για τριτη φορα… γιατι ειναι σαν ποταμακι… κυλαει ομορφα και γουσταρεις να το ακους!!!
[B]slagmaur-von rov shelter[/B]
Μπραβο,μπραβο,μπραβοο
Και εγω το βαζω![SPOILER]να το ακουσω μωρε προστυχοι ολοι.:p[/SPOILER]
Μετα το χθεσινο τι αλλο θα μπορουσα να ακουω? [B][SIZE=“4”]JUDAS PRIEST[/SIZE][/B] εννοειται… Το setlist και ανατριχιαζω σκεπτομενος τι εζησα… Α ρε Halford, εισαι και θα εισαι ο Metal God…:bow2::bow2:
Προετοιμασία για μεθαύριο.
Judas Priest - Sad Wings Of Destiny:):!:
Lucinda Williams - Out Of Touch
LEADING VISION!
Λιωνω με το Symphony X - ICONOCLAST.
μέχρι αύριο το απόγευμα αυτό θα παίζει και μόνο :!:
Χθες συνεχεια Priest μεχρι το βραδυ. Απο το βραδυ μεχρι αυριο συνεχεια
Pink Floyd - The Wall
Απο τους αγαπημενους μου δισκους απο το γυμνασιο οταν και τον πρωτοακουσα. Τον ειχε μαλιστα η μανα μου σε βινυλιο. Τοσα χρονια τον εχω λιωσει πολλες φορες και καθε φορα ειναι μοναδικη και με κανει να ξεχειλιζω απο δυνατα συναισθηματα… Φοβερο concept εξαιρετικα δοσμενο, απιστευτη παραγωγη και ηχος, μοναδικες συνθεσεις, ονειρικες ενορχηστρωσεις… Πολυ απλα [B][SIZE=“4”]ΜΕΓΑΛΕΙΟ[/SIZE][/B]… Δισκος που αναφερεται, ασχολειται και ειναι εμπνευσμενος απο τοσα πολλα πραγματα. Απο τα προσωπικα βιωματα και συναισθηματα του Waters μεχρι γενικοτερα θεματα που απασχολουν την ανθρωποτητα. Τα συναισθηματα του δημιουργου μετα το σκηνικο με τον οπαδο, ο πολεμος, η αγαπη, οι σχεσεις των 2 φυλων, η ανθρωπινη αμυνα απεναντι στα ερεθισματα της ζωης… Ολα ειναι μεσα σε αυτο το μουσικο μνημειο που ειμαστε τοσο τυχεροι να παρακολουθησουμε ζωντανα αυριο και για μια ζωη μεσα απο το dvd… Δεν εχω παρα να υποκλιθω… :bow2:
Pantera - Domination
Savatage - Gutter Ballet ολοκληρο το δισκο και αυτη τη στιγμη παιζει το “Summer’s Rain”
:thumbup::thumbup::thumbup:
Decapitaed διαφορα τραγουδια στο shuffle.