Tattoos

Εδω μιλαμε για τατου, οχι για φετιχ.

Αν θελετε ανοιχτε το τοπικ:p

XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!You are theos we say:p:p:p

Ημουν τυφλα οταν το εκανα απο οινομελα και δεν θυμαμαι να πονεσα πολυ!:smiley:

Θα σχολιασω εδω το μισο απο το τελευταιο ποστ στο πολ με τα ποδια μου.

Νομιζα πως τα τατου σημαινουν κατι για τον καθενα και δεν ειναι καποια μαγκια ή “αμα δεν ειναι μεγαλο δεν λεει”…

Το τατου μου το εκανα γιατι σημαινει κατι για μενα, κατι που θα ηθελα να εχω πανω μου για το υπολοιπο της ζωης μου και οχι κατι που θελω να βλεπουν οι αλλοι ή κατι για να πουλησω μαγκια.

Ειναι ενα συμβολο που φυσικα ο καθε αδαης θα πει “μικρο ειναι και δεν λεει” αλλα οποιος ξερει την σημασια του συμβολου αυτου, ξερει και γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μικρο και διακριτικο.:smiley:

Αν ποτε εκανα, θα το κανα στο μπρατσο ή στον σβερκο.
Πανω απ’τον κωλο και στο βυζι κοντα τα θεωρω λιγο καραμελα και χαζογκομενιστικα(no offence αν καποια απο δω μεσα εχει).
Παντως γενικα βαριεμαι ευκολα και δεν αντεχω στην σκεψη να χω κατι τετοιο μονιμο πανω μου…

Γενικά θέλει πολύ σκέψη για να πάρεις την απόφαση.Αν βαριέσαι εύκολα καλύτερα να μην κάνεις γιατί θέλει πολύ δουλειά,χρόνο και χρήμα για να φύγει.Άσε που είναι και επώδυνο πολλές φορές.
Ειδικά άμα έχει χρώματα το σχέδιο,είναι πολύ δύσκολο να φύγει.

το σκεφτομουν πριν καιρο να κανω αλλα επειδη αλλαζω γουστα καθε 2 ωρες αποφασισα ευτυχως να μην κανω γιατι τωρα θα το χα μετανιωσει

α) Μην κάνετε τατουάζ σε μέρη που φαίνονται όταν φοράτε κουστούμι.

β) εγώ δυστυχώς κάθε 6 μήνες αλλάζω γούστο στο τατουάζ που θέλω, για αυτό και δεν κάνω…:frowning:

γ) Βαγγέλη! με πρόλαβες!

εννοείς στο κεφάλι?:stuck_out_tongue:

είχα δει μια φορά στο τρένο μια κοπέλα που είχε κάνει στο αυτί της ενα tribal.
Ωραίο ήταν και δεν φαινόταν πολύ.:slight_smile:

και εγω λιγακι…

πιστεψε με οι πιο πολλοι που ξερω (οπως και γω) πανω στην τρελα τα καναμε!:wink:

και επιτελους σταματηστε να σκαλωνετε με την προταση μου!:lol:

Εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολύ και ακόμα το σκέφτομαι είναι η αλήθεια.Μια τέτοια απόφαση δεν μπορώ να την πάρω πάνω στην τρέλα μου.:stuck_out_tongue:

και εγώ σκάλωσα λίγο στην πρόταση σου:p

Χμ… Θα ελεγα αυτο που μου ειπε ενας αλητης που με χτυπησε εδω πανω.
Κανε εκει που γουσταρεις, συγκεκριμενα εκει που θα γουσταρεις ακομα και οταν θα εισαι κωλογερος. (:

Το μερος ειναι διαφορετικο για τον καθενα. Δε νομιζω οτι μπορεις να πεις κατι οπως αυτο που λες καρβου. Δλδ με την ιδια λογικη μπορεις να βαλεις “κανονα” και στο σχεδιο κτλ…

κοίτα, αν έρθεις να δουλέψεις μαζί μου και έχεις στο πρόσωπο τατουάζ, σιγά τα ωά. Αν πας να δουλέψεις όμως με κάποιον άλλον, σκάσεις με κουστούμι και σε δει με το τατουάζ, κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει μετά να δουλέψει μαζί σου. Δυστυχώς it is a material world…

Επισης για τους γνωστες, ερχεται ο Paul Booth στην Ελλαδα. Αμα εχετε conne θα σας ζωγραφισει ενας απο τους καλυτερους artists παγκοσμιως .

Ξερεις κανεις καναν καλο γκοθοστυλ τατουατζη?

Για Αθήνα παντα

Δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του θρεντ και θέλω να ρωτήσω κάτι.Το τατουάζ βγαίνει?αν ναι με τι τρόπους?

Λε’ιζερ ή πλαστικη.

Ο 2ος τροπος ειναι οτι να ναι και ο 1ος πανακριβος και αφηνει σημαδια καψιματος

ενα τετοιο θα κανω καποτε στην πλατη.

λολ
ink no mink …
οι καμενοι της PETA