The Big Bang Theory

-Will you please take that stupid hat off?
-No,I want to blend in.
-To what?Toy Story?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι θειλα!!!

[SPOILER]καλα ο wolowitz ειναι ιδιος ο super mario

-i call it the clooney
-i call it the mario and luigi but whatever

:lol3::lol3::lol3::lol3:[/SPOILER]

τελειο το επεισοδιο! γρηγορα περασε ομως…

Επος ! Wolowitz κλασικα θεος !
Αρκετες ατακες ηταν απιστευτες σαν αυτες που εβαλαν τα παιδια στα σποηλερ.

Όντως οι ατάκες που είναι στα σποιλερ ήταν θεϊκές… Θα το ξαναδώ και με υπότιτλους γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και άλλες σε κάποια σολαρίσματα του Sheldon που δεν τις έπιασα εντελώς…

Εχουν βγει και οι ελληνικοι υποτιτλοι για οποιον ενδιαφερεται !
Ο Sheldon δεν αντεχεται ! Εχει Vulcan ears ! :lol:

Damn his vulcan hearing!! :respect: :lol:

paper
rock
scissors
lizard
spock

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νταξ… τωρα ξεκινησα να βλεπω τη σειρα και ειμαι ακομα στον πρωτο κυκλο αλλα εχω κλασει στα γελια.
Εκει που ειχανε παρτυ μασκε και εκσασε ο Ινδος ντυμενος Θωρ πηγα να κλαψω ρε μαλακα.
Τι γαματοι :stuck_out_tongue:

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ντα3 απλά θεϊκή σειρά!

οι ατάκες στα spoiler απλά απίστευτες!!χαχαχαχα πέθανα με τα γένια Wolowitz και Koothrappali όλα τα λεφτά!
και πραγματικά θα ήθελα να δω σκηνή τον Seldon με στολή Darth Vader να προσπαθεί να κάνει Chock στον Leonard.

Απλά άψογο και εδώ opening και περιμένουμε καλύτερα, αν υπάρχουν!!!

Now playing: Amorphis - Shaman
via FoxyTunes

Mόλις το ξεκίνησα… Πολύ καλός ο πιλότος και υποψιάζομαι ότι βελτιώνεται κι άλλο…

Ένα thanks σε όποιον το ανέφερε στο thread για το HIMYM… Kudos man!

ειδα και γω ξανα προσφατα το πιλοτικο, και ο ηρωας κλειδι ( ο σελντον ντε, κακα τα πσεμματα) ειναι αλλιωτικος…

Οσο παραξενο και να σου φαινεται, ειναι πολυ πιο ΜΑΓΚΑΣ στο πιλοτικο, oσο ειναι αυτο δυνατον :lol:

Χοχοχο το είδα πριν λίγο.Σέλντον θεός πραγματικά.Στη σκηνή που εμφανίζονται οι άλλοι 3 με μαλλιά μέχρι τον ώμο και απίστευτα πολλά μούσια και ο σέλντον με κανονικό μαλλί και μουσάκι έπεσα κάτω από τα γέλια:lol:

γαματη σειρα
ο φυσικος μου στο σχολειο μ εδωσε ολους τους κυκλους
εχω πορωθει

έχεις και γαμώ τους φυσικούς όμως!

Κάθε δευτέρα προβολή στο αμέρικα και την επόμενη θα το βλέπουμε.Ας είναι γαμάτη και αυτή η season!

ξεκινησε να το δειχνει το σταρ

ειδα επεισοδιο σημερα στις 16,45

προς ενημερωση

έβαλα τον dad να το βλέπει και μου είπε ότι είναι καλό αλλά το χαλάνε οι υπότιτλοι. Το δε κανείς, ισχύει?

Σε μερικά σημεία η μετάφραση είναι τραγική. Π.χ. σήμερα που το είδα στο σταρ πρόσεξα δύο χοντρά σημεία:
λέει κάπου για string theory (=θεωρία χορδών) και ο υπότιτλος “χορδική θεωρία” (!?!?!?)
σε άλλο σημείο μιλάει για ζωή με βάση το silicon (=πυρίτιο) και ο υπότιτλος “σιλικόνη”…

Πάντως η σειρά τρελό γέλιο. Δυστυχώς μόλις σήμερα πρωτοείδα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

String, silicon, ‘big’ (gang?) bang

μονο εγω κανω παραξενους συνειρμους?

Οι εκχυδαισμοι ειναι τρελο οφ τοπικ σε μια σειρα με geeks
Ντροπης πραματα, Bfd [-X:p

Το ειδα κι εγω το επεισοδιο εχτες στην τβ και οντως η μεταφραση ηταν λιγο περιεργη αλλα εχω δει και χειροτερα. Παλι καλα που υπαρχει, γιατι αν και συνηθιζω να βλεπω σειρες χωρις υποτιτλους για λογους πρακτις στα αγγλικα, η συγκεκριμενη εχει ορολογιες που καπου χρειαζονται μεταφραση αλλιως χανεις ολο το χιουμορ.