλ.
Therion - Sitra Ahra:):!:
Σε προειδοποιώ, θα το χάσεις.
Ρε Στεφ μην πετάγεσαι!
ε οντως αυτη η ΘΕΡΙΟΝΙΤΙΔΑ, δεν λεει να φυγει!!!