Εννοείται! Έχω τρελαθεί σου λέω…
Σήμερα μου έτυχε ένα ωραίο σκηνικό… Είχα πάει για καφέ Εξάρχεια και φόραγα μια ζακέτα με κοντομάνικο από μέσα και επειδή ζεσταινόμουν την έβγαλα τη ζακέτα και όπως και να το κάνουμε φαινόταν λίγο το τατού. Καθόντουσαν, λοιπόν, κάτι κοριτσάκια από πίσω και με άρχισαν στις ερωτήσεις… Και “τι σημαίνει;”, και “σε τι γλώσσα είναι;” και “πωπω, είναι πολύ γαμάτο” και τέτοια… Περιττό να πω, ότι γούσταρα άπειρα…
Άμα είναι να ρίχνω γκόμενες πάω να κάνω κι εγώ κανένα:P
καλα εσυ δεν ριχνεις γκομενα που να κανεις 100…:lol::lol::lol::p(πλακιτσα)
σεξουλιαρη εσυυυ
σε εχω ταξει στην αδερφη μου ε κανονισε:roll:
Κοίτα… Κάποιοι την σεξουαλικότητα την έχουμε έμφυτη… Οπότε ένα τατού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το κερασάκι στην τούρτα.
Όχι δεν είμαι ψώνιο, απλά κάνω πλάκα…:p:D
Πάντως, επειδή σε έχω γνωρίσει, δεν έχεις ανάγκη… Κομπλέ είσαι.
Φαντάζομαι το ξέρεις όμως αυτό. Απλά το αναφέρω.
Χαχ, ναι ρε, έχουμε καλές επιδόσεις στο άθλημα “κορίτσια”, δεν έχω παράπονο:!:
Πες και τι ηλικίας ήταν τα κοριτσάκια να ζηλέψουμε:P
σιγα ρε μπραντ πιτ…:p:p:p
Ρε παιδια και γω εχω τατουαζ, αλλα ολο κατι μαντραχαλαδες με ρωτανε για αυτο. Και μια φορα με ρωτησε και μια γιαγια. Κανεις αλλος
Η γιαγια τι σου ειπε?Ουστ κωλοπαιδι?
Oχι. Ειπε οτι ολα καλα ειναι αλλα με μετρο. |:
:lol::lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3::bow2:
Εγω θα παω για 3η φορα στον τατουατζη λιαν συντομως, για προεκταση του 2ου τατου:D
αμαν ολοι τατου εχετε πια…τα νευρα μου:-s:-s:-s[-X[-X
Eγω εχω χενα xD
Μετα απο 5 ακυρωσεις σε 2 εβδομαδες παω και για το δικο μου.Το logo των Sick Of it All(το μοναδικο ισως logo μπαντας που θα εκανα tatoo)στην ωμοπλατη.
τρελενομαι για tatoo αν κ δεν εχω ακομα.θα κανω ομως το σημα των red hot chili peppers στο δεξι μου καρπο!!!:D:!:8)
Ειδα χτες στον υπνο μου οτι πηγα να κανω το τατου που εχω στο ποδι αλλα τελικα ηταν μαναρι αυτος που θα μου το εκανε και αποφασισα να το κανω αλλου…χμμμ…:-k
Θα παω να κανω και ενα ακομα παντως…
θα κλείσω ραντεβού την Τρίτη:bounce::bounce: