bon jovi - wanted dead or alive:)
Iron Maiden - No Prayer For The Dying
Ο λιγοτερο αγαπημενος μου δισκος του αγαπημενου μου συγκροτηματος. Τον θεωρω τον πιο αδυναμο τους για πολλους λογους. Ηταν ακυρη και αχρειαστη η στροφη σε πιο raw ηχο μετα τα προηγουμενα αριστουργηματα. Ο δισκος δεν εχει την [B]ΘΕΙΚΗ[/B] εμπνευση των προηγουμενων 7, φευγει ο Smith και η μπαντα φαινεται πρωτη φορα να εχει προβληματα μετα απο 10 χρονια συνεχους ανοδικης πορειας. Επισης δεν εχει καποια μεγαλο επικο κομματι οπως ολα τα προηγουμενα και το Mother Russia που ειναι πιο κοντα, δεν συγκρινεται με οσα ειχαν προηγηθει.
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Δυνατη επιστροφη μετα το No Prayer For The Dying με μια ακομα [SIZE=“3”][B]ΔΙΣΚΑΡΑ[/B][/SIZE]… Ο πρωτος ολοκληρος δισκος Iron Maiden που ακουσα τελη δημοτικου και φανταζομαι πολλοι γνωρισαν τους Maiden μεσα απο το ομωνυμο κομματι. Εχει φαει αδικο κραξιμο λογω του ακυρου κοινου που δεν εχει ιδεα απο metal και ξερει αυτο το κομματι, αλλα οποιος μενει εκει αυτος χανει. Πολυ δυνατες συνθεσεις και πολλες κομματαρες, καθε φορα κυλαει νερακι και φερνει αναμνησεις…
Οτι ερχεται πρωτα στο μυαλο μου απο ροκ 70ς και 80ς. Tωρα Owner Of A Lonely Heart :walkman:
Bardo Pond - Dilate
[B]Looking for an Answer[/B] - Eterno Treblinka
κι άλλη ΓΚΡΑΪΝΤΑΡΑ για φέτος
Dream Devoid - Aeons Of Forget Fulness:):!:
εντάξει δεν είναι πρωτότυποι ,αλλά μπλέκουν τους Metallica (load εποχής) με τους B.L.S. και αυτό μου αρκεί για να ακούω τον δίσκο τους.