Tι θέλετε να σας φέρει ο άγιος βασίλης...?

Γι αυτο το εγραψα φιλαρακο…:wink: Μπας και γινει κανα θαυμα:( :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Ενα Drum Kit σαν τα ασπρουλιαρικα Tama που ειχ ο Ulrich την περιοδο 91-93. :smiley: :frowning:

2-3 apo tis paloukates ergasies mou etoimes bas kai parw ptyxio me vathmo kai den to 'xw apla gia kwloxarto.

Το τελειο kit :bow2:

Ω ναι!Και εγω αυτο θα ηθελα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει Αι-Βασιλης οποτε πρεπει να
τα κανονισουμε με τον αι-πορτοφολι

δε μπορούσες να το βάλεις σε σπόιλερ? Μου χάλασες τη διάθεση μέρα που είναι …:frowning:

Tolkki, θες να lego μου?

Πωπωωωω,Καστρα και Πολιορκητες,το πιο μετσαλ παιχνιδι ολων των εποχων μαζι με τους εξωγηινους Τερατομαχους!!!

Αυτα ηταν παιχνιδια ρε,playstation και μαλακιες…:stuck_out_tongue:

Άγιε,θέλω αυτά και άλλα τόσα μην τώωωωρα,μηνκαλέσω τον Ούγκι Μπούγκι και σε κάνει ψητό:evil: :evil: :evil:

Αυτή μόνο

:lol: :stuck_out_tongue:

εγω δεν θελω πολλα … μονο αυτο…

[SIZE=“5”]+[/SIZE]

πολλα θελω ρε γαμωτο??

ειδικά για το δεύτερο η απάντηση είναι η ίδια που έδωσα στον μόντε:lol: :stuck_out_tongue:

που να σου ευχηθεί κάτι για τα κόμιξ η σόφι κ ρε πυραμίδα !

Η σόφι θα μου ευχηθεί κάτι καλό γιατί είναι στο πλευρό μου…:smiley:

εντιτ:καλά ρε μόντε,σε συμπονώ,σου εύχομαι να έρθει στη αγκαλιά σου και να σε περιπιηθεί με στοργή η Σκάρλετ…πάντως,αν έρθει σε μένα,στη χαρίζω όποτε θές:lol:

πυραμίδα ήδη το φόρουμ κλαίει έναν από την οικογένειά σου…

μην παίζεις με τους mods… χαϊδεύω το κουμπί του BAN ΣΟΥ κ από τα νεύρα μου το χέρι μου τρέμει…

θα έχουμε κανένα ατύχημα

εύχομαι να σου ρθουν τα κόμιξ κ να τα περάσει για μαξίμ ο αδερφός…

Μα εγώ ήμουνα καλός και σωστός,δεν έβριζα,δεν έκανα τίποτα…

ITS NOT FAIRRRRR:cry: :cry: :cry:

[COLOR=“Purple”]Αυτό δεν είναι αυτό που λέμε Christmas spirit…:-s

@pyramid:μη του κακολογείς τη Σκάρλετ… θα κάνει κατάχρηση της εξουσίας του :stuck_out_tongue: :lol:

on topic:
Θέλω ένα mp3 player! (είμαι μίνιμαλ…)
Αλλά αν δε το φέρει ο ¶ι-Βασίλης και το φέρει…

το παλληκάρι από κάτω θα είναι καλύτερα! :slight_smile: :wink: :oops:[/COLOR]