πριν
τωρα
Rainbow - Rising
Μας λειπεις Dio… Αλλα θα ζεις για παντα μεσα απο τα διαμαντια που εχεις ηχογραφησει και θα μας συντροφευουν μια ζωη… [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B] το Rising και το Stargazer ειναι μεσα στην 5αδα των αγαπημενων μου τραγουδιων ολων των εποχων… Απλα προσκυναω τον ενα και μοναδικο [B][SIZE=“3”]RONNIE JAMES DIO[/SIZE][/B]…:bow2:
:bow2:
Και στα καπακια Black Sabbath - Heaven And Hell
Ο αγαπημενος μου δισκος των Black Sabbath, αναγεννηση της μπαντας και ερμηνειες-ζωης απο τον DIO σε ενα δισκο-[B][SIZE=“3”]ΜΝΗΜΕΙΟ[/SIZE][/B]… Πολλες ανατριχιλες…
Πολυ παρεξηγημενος δισκος κ ΙΜΟ αδικα…Ναι μεν περιεχει κομματια τα οποια μονο γελιο μπορουν να προκαλεσουν (You Not Me,Burning My Soul),κομματια που με τιποτα δεν θα επρεπε να καταληξουν σε δισκο των DT… Απο την αλλη ομως εχει μεσα κ ορισμενα απο τα καλυτερα κομματια DT που εχω ακουσει(δεν ξερω αν μπορω να θεωρηθω εμπειρος ακροατης,καθως δεν εχει πανω απο 2 χρονια που αρχισα να τους ακουω προσεκτικοτερα) οπως τα LitS,Hell’s Kitchen & ToT…
Επιπλεον το παιξιμο του Sherinian μ φαινεται εξαιρετικο κ δινει εναν αλλο αερα στα κομματια (ειδικα το Νew Millenium, το οποιο ειναι το 3ο αγαπημενο μου DT οπενερ)…Ολοι οι υπολοιποι σταθερα σε υψηλα επιπεδα για αλλη μια φορα κ ο LaBrie δινει ορισμενες πολυ καλες ερμηνειες…Και το Hollow years GAMAEI!!
pink floyd-the wall
εναρξη και τουτου. για να δουμε, ειναι καλυτερο απο το slaughter o the soul?
καυτό ισπανόφωνο grunge από καυτά κορίτσια.
my cup of tea.
[U]http://www.youtube.com/watch?v=fKuHzSAzJtY&feature=player_embedded[/U]
Μάλλον πρώτη ακρόαση
asian dub foundation - rafi’s revenge
για να δούμε
Καλημέρα