Οκ, αν απαιτεί πολύ ψάξιμο καταλαβαίνω. Αν και ένα site όπως το rocking θα το λάμπρυνε μια παρουσίαση τέτοιων συγκροτημάτων… Κι εγώ για παράδειγμα ακούγοντας metal ξεκίνησα πριν 10 χρόνια, αλλά όσο προχωράμε μαθαίνουμε και νέα πράγματα… Τους Manics π,χ τους πρωτοέμαθα σχετικά πρόσφατα, και πραγματικά πιάνω τον εαυτό μου να λέει " κοίτα τι έχανα τόσο καιρό!"… Και φυσικά δε θα έλεγα πως τους θεωρώ soft… O πρώτος τους δίσκος μουσικά ηχεί σαν μια μίξη Guns ‘n’ Roses και Clash, και γενικά θυμίζει hair metal των 80ς… Ο τρίτος ακούγεται σαν πιο σκληροί και σύγχρονοι Joy Division… Για να μη πω φυσικά για το στιχουργικό τους περιεχόμενο, όπου υπήρξαν πραγματικά “σκληροί” όσο λίγα σχήματα εκεί έξω, που έχουν απείρως πιο παραμορφωμένες κιθάρες και άγρια φωνητικά…
Ήταν μια ευκαιρία να τους μάθει κόσμος μέσα και έξω απο το Rocking τώρα που έρχονται Ελλάδα, αλλά όπως και να χει, κατανοώ απόλυτα αυτά που λες. Αρκεί που τους γουστάρουμε εμείς και θα τους δούμε!
ΥΓ - Flaming Lips, άλλο ένα συγκρότημα που δεν γνωρίζα για πολύ καιρό και σκέφτομαι τι έχανα… Φοβεροί
ΥΓ2 - Σε γενικές γραμμές πάντως το site του rocking όσο αφορά τις κριτικές και τις παρουσιάσεις παρατηρώ πως χαρακτηρίζεται απο μια πολυχρωμία και μια ποικιλία, και αυτό για μένα μόνο θετικό είναι… Προσελκύει έτσι και περισσότερο, ετερόκλητο κόσμο και βοηθάει στο να καταλάβουμε πως στην καλή μουσική σύνορα δεν υπάρχουν. Ειλικρινά, ελπίζω με τον καιρό όλο και περισσότερος κόσμος εκεί έξω να μάθει να επεκτείνει τα ακούσματα του… ειδικά στην Ελλάδα…
Έβγαλα κι εγώ, αλλά 50€ μου φαίνονται πολλά… Ενώ το 25άρι για Tool και Muse είναι πολύ πιο λογικό. Θα μου πεις, φεστιβάλ το ένα, ξεκάρφωτη συναυλία το άλλο… Αλλά και πάλι, διπλή τιμή;
Μια δικαιολογία που θα μπορούσαν να σου δώσουν είναι πως ενώ στις περιπτώσεις Tool, Muse, έχουμε ένα συγκρότημα μεγάλου βεληνεκούς, στην περίπτωση αυτή τα συγκροτήματα είναι δύο… (Pumpkins, Manics). Αν και εδώ που τα λέμε, είναι όντως απαράδεκτες αυτές οι τιμές.
εγω εχω παρει των 70 απο αρχες ιουνιου μολις κυκλοφορησαν
θα προτιμουσα σκετους Pumpkins
παντως απο αυτα που διαβαζω απο τα Live-reviews δεν ειναι και στην καλυτερη live κατασταση τους(Σε αντιθεση με τους Muse Που θα τιμησω σε κανα διμηνο)
Κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες -ακόμα- φήμες πως η συναυλία δε θα γίνει λόγω των πυρκαγιών και του συνεπαγόμενου πένθους etc. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω…
Μόλις μίλησα με Didi.
Εντός της ημέρας θα υπάρξει ενημέρωση για το αν θα γίνει ή όχι το φεστιβάλ, αλλά το πιο πιθανό είναι να μη γίνει λόγω της κατάστασης. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από τα λεγόμενα. Περιμένουμε. Τσεκάρετε την κεντρική μας και μόλις ανακοινωθεί κάτι θα το μάθετε…
το ίδιο άκουσα και για την συναυλία των Τοολ, σε περίπτωση που θα παραταθεί η περιοδος εθνικου πένθους. Αλλα ειναι φημες, αν μπορεις Κουρου, επιβεβαιωσε η διέψευσε
Θα προσπαθήσω να μάθω και θα ενημερώσω, αφότου μάθουμε σήμερα για το τι θα γινει με το TerraVibe fest. Ενδεχομένως να πούνε και για Tool. Αλλιώς θα κοιτάξουμε να μάθουμε γιατί όπως είναι λογικό βρίσκονται και αυτοί σε κατάσταση πανικού.
Παιδια μην κανει καμια λακαμια η ντιντι παλι
πριν 2 μηνες αλλαξε 2 μερες πριν τον χωρο διεξαγωγης στην συναυλια των Placebo στην θεσσαλονικη και την μετεφερε στο χανι της γραβιας για να κοψει παραπανω εισιτηρια
τωρα 2 μερες πριν την συναυλια ακουγονται “φημες” οτι θα αναβληθει
εγω θα κατεβω απο θεσσαλονικη ποτε θα ξερω τι να κανω??? την τεταρτη το απογευμα??
αν και προσωπικα με αυτα που εχουν γινει εχω χαλαστει απιστευτα και δεν θα με πειραξει να μην γινει η συναυλια αν και θελω σαν τρελος να δω τους Pumpkins
συναυλιες γινονται και ειδικα για τετοιες περιστασεις για καταστροφες κλπ κλπ
το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι να γινει η συναυλια και τα εσοδα να δωθουν για τους πληγεντες οι pumpkins το εχουνε ξανακανει και στο παρελθον και οι Manics αποκλειεται να αρνηθουν