The battle before / after the lambs' cannibalism (Πασχαλινές μπαλαδόφατσες ενωθείτε!)

βασικά αυτό που είπε ο στέλιος. τα σάββατο μετά τις 4μιση παίζουνε, τις κυριακές είναι πιο χαλαρά. θυμίστε μου γιατί δε θέλουμε κυριακή :stuck_out_tongue:

εγώ παίζω στο μεγάλο την κυριακή…ο lupin απλά εξέφρασε μια επιθυμία για Σάββατο…και 3 παίζουμε…μην έχετε problem με το μεσημεριανό…εκτός και αν παίζουν δουλειές…παιζει και η λύση που προτείνει ο tramp

ok, μπείτε και μιλήστε οι περισσότεροι όμως να δούμε τι θα κάνουμε ε

Εγω και σαββατο μεσα,προτιμουσα κυριακη λιγακι,αλλα οκ μωρε,κλαιν μαιν αμα βολευει ολους,παω βολτα μεσημεριατικη κυριακη:p…

Εγώ τα ξέρετε, anytime, anyplace…

Oυτε γω εχω προβλημα.

Αν ψηνεται κανεις και γι’αυτο το Σαββατο για κανα 5χ5 ας γραψει στο κλασσικο thread και ερχομαι!:stuck_out_tongue: Εχω να τρεξω απο την τελευταια φορα που μας εκαναν ντου(ντ) οι μπατσοι…

Και εγώ είμαι ΟΚ για Σάββατο 27 στις 3 ώστε να έχουμε και Tyler.

δηλαδή να παίξουμε στο καραπιάλη στο 7χ7 σάββατο 4μιση το αποκλείετε?

εγώ δεν το αποκλείω, απλά έχουμε ήδη μαζευτεί 15 άτομα… στο μεγάλο παίζουμε και 9x9 άμα λάχει. πάρτε κάποιος να ρωτήσει αν το χει ελεύθερο ο καραπιάλης για εκείνη την ώρα και βλέπουμε.

Θέλω samis για τέρμα, ε!!!

Θέλω γενικά μόνιμο τέρμα! chris κάνε την μεταγραφή! ψήστον με σουβλάκια…:lol:

Τραμπ εσύ εχεις πρόβλημα δλδ για 3 στου diego αν σκεφτούμε ότι παίζει να μαζευόμαστε πολλοί και θα ήταν πιο σωστό να κλείναμε εκεί που δεν έχουμε αριθμητικό περιορισμό?

Ψημένος είναι, αρκεί να μπει και να το δει.

Άντε να δούμε!

Awake έλα για μπάλα!! :twisted:

με δυσκολεύει κάπως το 3, ήθελα καμιά ωρίτσα πιό αργά γιά να είμαι 100% σίγουρος. το παλεύω όμως

Να μαζέψουμε υπογραφές! :stuck_out_tongue:

Να κληρώσουμε βάηνυλ ριπς!

δεν εχω καταλαβει ποτε
θα γινει το παιχνιδι
αν μπορει να μου
εξηγησει
καποιος θα μου φαινοταν χρησιμο

έτσι έτσι…με τράμπ και μάνο στην άμυνα τίποτα δε θα περνάει!!!

δεν έχουμε κανονίσει σοδομ. κι έτσι όπως πάμε, μάλλον δε θα κανονίσουμε :p. όλα εγώ πρέπει να τα κάνω ρε κοπρίτες?

]tyler
lupin
shaman
dude
tramp
xemnas
keeper
sodo
stelios86
mule
chrisp
thorgal
CUMpora87
queen rulez
original
ks9

κορίτσια και εγώ μέσα έχω να ακουμπήσω τόπι από την προηγούμενη τιτανομαχία αλλά δεν βαριέσαι.