Tattoos

θέλω να γράψω μια φράση στα χέρια, αλλά δεν ξέρω τι γραμματοσειρά να χρησιμοποιήσω. δηλαδή, έχω στο μυαλό μου περίπου τι θέλω αλλά όχι ακριβώς. στο μαγαζί που θα πάω θα μπορέσει κάποιος να μου δείξει 4-8-15-16 δείγματα ή θα πρέπει να πάω με έτοιμη τη γραμματοσειρά που θέλω;

λογικα σε studios θα υπαρχει πολυ υλικο.Μπορεις να παρεις τηλεφωνο πριν πας.

λίγο μετά το ποστ μου σκέφτηκα ότι όντως θα υπάρχει πολύ υλικό στο στούντιο, αλλά δεν τρελαίνομαι στην ιδέα να είμαι εκεί και να προσπαθώ κάνα 20λεπτο να διαλέξω γραμματοσειρά ενώ από δίπλα θα ξεφυσάνε και “πφφφφφφφφ άντεακόμαμιαώραείμαστεεδώ” κλ, οπότε έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω πρώτα, το έψαξα στο ίντερνετ…

και επίσης από τότε που ο Αστάλντο έκανε το θεϊκό με τον Ολίβα, όποια γραμματοσειρά και να βρω πάντα θα σκέφτομαι “ναι, αλλά δεν είναι η γραμματοσειρά αυτού που έγραψε το στίχο” =’(

Μπορείς απλά να περιμένεις μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθουν ( 2014 λογικά :frowning: )

Όσο για το “πφφφφφφφφ άντεακόμαμιαώραείμαστεεδώ” αν είναι σοβαρό studio απλά δε παίζει φάση να γίνει κάτι τέτοιο. Ξέρουν ότι το tattoo δεν είναι θέμα λίγων λεπτών οπότε με σε απασχολεί καν!

το θέμα είναι ότι ο στίχος δεν είναι των savatage αλλά των wolverine, και δεν παίζει να έρθουν ούτε το 2014.

μιλούσα με τον ντράμμερ στο φμπ βέβαια, οπότε έκανα την καφρίλα να του πω αν μπορεί να γράψει τη φράση σε ένα χαρτί και να μου στείλει την φωτό, αλλά και πάλι δε θα είναι το ίδιο. έχεις τερματίσει το τρουόμετρο όσο αφορά γραμματοσειρές τατουάζ .- edit, μόλις μου απάντησε ότι ο τραγουδιστής χάρηκε πολύ που θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, θα μου στείλει σύντομα την φωτο, “ελπίζω να μην γράφει όπως οι γιατροί” :’)

σχετικά με στούντιο τώρα, 2 φορές έχω πάει στο tattooland και δεν παίζει να πάω και 3η. μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για το tattooligans, για πείτε αν ξέρετε τι παίζει ή κάποια άλλη καλή δοκιμασμένη πρόταση. δοκιμασμένη όμως, όχι “πήγε ένας φίλος και μου είπε το έκαναν πολύ καλό”. :stuck_out_tongue:

οι tattooligans μάλλον είναι οι καλύτεροι στην ελλάδα να ξέρεις, οπότε συστήνω ανεπιφύλακτα!

Tattooland έχω κάνει 2 tattoo στον Ντόβα (το θεό με τη μουστάκα) που είναι φίλος και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Tattooligans δεν έχω εμπειρία αλλά οκ όλοι ξέρουν ότι γαμάνε

today is the day 8)

Άντε τέλειωνε να το δούμε!!!

το βράδυ που θα τελείωσει ποστάρω!

:)Άντε με το καλό Elric ! Ζηλεύουμε !!!

καθε φορα που με πιανει τρελα με το crimson idol σκεφτομαι να το χτυπησω στην πλατη αλλα ακομα δεν… και περνανε τα χρονια

E ναι μη κάνεις αυτά τα αδερφίστικα θα περιμένω να περάσουν 2-3 μέρες να φύγει η κοκκινίλα! :slight_smile:

Άντε να δω εγώ πότε θα βρω χρόνο να πάω να κάνω κανένα…

Αντε ρε καλοχτυπητο και αναμενουμε φωτο το βραδακι 8)

το βγάζει αυτός εκείνη την ώρα που το έχει χτυπημένος κα ιτου χει βάλει τέζα αλοιφές κτλ, κάθε φορά έτσι κάνει… Γυαλίζει κιόλας και φαίνεται πολύ ψαρωτικό :lol:

double post!δεν είναι και η καλύτερη φωτό βέβαια, το ότι γέρνει λίγο στη κορυφή είναι λόγω κλίσης του ποδιού. αλλά ντάξει, you will catch the point :stuck_out_tongue:

Γαμησε ελρικ!!!

Elric it’s you! Ωραιότατο, με γεια σου!
Διακρίνω μέρος φράσης της Quenya στο πλάι; Τί λέει;

thanx! ναι είναι quenya αλλά είναι παλιό αυτό. τώρα για το τι σημαίνει sorry αλλά επέτρεψε μου να μην πω, είναι κάτι πολύ προσωπικό :slight_smile:

It’s Ok! :slight_smile: