Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

Τριαξονικός δίσκος!
…ό,τι δείχνει το εξώφυλλο βασικά…

Διασκευές από Mt Eden Dubstep.
Π.χ. το Daniel από Bat for Lashes.

[B]Dornenreich[/B] - “Flammentriebe”

ωραιες εποχες.πως καταντησαν ετσι ρε γμτ???:-k

+1 στον απο πανω!

Ωραίος

Xasthur - Subliminal Genocide

Slayer - Diabolus In Musica

Το χειροτερο τους και με διαφορα μεχρι τωρα. Ελαχιστα κομματια μου αρεσουν ή εχουν κατι το ιδιαιτερο. Και ειναι και ο λιγοτερο Slayer δισκος…

Tότε γιατί τον ακούς :lol::lol:

Black Sabbath Under wheels of confusion 1970-1987

Stratovarius - Fourth Dimension:):!:

[B]Πριν:
MUGSTAR:Sun, Broken[/B]

Εγγλέζοι που γουστάρουν kraut rock με (πολλές) δόσεις ψυχεδέλειας από το νησί τους, με είχαν ψαρώσει στα εδώ και κει singles τους αλλά και μια (επιτέλους) ολοκληρωμένη δουλειά δε με χαλάει αν και τους είχα για πιο καμένους
Ακούστε το [B][U]Ouroboros[/U][/B], έχει λίγες κιθάρες παραπάνω

[B]Τώρα:
RODRIGO Y GABRIELA:11:11[/B]

νομίζω ότι δε θα το πάρω αυθεντικό αυτή τη φορά (εκτός κι αν το βρω σε βινύλιο, αν και δε λέει το εξώφυλλο), δεν είναι κακό απλά δεν με ενθουσίασε όπως τα προηγούμενα studio/live albums τους (ή την εμφανιση τους εδώ), το αντίθετο μάλιστα, βέβαια καθώς το ακούω τώρα σκέφτομαι ότι είναι πιο ισσοροπημένο αφού δεν έχουν τις φλασάτες διασκευές για να τραβήξουν τους ξέμπαρκους αλλα γράφουν κομμάτια έχοντας στο μυαλό τους κάποιους κιθαρίστες (στο Master Maqui κεντάνε αλλά ψάχνεις να θυμηθείς σε πιο δίσκο του Paco de Lucia το έχεις ακούσει πχ), έχει και σόλο από Alex Skolnick (χώσε!)…
Ακούστε το [B][U]Atman[/U][/B]

[B]Και μετά:
RACONTEURS:Consolers Of The Lonely[/B]

Είχα μείνει στο Broken Boy Solders του 2006 και μου ξέφυγε αυτό του 2008, άλλο ένα project με συμμετοχή του Jack White οπότε καταλαβαίνεις και το ύφος τους…
Ακούστε το [B][U]Salute Your Solution[/U][/B]