Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

Jag Panzer - Ample Destruction

Ακουω την δισκαρα και απο την μια πωρωνομαι, απο την αλλη ομως ειναι σαν αλατι στην πληγη μετα τα χθεσινα νεα της διαλυσης τους… [B][SIZE=“3”]ΓΙΑΤΙ?[/SIZE][/B]:frowning:

γενικα αυτες τις μερες ακουω τους δισκους της πρωτης περιοδου των ulver, που τη σνομπαρα επειδη γενικα το black metal δεν μου πολυαρεσει(με μερικες εξαιρεσεις παντα)

τρομερη ατμοσφαιρα το αλμπουμ

Sodom - Better Off Dead:):!:

Και συγκεκριμενα τωρα παιζει το “The Edge Of Paradise”…ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΟΣ!!!..τι καυλα κι αυτη να ακουω power metal στις 02:00 τα χαραματα…δεν υπαρχω ρε λεμε!!! :lol: αλλα δεν εκπλησσομαι το 'χω κανει και με black metal…

[SPOILER]Αλλα ζμπουτσαμ…σταρχιδισμος και θαρρος…heavy metal ρε μουνια!!! :metal:[/SPOILER]

Λοιπόν αυτό είναι μια ομορφιά ε !
Με αποπλάνησε το ενδεικτικό τραγουδάκι που λίνκαρες και από χτες που κατέβασα το δίσκο, τον έχω ακούσει 3-4 φορές. Δεν την ήξερα την κοπελιά πριν, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Με χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Θενξ.

Ον τοπικ:

[I]http://www.youtube.com/watch?v=rnRidK0aUi4[/I]

4+ λεπτά η ίδια λούπα…πόσο γουστάρω! Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως…

edit: καλά αυτή η σελίδα έχει απ’όλα ε !

και στα καπακια

Saxon - Call To Arms

Προκειται για φοβερο δισκο τελικα. Πολυ δυνατες ολες οι συνθεσεις, η μπαντα σε κεφια και παρα πολυ ωραια τραγουδια. Heavy Metal made in England απο την μπανταρα που δειχνει οτι ακομα “το εχει” και στουντιακα, εκτος απο τα live στα οποια παντα δινει ρεστα και τρεμει το συμπαν…

Πολυ kamelot-’‘fourth legacy’’ εξωφυλλο ρε παιδι μου… :stuck_out_tongue:

Darkthrone - A Blaze In The Nothern Sky:):!:

L’ Ira Del Baccano - Si Non Sedes Is - Live MMVII

Δισκαρα

Halford-Crucible

Gojira - Vacuity