The biggest assholes της ροκ σκηνης

O Lemmy απέχει μίλια απο το να θεωρείται asshole, για τους περισσότερους αλλους συμφωνω…

Oasis :evil::blow::x

Lemmy , Ozzy kai Malmsteen :twisted::twisted::twisted::drunk:

Τί έχει ο Lemmy ρε παιδιά;;; Γιατί σας τη σπάει;; 8O

+1 :slight_smile:

Θελω να ακουσω τον λογο που ο Lemmy θεωρειται asshole της σκηνης…

κατω τα χέρια απο το Lemmy ρεεεεεεεεε :blow:

ον τοπικ

Gene Simmons, Ted Nugent είναι απλα εκτός συναγωνισμού.

DeMaio-Malmsteen-Mustaine-Ulrich.

Επίσης υπάρχουν και διάφοροι true black metal μουσικοί κατά καιρούς… αλλά δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή κάποιο όνομα.

Για τον Lemmy δεν έχω ακούσει κάτι που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό αυτό.

In a Channel 4 documentary called “Motörhead: Live Fast, Die Old”, broadcast on 22 August 2005, it was claimed that Lemmy had “bedded” in excess of 2,000 women. Maxim magazine has Lemmy at number 8 on its top ten “Living Sex Legends” list, as they claim that he has slept with around 1,200 women

Ο μονος λογος που μπορει να την σπασει ο Lemmy σε εναν αντρα…
:stuck_out_tongue:

Sharon Osbourne ! ο τίτλος της μεγαλύτερης bitch στον χώρο της ροκ/μετα σκηνής της ανήκει επάξια.

count grishnackh , και τα λοιπά πιτσιρίκια εκεί πάνω που το έχουν χάσει εδώ και καιρό .

μεγάλος μαλάκας σαν άνθρωπος είναι και ο Mustaine αλλά είναι υπερ-τεράστιος μουσικός ! τα πάντα όλα , τι να λέμε τώρα ;8)

κάτω τα χέρια από τον Λέμυ ρε ! θα στρέψει όλες τις γκόμενες π έχουν περάσει από το κρεβάτι του εναντίον σου !#-o

παρεπιπτόντως , έχω διαβάσει πως ο Λέμης φημολογείται να έχει “παραστρατήσει” με άτομα του ίδιου φύλου …8O

“πως γκένεν άφτο ;”

Ειναι ασχημος γι’αυτο.:lol::lol::lol:

+1…[-X Μου τη σπάνε αφάνταστα

Ειπε τον Lemmy “40χρονιαμπασοεεεεχωσκιιισει” Kilmister ασχημο!

:ban:

Tοσο τυφλος εισαι? Δεν ειπα τον Jon Bon Jovi…

Eιπαμε αγαπαμε καποιον αλλα να βλεπουμε και τις αντικειμενικες αληθειες, στα μπιμπικια συναγωνιζεται ανετα τον Σημιτη.:lol:

Καλά διαβάζω αυτό το thread, τι μαργαριτάρια έχουν γραφτεί εδώ μέσα; :joy:

3 Likes

τι;

Όπως αυτό ας πούμε. Ντάξει ο καθένας όπως το βλέπει, γούστα είναι αυτά.

Πωωωω ισχύει.

Σε ευχαριστώ βρήκα πως θα περάσω το απόγευμα μου μέχρι το μπασκετακι :joy::joy:

Επί του θεματος Axl Rose, Gene Simmons κ αδέλφια Gallagher οι πρώτοι που μου ρχονται

1 Like

Καλά για τους αδελφούς Gallagher έχεις απόλυτο δίκιο. Οι Oasis είναι οι τελευταίοι σπουδαίοι rockers. Όπως πολύ σωστά επισημαίνει το άρθρο:

οι αυθεντικά κακομαθημένοι ροκ σταρ λείπουν από τη σύγχρονη μουσική σκηνή, με τους Oasis να είναι μάλλον οι τελευταίοι εκπρόσωποι του είδους.

O Liam και ο Noel ήταν οι τελευταίοι που είχαν αυτό το αυθεντικό rock attitude. Τα συγκροτήματα που βγήκαν μετά από αυτούς φλερτάρουν με την ποπ. Και από attitude θυμίζουν μαθητή απουσιολόγο και σπασικλάκι (nerd) αντί για μαθητή που είναι αλάνι και κάνει κοπάνες και παίρνει αποβολές.

1 Like

Για κακομαθημένους δεν ξέρω αλλά μια χαρά rock attitude έχουν και μεταγενεστεροι πχ Corey Taylor , Tobias Forge

1 Like