TerraVibe Festival 2007

Το λεω με το σκεπτικο οτι οι ακυρωσεις φεστιβαλ/συναυλιψν στην Ελλαδα ειναι συχνο φαινομενο, και θα μπορουσε να επικαλεστουν αυτη τη δικαιολογια για να γλιτωσουν το κραξιμο…

Ο καθένας σίγουρα μπορεί να σκέφτεται και να πιστεύει ό,τι θέλει, σε μένα πάντως είπαν (2 μέρες πριν το live) ότι η προπώληση πήγαινε καλά. Επαναλαμβάνω πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί…

Εμένα πάντως, αν όντως ισχύει αυτό, δε μου αρέσει καθόλου…

Σαν σενάριο το να μην ήθελαν τα ίδια τα συγκροτήματα να έρθουν αυτές τις μέρες, λόγω των όσων έγιναν, απο φόβο ίσως, αποκλείεται? Όχι το οτι θα βγάλουμε κάποια άκρη με τις υποθέσεις δηλαδή, αλλά απλά δε μου κάθεται καλά το οτι θα γίνει συναυλία της Αλεξίου 3 μέρες μετά στον ίδιο χώρο.

edit: αν και ίσως να σκέφτηκαν οι διοργανωτές πως μια που πρόκειται για ξένα, μεγάλα συγκροτήματα, το να έρθουν για συναυλία αυτές τις μέρες δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο, ενώ η Αλεξίου στην τελική είναι ελληνίδα, έντεχνη, θα τραγουδήσει και κανένα τραγούδι διαμαρτυρίας για τα δάση, και όλα μια χαρά…

Και η συναυλία της Αλεξίου πλέον δεν υπάρχει στο site της Didi, οπότε την ακύρωσαν και αυτή.

Σωστός… Ας ελπίσουμε να μην ανακαλέσουν για Tool.

πραγματι ακυρωθηκε και η αλεξιου στην μαλακασα(αλλου ομως θα γινουν κανονικα)
οποτε ακυρο εκεινο

υ.γ. οταν λεει η didi “εντος των ημερων θα βγαλει δελτιο με πληροφοριες για την επιστροφη των εισιτηριων”
ποτε ακριβως ενοα?

Δεν εχω κανενα λογο να μη το πιστεψω, αλλα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο…

H εξαργύρωση των προπωληθένωτων εισιτηρίων του TerraVibe Festival θα λάβει χώρα στα Ticket House ΑΘήνας και Θεσσαλονίκης από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΤΙCKET HOUSE Aθήνα

Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366
Ώράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη 10:30 ?18.00

Τρ.Πέμ.Παρ.10:30 ? 21.00
Σάββατο 10:30 - 16:00

ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη

Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630
Δευτέρα, Τετάρτη 10:30 ? 16:00 Tρ.Πέμ.Παρ.10:30 ? 15:00 / 17:30 ? 20:30 Σάββ. 10:30 ? 15:00

http://www.smashingpumpkins.com/blog_1969?page=2

Οι Pumpkins βρέθηκαν στην Αθήνα όως αναφέρει η Τζιντζερ στο μπλογκ της…

Our next stop was Greece, where as you may have heard, there was a national disaster. There were horrible fires throughout the entire country and over 50 people died. We were booked to perform in Athens and still arrived, when we found out that the show was cancelled due to the fires. We all feel very sorry for the devastation and loss of those who were affected by the fires. We are also sad to have not been able to perform, but we hope to be able to come back someday.

While we were in Greece, I was able to see the Parthenon and eat Greek salads. Both were amazing. Some of us also took a day trip