Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

Αδιάφορο το Epitaph. Το ακούσαμε κι αυτό. Περί ορέξεως θα μου πεις, αλλά και πάλι.

Παίζει να είναι και το καλύτερο του δίσκου

[B]Believer[/B] - Transhuman (2011)

[B]voivod [/B]- voivod

^^Έλα ρε, βγάλανε καινούργιο δίσκο οι Believer ? Τί λέει, καλό είναι ?
Αυτοί που κάποτε παίζανε white thrash δεν είναι ?

on-topic:

Ακούω θέλοντας και μη εδώ και κανα 3ωρο τη μουσική που ακούει και όλη γειτονιά…
Κάποιος τρελάρας κάνει πάρτυ μάλλον και η φάση είναι ότι έχει βάλει playlist σαν αυτές τις συλλογές που πουλάνε στα τελεμαρκετινγκ αργά το βράδυ στην τηλεόραση. ΣΑΟΥΝΤ ΟΦ ΔΕ ΣΗΞΤΙΖ.
Τί διάολο τον G Poly κάλεσε για DJ ? :lol:

[SPOILER]Η πλάκα είναι ότι μου αρέσει…:oops:

“[I]Deep down Louisiana close to New Orleans…[/I]”[/SPOILER]

είναι ο δεύτερος δίσκος που βγάζουνε μετά την επανένωση. Το προηγούμενο (Gabriel) που βγήκε προ διετίας ήταν η κλασσική γαμάτη επιστροφή παλιού συγκροτήματος. Τούτο δω που το άκουσα για πρώτη φορά σήμερα, πάει σε άλλα μονοπάτια, είναι λιγότερο τεχνικό, λιγότερο thrash, πιο space, πιο μοντέρνο, με καθαρά φωνητικά σε αρκετά σημεία, γενικώς δεν είναι αυτό που περιμένεις, αλλά μου άρεσε με μια πρώτη αυτιά. Πάντως το Gabriel αν δεν το έχεις ακούσει, ψάξτο!

Ωπ, ωραίος ρε Παναγιώτη. Θενξ !
Δεν είχα πάρει χαμπάρι, έχω να τους ακούσω χρόνια…
Θα τσεκάρω !

[U]Άσχετο:[/U] Θα το έχετε δει φαντάζομαι αλλά το youtube μεταδίδει ζωντανά το [B]Austin City Limits Music Festival[/B] αυτές τις μέρες.
Παίζει η Alison Krauss τώρα με τους Union Station. [B]Κλικ ![/B]

ε είναι και αυτοί της οπισθοφυλακής μπάντα. Δεν είναι η μπάντα που με την επανένωση της έγινε πρωτοσέλιδο (να μου πεις ούτε με τις δισκάρες που βγάλανε γίνανε ποτέ, οπότε…).

on topi

Βροχή + νέο VNV

Δισκάρα και ΜΠΑΝΤΑΡΑ!!! Ειδικά το κομμάτι “Out From The Cold” που το παραθέτω:

Φανερές επιρροές από Whitesnake θα έλεγα…

[B]godflesh[/B] - songs of love and hate

[B]amebix[/B] - sonic mass

[B]tankard[/B] - zombie attack

[B]cosmic atrophy[/B] - codex incubo

80s heavy metal baaaabe 8)