[B]nailbomb[/B] - proud to commit commercial suicide
http://www.youtube.com/watch?v=iQ_Yu_4zeo0
http://www.youtube.com/watch?v=MOwD67BIPMA
για νιοστή φορά στο repeat.τίποτε άλλο σήμερα.κλάμα μόνο.
Μitochondrion - Parasignosis
Van Der Graaf Generator - A Grounding In Numbers (2011)
[B]Manga[/B] ? [I]Beni Benimle Birak[/I]
Ακούγεται και το τουμπερλέκι από κάτω… Τσιφτετελορόκ;!
Manowar - Thunder In The Sky EP
Αξιολογη προσπαθεια, δειχνει να ειναι σε καλυτερο δρομο απο το Gods Of War. Δεν εχει το τεραστιο τραγουδι, αλλα ολα ειναι ευχαριστα, αλλα περισσοτερο, αλλα λιγοτερο. Και πολυ ακυρο μου φαινεται το κραξιμο για την προφορα του Adams στο Πατερα, μια χαρα ειναι. Ειναι δυσκολη γλωσσα τα ελληνικα. Ή μηπως ολοι αυτοι που κραζουν μιλανε τοσο τελεια αγγλικα?
[B]manowar[/B] - battle hymns
Στο πνευμα των ημερων που θελει να ακουω Manowar 9 ωρες τη μερα ακουσα λιγο καλυτερα κ τουτο εδω το δημιουργημα, που παιζει κ τωρα στα ηχεια μου!!! Σιγουρα ενα πολυ παρεξηγημενο αλμπουμ τοσο απο τους φανατικους οπαδους της μπαντας οσο κ απο αλλους…Τεχνικα μπορει να ειναι λιγο κατωτερο απο τα προηγουμενα 1 κ 1 ΕΠΗ του συγκροτηματος(με εξαιρεση το FTW),αλλα δεν υστερει καθολου σε παθος κ δυναμη, ενω ο Αdams δινει ρεστα γ αλλη μια φορα!!! ΙΜΟ ειναι απο τα καλυτερα τους κ σιγουρα πολλα επιπεδα ανωτερα απο τα 2 τελευταια!!
Καλό? Δεν το έχω ακούσει ακόμα.
[B]devildriver[/B] - the fury of our maker’s hand
The Haunted - Unseen:):!:
Και εγω το θεωρω παρεξηγημενο και ισως μου αρεσει περισσοτερο απο το The Triumph Of Steel… Αλλα το Warriors Of The World ειναι πολυ καλυτερο κατα την γνωμη μου.
Εγω τωρα ακουω Manowar - Battle Hymns MMXI
Αν και συνεχιζω να θεωρω αχρειαστη κινηση την επανηχογραφηση του Battle Hymns, η παραγωγη τα σπαει… Η φωνη του Adams παραμενει σε δυσθεωρητα επιπεδα και ειναι πραγματικα να απορεις. Καποια κομματια τα βοηθαει η παραγωγη, π.χ το Death Tone και το Shell Shock, αλλα παντα οταν θα ακουω το Battle Hymns θα προτιμω την κανονικη πρωτη εκδοση. Ασε που καποια κομματια ειναι κατωτερα εδω και ας ειναι καλυτερη η παραγωγη, π.χ. το Manowar και το Battle Hymn. Καλη η αφηγηση του Sir Christopher Lee στο Dark Avenger, αλλα προτιμω του Orson Welles.